Leonardo Napisano Avgust 8 #1 Napisano Avgust 8 U poslednjih par meseci imam problem sa pumpanjem guma na bajsu. Promenio sam par ručnih-nožnih pumpi, i sve su kanta veća od kante. Creva vrlo brzo krenu da puštaju na naprslinama, toliko da su neupotrebljiva. Kvalitet na oko zadovoljavajući, ali sve đubre do đubreta. Da li stvarno treba dati 70 - 90e da bi se došlo do iole trajnije i kvalitetnije pumpe? Dajte, molim vas, svoje predloge za neki određeni proizvod, najbolje sa ličnim iskustvom. Ne bih slušao predloge AI, jer ista ne pedalira i ne pumpa gume na bajsu ili morotkotaču.
ManicP Napisano Avgust 8 #2 Napisano Avgust 8 (izmenjeno) Crivit pumpe iz Lidla, budu oko 1k5 na akcijama. Ako nije akcija bude i na KP za dve crvene mada izbegavam te preprodavce. Imam dve i rade besprekorno. Samo ne treba onu pipu što ide na ventil divljački nabijati. Pumpam negde do 4,2 bara. Izmenjeno Avgust 8 od ManicP Leonardo je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Avgust 8 #3 Napisano Avgust 8 KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Ja imam ovakvu (Ruska). Naravno auto ventile imam na bajsu. Pumpam na 3.6 bara - mislim da je sasvim dovoljno za stokilaše Leonardo je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Avgust 8 #4 Napisano Avgust 8 Nije mi jasno što toliko često pumpaš . Kod mene drže 4-5 meseci sigurno preko 3,5 bara Proveri ventile i gume. Ako su kineske gume KENDA one smrdljive - vadi i bacaj. Ja sam i spoljne i unutrašnje izmenjao.
Leonardo Napisano Avgust 8 Autor #5 Napisano Avgust 8 ManicP, hvala za preporuku. Miko, takve dve sam otpisao jer su stvarno kao poluproizvod. Creva pucaju, manometar koči i luduje. Možda sam baksuz po ovom pitanju pa ubodem bofl. Evo i treća je odsvirala svoje (crevo i manometar), a nisam sivonja i koristim spravu sa dužnom pažnjom " samo što nije milovana"
Mikorist Napisano Avgust 8 #6 Napisano Avgust 8 Ja jednom u 6-7 meseci doduvam i služi. Neki put i duže prođe dok splasnu gume. A kad do-pumpam jedno 4-5 puta pritisnem i gotovo. Crevo nema šanse da pukne ako se koristi jednom godišnje p.s. Pumpa je jeftina. Ali sam kupio najskuplje gume koje postoje
vbraca Napisano Avgust 8 #7 Napisano Avgust 8 Fischer Pumpa ručna sa manometrom - Okov - Beograd, Srbija OKOV.RS Manometar: da, Kategorija: Pumpe, Pritisak: 8 bar Kod njih imate pravo na reklamaciju. Leonardo and Mikorist je reagovao/la na ovo 2
Leonardo Napisano Avgust 8 Autor #8 Napisano Avgust 8 Crevo pukne jer je guma ispod opleta đubre đubrovsko, krta i nekvalitetna. O gumama neću da polemišem SCHW....
Mikorist Napisano Avgust 8 #9 Napisano Avgust 8 pre 3 minuta, Leonardo reče Crevo pukne jer je guma ispod opleta đubre đubrovsko, krta i nekvalitetna. O gumama neću da polemišem SCHW.... Ni moje nisu lošije gume. Verovatno ti se zalomio škart od pumpi
Mikorist Napisano Avgust 8 #10 Napisano Avgust 8 ja drzim u dnevnoj sobi moj bajs. zato toliko traje dugo. Ne valja ni vlaga za gume, podrumi i slično. Moj bajs je klimatzovan. Klinac drži u podrumu bajs i više duva
Leonardo Napisano Avgust 8 Autor #11 Napisano Avgust 8 Ako neuspe nabavka neke od preporuka ili pak doživim još jedno razočarenje, ima da napravim pumpu dostojnu NASA-e, i slične buranije asimze, Mikorist, Vix and 1 član je reagovao/la na ovo 1 1 2
Mikorist Napisano Avgust 8 #12 Napisano Avgust 8 Ama imaš skupe pumpe u planet bajku. No ne vidim smisao da se da 70 evra za pumpu. Pre bi dao 70 evra za još neki deo na bajsu. A nema šta više da izmenjam. Sve sam stavio Šimano XTR i sve je karbon - preko volana - držača sedišta i rama. Leonardo je reagovao/la na ovo 1
Leonardo Napisano Avgust 8 Autor #13 Napisano Avgust 8 Napisah u prvom postu, pumpe višeg cenovnog ranga ne uzimam u razmatranje. Iz istih razloga koje si naveo. Mikorist je reagovao/la na ovo 1
ManicP Napisano Avgust 8 #15 Napisano Avgust 8 A puštaju gume po malo, to je normalno. Imamo 3 bicikla u dnevnoj sobi (6x švalbe) i doduvavamo svakih nekoliko nedelja. Ventili i šreder i presta. Što se tiče delova na istima, ne manjam dok ne crkne, izuzev sedišta i ručki, tu sam probirljiv.
