Brijac Napisano %s u %s Autor #45 Napisano %s u %s Nemoguca misija na zalost.. moracu i forstner burgijom da ubusim sa unutrasnje strane za buksne, da bi mogao imati skretnicu da montiram kako treba. I onda zicke oko skretnica da probacim. Bice seks ovo sve skockati, grub i suv, ali toe stoe 😁 zerowaf je reagovao/la na ovo 1
Beli_Ninja Napisano %s u %s #46 Napisano %s u %s Možeš da uživaš, a može i da te boli 😂 A tog "majstora" vidi nablati gde god stigneš, ser x nja 😡
Brijac Napisano %s u %s Autor #47 Napisano %s u %s Boli me 😅 Tek sam kompletirao jednu skretnicu danas (ozicio). Ja sam vise za dizajniranje i spravljanje aktivnih stvarcica 😂 Imam drasticno vise postovanja za ljude koji prave zvucnike ucestalo 😁😁 Bez zezanja, ne uzivam u ovom procesu, sad, dal zbog toga sto sam se smorio zbog kutija i citave sage oko toga, ili jednostavno nije moja solja caja. Srecko and zerowaf je reagovao/la na ovo 2
Brijac Napisano pre 1 sat Autor #48 Napisano pre 1 sat Dampirao kutiju danas, sredjivao montazni deo skretnice, busio pilot rupe za drajvere i izvalim sledecu situaciju. Otvori za drajvere su offset od centra.... Nece to smetati za zvuk, ali ono bas bezveze estetski, jos jedan u nizu... Inace ni linije u otvorima za kockaste drajvere nisu bas prave, radius isto nije kakav treba, a ni sirina otvora generalno nije dobra, kod bassa je razlika cak 3mm od ivica drajvera do ivica otvora. Zvucnik servis djordjevic. Zaobilaziti u sirokom luku. Nesa djordjevic. Kakav je za drajvere ne znam (ali uz ovo iskustvo, i da ih vraca na fabricko, ne), ali za spravljanje kutija tuga, probijanje roka 3x duze od dogovorenog, tuga, farbanje kutija tuga. I pored maksimalno tolerantnog nivoa sa moje strane. Jako sam raocaran, i umesto da uzivam u ovome, radim projekat preko one stvari...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah