Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Sedim, slusam Oscar Peterson I uživam (tako i treba, posao penzosa i jeste da uziva).

Šala na stranu ne mogu da se otmem utisku koliko su ovakve stvari iz manufaktura superiornije veliko serijskim proizvodima a za 50-60 godina kupovanja istih postao sam veoma strucan za ovakvu ocenu. Ovo napisah jer prosto ne mogu da shvatim zasto su manufakture poput @Zen Mod tako malo zastupljene u prodaji svojih proizvoda. Analizirajući sebe kao prosečnog kupca rekao bih da je glavni razlog NEINFORMISANOST, NEOBAVEŠTENOST ... o kvalitetu i povoljnostima takvih izbora a i POTPUNE NEZAINTERESOVANOSTI DRZAVE jer rekao bih da mnogo kupaca iz Srbije kupuje razne manufakturne proizvode sa Ali, Temu i sl. sto rekao bih DRZAVA zdušno podržava za razliku od onoga sto ima u Srbiji.

Jasno mi je da je biznis plan takve manufakture u Srbiji gotovo nemoguća misija (aha evo lepe prilike da opljujem AV_a pa i njegove prethodnike). Da smo vec 20-30 godina u EU verujem da bi bilo lakše, mada osim svetlih primera poput Kuzme, Lampizatora ..... i nema previse toga ni kod njih. Aca je uspeo ali kad sam ga slusao i gledao (na TV) sa kakvim problemima je se susretao pomislio sam da je to bio vise sticaj okolnosti i sreće nego PRAVA ŠANSA u privrednoj klimi iz koje je potekao-Srbija.

Nazalost ne poznajem puno diy_era (samo @Zen Mod) ali prateći naš forum stekao sam utisak da je kvalitet ljudi u ovoj oblasti u Srbiji izuzetan i obrnuto proporcionalan šansi koju im je trebalo pružiti da bi bili veoma korisni i to ne samo sebi vec i državi poput IT koji je jedno vreme bio (hvala Bogu) POZITIVNO DISKRIMINISAN poticajima koji su stvorili pravo i neočekivano čudo generišući ogroman izvoz u našem sveukupnom državnom izvozu. E mislm da ova branša, nazvaću je zabavnom elektronikom jer joj je zadatak da nas odmori i relaksira nije imala nikad ni O od poticaja drzave a to je bila velika greska i šteta za celu branšu a Boga mi i za državu.

Izvinjavam se za off Ali imajte u vidu da su matorci skloni sentimentalnosti.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...