Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Harli je Harli ali na ovom modelu je svojevrsna pokazna vezba ,kako napraviti motocikl  za sva vremena.Na klipu je svojevrsni performans nemackog inzenjeringa u onom najpostenijem smislu.Genijalne ideje i perfektan dizajn jos 1939. godine.Zaista tehnicka avantgarda.

Napisano

al mislim - taj primerak brat bratu vredi bilo gde od 100K nadalje ........ a brat ruja ga drzi u takvoj garazi

to je bre ljubav i strast!

Napisano
7 hours ago, Okibokis said:

Harli je Harli ali na ovom modelu je svojevrsna pokazna vezba ,kako napraviti motocikl  za sva vremena.Na klipu je svojevrsni performans nemackog inzenjeringa u onom najpostenijem smislu.Genijalne ideje i perfektan dizajn jos 1939. godine.Zaista tehnicka avantgarda.

Izgleda da ces poceti i motore...

Napisano
pre 8 časa, ManicP reče

Meni na tom motorinu fali samo MG 42 kod balansera. Korisno na srpskim i ruskim putevima kao argument u saobraćaju. Municijske kutije su već tu :)

Uh, koliko puta sam poželeo da pored sebe u kolima imam Zolju! :wink2:

Motor je fenomenalan.

Napisano
11 hours ago, ManicP said:

fali samo MG 42 kod balansera

Moozda bi mu cucnuo jos ludji MG 34, onako u vremenu su.. :) 

Napisano

imao sam za ovaj model zindapa  nosac puskomitraljeza sa pripadajucom opremom .vozaca i suvozaca nisu mogli da stignu ,nesto su stasno zurili u pravcu severo zapada..

Napisano

da objasnim ovo za puskomitraljez.1944 godine rusi camcima ,uglavnom, presli dunav kod ritopeka,tu ih docekali nemci.4-5 dana  su bile borbe prsa u prsa dok nisu savladali nemce i presekli smederevski put .tu je prolazila nemacka motorizovana kolona koja se povlacila iz grcke.presekli su kolonu  i taj ostatak je bio ,po pricanju,preko 3 km duga kolona vozila dok je prednji deo  uspeo da dodje do bgd . e taj zundap je bio iz te kolone,samo nekako mi se cini da je prednja viljuska bila trouglasta.jedan deda ga prodavo ,iz zaklopace.na prikolici montiran nosac.-deda,jel imas ti i ono sto ide na nosac? -imam sine,a jel imas ti pare?-odgovori stari.nisu bile neke pare al nisu bile ni male .

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...