Vix Napisano Avgust 8 #16 Napisano Avgust 8 Na svim KenDa gumama postoji pravopisna greska. Pise se KenJa
Beli_Ninja Napisano Avgust 8 #17 Napisano Avgust 8 Ako nije potrebno nositi pumpu na bajsu ja bih kupio na KP neki "fabrički" kimprsor iz auta na 12V. Meni u Auduju jako kvalitetan. Pumpa auto gumu na 2.5 bar i to na.patosu bez podizanja auta. Nadam se da sam pomogao. Leonardo je reagovao/la na ovo 1
Leonardo Napisano Avgust 9 Autor #19 Napisano Avgust 9 Imam jednu takvu pumpu u rashodu. Ako si zainteresovan da ti je dobacim, pa je apgrejduj u sviraljku Mikorist je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Avgust 9 #20 Napisano Avgust 9 Ajmo sad ozbiljno. Proguglao sam i ja malo, čisto da vidim. Kažu da su Mišelin pumpe sa dva cilindra najbolje što postoji posle kompresora.....Eto..... nisam znao Toliko je dobra da nema nigde na zalihama.....i dalje tražim Onda SKYCAR Pumpa nožna analogna 45mm 160psi. I nje ima retko SKYCAR Pumpa nožna analogna 45mm 160psi - 1010706 EPLANETA.RS SKYCAR Pumpa nožna analogna 45mm 160psi - 1010706. SKU: 1010706. Nožna pumpa. Karakteristike:• 45 mm u prečniku• Bešavna čelična cev, metalni nosač• Ručka: PP materijal• Baza: PA materijal• Vazdušna mlaznica: PP materijal• Crevo: Poliuretan• Pritisak vazduha: 160psi CE - Pronađite ovaj i ostale artikle u kategoriji.Kompresori za pumpanje guma ovde kao ima MICHELIN Pumpa nožna digitalna sa 2 cilindra - 30077-MIC EPLANETA.RS MICHELIN Pumpa nožna digitalna sa 2 cilindra - 30077-MIC. SKU: 30077-MIC. Nožna pumpa Michelin digitlna sa 1 cilindrom. Ova pumpa je namenjena kao dodatni adapter za bicikl, sportsku opremu i igračke za plažu.Dovoljno kompaktan da se lako može smestiti ispod sedišta ili pored rezervnog točka - Pronađite ovaj i ostale artikle u kategoriji.Kompresori za pumpanje guma Pitanje je da li ima na stanju. Ovo ide kao alva - pogotovo analogna sa manometrom
Leonardo Napisano Avgust 9 Autor #21 Napisano Avgust 9 (izmenjeno) Da, uradio sam domaći i pregledao dostupne pumpe na tržištu. Juče sam na KP poslao poruku jednom prodavcu iz Banje Koviljače, koji ima lepe robe po razumnoj ceni, a ima pumpu koju je ManicP predložio. Navedeno je, da je Product Aus Detschland. Cenovno je prihvatljiva. Okušaću sreću sa njom. Video sam svakavih konstrukcija, niskog i visokog pritiska. Singl-Dabl ekšn. Ručne, nožne, baterijske bežične, žične... Bože sačuvaj. Najzanimljivije su one kojima se pumpaju vazdušne puške. Međutim, uvek je upitan kvalitet korišćenih materijala od kojih su napravljene. Izmenjeno Avgust 9 od Leonardo Mikorist je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Avgust 9 #22 Napisano Avgust 9 Izgleda da pumpe koje valjaju nemaju nigde na stanju. Kapiram da pokupuju svi koji imaju auto.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah