Jump to content

sax.hifi

Član
 • Content Count

  3139
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  39

sax.hifi last won the day on December 3 2018

sax.hifi had the most liked content!

About sax.hifi

 • Rank
  Tube Wizard
 • Birthday 09/27/1971

Contact Methods

 • Website URL
  https://saxhifiheaven.shutterfly.com

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Beograd, Žarkovo
 • Interesovanja:
  tubes & vintage speakers
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

14873 profile views
 1. sax.hifi

  Lm 3886

  nema sprezni kond ?
 2. sax.hifi

  Izrada plinta za Dual 1219

  podmazivanje obavezno. sto se tice automatike - sve nepotrebne mrdalice i dzigerice (visak delova) pod obavezno napolje. sto se tice strujnog i interkonekta - nemoj da zadrzavas. uradi 2 lepe plocice - za IEC i za RCA konektore.
 3. sax.hifi

  Novopridosle skalamerije

  danas stigla. lepa & sasvim o.k. rucka.
 4. sax.hifi

  RIAA Loading Kond : Sorta ?

  naci cu ti ja. imam razne u riznici ihahaj. ne sekiraj se.
 5. sax.hifi

  Kupuj dok nije otišlo...

  tu vredi samo kutija. komponente su prastare - prepotopske. vidi se na slici. das 100e za preamp, 5-6e za postarinu i 20-30e za refresh. ja ne bi. za te pare.
 6. sax.hifi

  Igre koje volite

  stara igra, ali mnogo dobra. Dungeon Siege 2. ima i ekspanziju. Broken World. presao mnogo puta, ali svaki put je zanimljiva. imam i mapu i walkthrough. prvo obavim primary quests, a zatim secondary quests. secondary quests - prica za sebe. uzivancija.
 7. sax.hifi

  Marantz MP350 problem.

  Marantz PM350 je low budget pojacalo. potenciometri su mu rak rana. a konektori za zvucnike ... imao, znam. ima dosta stvari da se urade dok ne dodje red na OP. ja bi, da se pitam, prelemio ili promenio potove. ili, ekstremno resenje - otkaciti potove i staviti otpore. metal film, naravno.
 8. sax.hifi

  SissySIT (bilo SufiSIT)

  mora da se salis.
 9. sax.hifi

  Ултимативни однотактни усилитељ

  pa vidi ovako. lepo je kad se nesto napravi. slika i objavi. al najlepse je kad to moze da se vidi, pipne, diskutuje ... udvoje, utroje ...
 10. sax.hifi

  Ултимативни однотактни усилитељ

  danas svratio kolega Mare da probamo SE kod mene. a i da se ispricamo - dzigerice i tako to. mogu reci da sam se prijatno iznenadio. i sa Maretovim SE, a i sa zvucnjacima sa ovalnim Seas-om. legli ko budali samar. ja lepo skockao zvucnike, a Mare lepo namotao trafoe. pala je i ideja da se EL84 zamene sa 6V6 ali otom potom. posto Mare ima 8 komata EL84, nema zurbe. lepo provedeno popodne. pale lepe ideje, a i sire.
 11. sax.hifi

  Novopridosle skalamerije

  ima tu nekih sitnica da se odrade, nista preterano.
 12. sax.hifi

  Novopridosle skalamerije

  Korato tjuner. kolega Krca svratio na kafu i doneo tjuner. nisam ga ni ukljucivao, zbog zime. lepo se ispricasmo, bas lepo. bila tema fine dzigerice, zvucnici, lampaski radio ... kad sam ispratio kolegu, otprilike posle sat-sat ipo reko da upalim sokocalo da cujem kako sviri. sviri veoma dobro. nisam za sad nista ni dirao ni merio, samo sam slusao. stvarno veoma dobro sviri sa parcetom zicke. veoma je osetljiv, selektivan. dobro je napravljen. nije lep ali ko mari, ja ne. inace tjuner je hibrid, SS + ECC82. ima prekidace i indikaciju - AFC (crvena led) i stereo (zelena led). ima mesta za upgrade, ali otom potom. bitno je da imam novu igracku. posto je bilo kasno, nisam dugo slusao tjuner. slusao sam za probu 106,8 - jednu od omiljenih stanica. bila neka fina novija muzika. a cuvar riznice zaspao i to na mom duksu.
×