krca44 Napisano pre 2 časa #1 Napisano pre 2 časa (izmenjeno) Treba da napravim grec sa TO-220 diodama ( DS u prilogu ) za napajanje cevnog pojacala, opterecenje 450-460 Vdc / 150 mA iza greca, klasa a. Zanima me sledece : grec mogu da uradim sa 1N4007 ili nekim grec modulom u kom slujacu nije potrebno dodatno hladjenje u vidu hladnjaka. Ne znam kakva je situacija kad se radi sa TO-220 diodama, naime da li u istim uslovima ni njima ne trebaju hladnjaci ili je ipak potreban neki vid hladjenja makar u vidu montiranja na shasiju ? Diode koje imam su On Semi UJ3D1202TS, datasheet je zakacen. SCHOTTKY 1,200 Volt Diodes - UJ3D1202TS-D ON SEMI.pdf Izmenjeno pre 2 časa od krca44
misa Napisano pre 1 sat #2 Napisano pre 1 sat 44 minutes ago, krca44 said: Treba da napravim grec sa TO-220 diodama ( DS u prilogu ) za napajanje cevnog pojacala, opterecenje 450-460 Vdc / 150 mA iza greca, klasa Po dasheat-u mogu ove ali ja bi ipak stavio i bilo kakve hladnjake na njih. Makar parce debljeg lima. Pozdrav Misa krca44 je reagovao/la na ovo 1
krca44 Napisano pre 1 sat Autor #3 Napisano pre 1 sat Hvala Verovatno cu ih montirati na shasiju ( alu / celik 2mm ).
Bogdan08 Napisano pre 40 minuta #4 Napisano pre 40 minuta (izmenjeno) Evo sto sam ja jednom sreo u jednom videu za dek koji imam. Naravno ako prostor dozvoljava i ako ne nema nesto bolje ova parcad flaha mogu posluziti, jos bolje ako se ima alu, i da se fino poravna na staklo povrsina do tranistora ili cega vec Izmenjeno pre 34 minuta od Bogdan08
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah