Jump to content

Kablovi, filteri, utikači , ispravljači, osigurači , LETVE, napajanja, trafoi , namotaji oko kondenzatora

Preporučeni Komentari

Napisano
7 minutes ago, D i g i t a L said:

uhOOBbs.jpg

Ovaki kabel da ti skuje,samo sto bi na kraju bila alu letva.Pogledaj pod "svi oglasi",pa od toga shto prodaje mosh smisish neshto po zelji i nofcima.

:phil_04:

vec imam Lapp... Oyade rodijumska replika moze da se nadje i na ebay...

https://www.ebay.com/itm/1-Pair-New-Rhodium-Plated-C-037-IEC-P-037e-Schuko-Eu-plug-Euro-connector/181354926600?hash=item2a39989208:g:3S8AAOSwoMZcsfWq

https://www.ebay.com/itm/1PAIR-P-037E-Platinum-Plated-EU-Power-plug-C-037-IEC-Connector-DIY-Power-cable/202679824465?hash=item2f30a8b051:g:SP4AAOSwIwhWT0LO

Napisano

Ja sam na multipl letvu nabacio diy 3x4mm2 (svaka zila u svom širmu upleteno u pletenicu ) i to zvuči bolje od lapp-a 16 miliona puta :D . Bas is bas .:hyper:

Napisano
8 hours ago, shonne said:

dodato u pratim :)

Untitled.jpg.e11d001139ae4eb4c9ca724f67427fa4.jpg

To je ta ista letva koja je kod mene. Lik samo preprodaje te letve sa prosafe.co.rs

Ili uzima od njih letve a stavlja svoj Lapp :D

Napisano
11 minutes ago, Mikorist said:

To je ta ista letva koja je kod mene. Lik samo preprodaje te letve sa prosafe.co.rs

Ili uzima od njih letve a stavlja svoj Lapp 

To je multipl kao moja , ako se ne varam B) Može da se nadje u radnjama .. 

Ps :  zidna utičnica kolo vodi  ;)

Napisano

Kod letvi je jako bitno da na najmanje tri strane bude aluminijum. 

Moze da se doradi ta letva da ima na pet - kaze Leo da je radio to.

Ali najbitniji su ti kontakti unutra. Ovde je cist bakar podebeo i sve je keramika na ProKer  - to nece da makne odatle jer je termicki predimenzionisano

za audio....retko ko ce da stavi pojacalo od 4 kilovata :buehehe:

Napisano

Da li me to oci varaju ili je @Mikorist stvarno presao na drugu stranu i poceo da veruje u kablove? :D Ne mogu da skapiram da li provocira ili je ozbiljan... :D 

4 hours ago, genius said:

Ja sam na multipl letvu nabacio diy 3x4mm2 (svaka zila u svom širmu upleteno u pletenicu ) i to zvuči bolje od lapp-a 16 miliona puta :D . Bas is bas .:hyper:

Gde si nabavio sirmove za svaku zicu ponaosob? Ja pokusavam da ih nadjem da nesto eksperimentisem ali ne uspevam...

Napisano

ja sticem utisak da je Mikum najzad presao sa pijacarskog kabla na korektan kabel

Napisano
20 minutes ago, pakonja said:

Gde si nabavio sirmove za svaku zicu ponaosob? Ja pokusavam da ih nadjem da nesto eksperimentisem ali ne uspevam...

Donirao ptt :D svojevremeno sam kupovao kolko se sjećam rg59 , ima bakarni oplet koji zadovoljava . 

Napisano
34 minutes ago, pakonja said:

Da li me to oci varaju ili je @Mikorist stvarno presao na drugu stranu i poceo da veruje u kablove? :D Ne mogu da skapiram da li provocira ili je ozbiljan... :D 

. . . 

Zayebava. 

Napisano

Maloprije sam mjenjao utičnicu , tj vratio staru od prije hrista :medieval: neka niklovana . Bolje zvuči od ovih novih mesinganih koje zamaste po basu :umnik2:

Napisano
4 hours ago, Mikorist said:

Ili uzima od njih letve a stavlja svoj Lapp :D

kod njega je jedino korisno uzeti Lapp na metar. Sve ostalo na drugu stranu :)

Napisano
1 hour ago, genius said:

Maloprije sam mjenjao utičnicu , tj vratio staru od prije hrista :medieval: neka niklovana . Bolje zvuči od ovih novih mesinganih koje zamaste po basu :umnik2:

Kod mene je ta starinska 50e godine... to se više ne pravi :sarcastic_hand:

Napisano
2 hours ago, Zen Mod said:

ne

nego je stvarno sve u sobi imao nakaceno na pijacar

pa i ne progledao posle toga :hihihihi:

Evo na ovo mi bilo zakačeno sve zadnjih 10 godina

20190804_140951 (2).jpg

nije mi palo na pamet da menjam ovu letvu - jer nisam verovao  :D

Napisano
10 minutes ago, Mikorist said:

Kod mene je ta starinska 50e godine...

Ta je najbolja - ne treba joj usviravanje....:laugh1tooht:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...