Aleks Napisano Maj 9, 2023 Autor #67 Napisano Maj 9, 2023 pre 3 časa, shonne reče meni ce uskoro da trebaju 2 komada, pa budem narucivao plocice iz jlc. Dodaj jos dve
shonne Napisano Maj 9, 2023 #68 Napisano Maj 9, 2023 8 minutes ago, Aleks said: Dodaj jos dve Napravicu GB 😁 Aleks je reagovao/la na ovo 1
Aleks Napisano Januar 4 Autor #69 Napisano Januar 4 Mislio sam da su moji FR truba, i pored sveg truda, sve je zvučalo lepo, ali nekako dosadno... srednji, koji su najvažniji u FR svetu jel, tu su ali nekako hladni, mrtvi, sivi. Godinama sviraše mi na brzinu sastavljeni VSSA, neka prva obična pločica... A onda sam konačno (nakon 5 godina lepteyebo) pustio preamp u pogon, i vratio XA na policu (koju sam isto i nju napravio u međuvremenu ). Iznenada sam razumeo da su moji FR sasvim ok, čak šta više... Brijac, Leonardo, LightMatic and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 2 2 1
zerowaf Napisano Januar 4 #71 Napisano Januar 4 pre 5 časa, Aleks reče Mislio sam da su moji FR truba, i pored sveg truda, sve je zvučalo lepo, ali nekako dosadno... srednji, koji su najvažniji u FR svetu jel, tu su ali nekako hladni, mrtvi, sivi. Godinama sviraše mi na brzinu sastavljeni VSSA, neka prva obična pločica... A onda sam konačno (nakon 5 godina lepteyebo) pustio preamp u pogon, i vratio XA na policu (koju sam isto i nju napravio u međuvremenu ). Iznenada sam razumeo da su moji FR sasvim ok, čak šta više... Aleks, ti Maradono, ti Ayrtone, ti Mate Parlovu Uradi-sam-zvučničkih-drivera!!! Svaka čast! Na snimci telefonom, sa stolcem ispred i između zvučnika, preko YT je jasno da je vokal u sredini, prateća gitara s lijeve, druga s desne strane, a kontrabas skroz desno. (EDIT: desno i iza.....tek da dodam) Sjajno! (Jasno je da telefon ne može prenijeti pravu žicu, ali ovo zvuči jako dobro!) Aleks je reagovao/la na ovo 1
Aleks Napisano Januar 4 Autor #72 Napisano Januar 4 Nenormalno je ovo. Prvo kad sam uključio, i baš ova pesma, kao da žena sedi tu pored i peva. Isprva nije prijatno koliko je realistično. Msm, posle se navikneš, kao sve se snebivaš da uključiš hidromasažer u đakuziju u hotelu s pet zvezdica, al posle ga ne gasiš Msm, svaki cigo svoga konja hvali, jel, ali ovaj cigo, i ovaj konj... mnogo je ovo dobro baš. Miku u epovima ne mogu da premašim nikada, tako da ja cigo ostajem ipak pri konju Vix and zerowaf je reagovao/la na ovo 1 1
Vix Napisano Januar 4 #73 Napisano Januar 4 Svaka cast. Opet se dokazuje da Fullrange zvucnik moze biti nenadjebiv, te da ja ipak ne haluciniram . Samo ga treba zdravo nahraniti Dakle to je to, na fullrange zvucnik se ne moze nakaciti bilo sta. Zato meni odma smeta bilo koje pojacalo koje nije A klasa, i tu tek pocije prica. I, potpuno razumem kako nekome Lowther , pa i Fostex moze lepo da zvuci Aleks, zerowaf and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 2
zerowaf Napisano Januar 4 #74 Napisano Januar 4 pre 1 sat, Aleks reče kao da žena sedi tu pored i peva. Isprva nije prijatno koliko je realistično. Da, to je otprilike opis mog prvog susreta s Lowther BLH (Ivanek Veliki Horn). Neka glazba je bila toliko dobra da čovjeku izgleda kao da vidi utvare po kući.. Sjećam se da su i Antonio Forccione, te Tadić-Stefanovskijeva Treta Majka bile nestvarno dobre na tome. Koliko je do BLH, a koliko do single drivera bez skretnice, ne znam, ali može biti čarobno dobro. LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 2
Vix Napisano Januar 4 #75 Napisano Januar 4 (izmenjeno) Zero, upravo o tome se radi. Da sednes, i haluciniras otvorenih ociju, a nista nisi popio. Ja sam to doziveo i od tada sam navucen na FR zvuk... Ne samo da cujes zvuk, vec ga i vidis... Izmenjeno Januar 4 od Vix LightMatic, zerowaf and Aleks je reagovao/la na ovo 1 1 1
zerowaf Napisano Januar 4 #76 Napisano Januar 4 pre 4 minuta, Vix reče Zero, upravo o tome se radi. Da sednes, i haluciniras otvorenih ociju, a nista nisi popio. Ja sam to doziveo i od tada sam navucen na FR zvuk... Ne samo da cujes zvuk, vec ga i vidis... Samo me podsjećaj...... Točno ću morati napraviti nekakav TP-1 s nekim field coilom i single ended 45 izlazom. Ali srećom nemam dovoljno soba za to. Aleks and Vix je reagovao/la na ovo 1 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah