predragm Napisano %s u %s #1 Napisano %s u %s Pokušao sam da ponovo pregledam temu vezanu za izradu zvučnika na bazi OZ40 full range zvučnika, međutim fotografije i šeme koje su prilogu postova su nedostupni. Postoji li mogućnost da se one opet vide. Pitam pošto bih se verovatno upustio u poduhvat izrde ovih zvučnika.
Mikorist Napisano %s u %s #4 Napisano %s u %s Nema šta da mi šalje. To ne postoji. Jedino ako autor te teme ima slike i fajlove.
LightMatic Napisano %s u %s #5 Napisano %s u %s Mikorist, kad si promijenio sliku.....znaš li da u Hercegovini tvrde da je džudžan namlatio Chuck Norisa.... (džudžan = hercegovačko mitsko biće) Mikorist je reagovao/la na ovo 1
predragm Napisano %s u %s Autor #7 Napisano %s u %s Molim članove foruma da mi ukoliko imaju, pošalju potrebne crteže i šeme za izradu ovih zvučnika, crtež kabineta skretnica itd. Hvala unapred!
zerowaf Napisano %s u %s #8 Napisano %s u %s Na žalost, ako ih nema u mojoj temi onda ih ni nema. Od tada sam promjenio nekoliko računala.
predragm Napisano %s u %s Autor #10 Napisano %s u %s Molim moderaciju da u naslov doda posle ...temi OZ40 zvučnici
mutayu Napisano %s u %s #11 Napisano %s u %s 18 minutes ago, predragm said: Nadam se da kolega mutayu ima nešto? Sad cu da vidim...
Zen Mod Napisano %s u %s #13 Napisano %s u %s ako je nekome potrebno, na raspolaganju je jedan par tih Videotona drugar ih koristio nekolicinu godina, sad avanzovao na full Sonido setup
mutayu Napisano %s u %s #14 Napisano %s u %s Ja tek sad vidim sta je sve nestalo od slika a da ja to nemam sacuvano 😦 Prava mala katastrofa. Zene moracu da ti dosadjujem oko sema za Iskra lampase i Quad 405 mod...
LightMatic Napisano %s u %s #15 Napisano %s u %s pre 25 minuta, Zen Mod reče ako je nekome potrebno, na raspolaganju je jedan par tih Videotona drugar ih koristio nekolicinu godina, sad avanzovao na full Sonido setup Kol'ko rapa?
Zen Mod Napisano %s u %s #16 Napisano %s u %s posalji mi pp, pa cu ti prosledim info, pa se cerajte viberom ne pamtim, msm da su 4 oma kontam ne mogu biti vise od 50 LightMatic je reagovao/la na ovo 1
LightMatic Napisano %s u %s #17 Napisano %s u %s Ti znaš da ja tebi više vjerujem nego sebi. Ako ti nije problem i ako vrijede za uparivanje sa Iskrama, ti dogovori sa čovjekom a ti i ja ćemo lako.
predragm Napisano pre 15 časa Autor #19 Napisano pre 15 časa Hvala mutayu. Ima li neko podatak koliko je međusobno odstojanje osa zvučnika? Koliko znam poželjno je da po dubini magneti budu u liniji? Kolika je visina nožica? Ako se dobro sećam, "kaiš" koflina treba da bude prebačen i pričvršćen preko unutrašnje pregrade koja formira tunel. Pošto nameravam da kabinet pravim od brezovog špera d=21mm, treba li da umrtvljujem zidove iznutra bitumenom?
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah