Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

...Dž.K. je, po meni, face koje se ne menja, ni pod kojim uslovima....

Nesto slicno je i Sergio Leone rekao kad su ga pitali zasto stalno uzima Clint Eastwood-a kad evidentno ne zna da glumi. Rekao je: "Pa to me je i fasciniralo, on ima samo dva izraza lica - sa sesirom i bez sesira!" :coffee:
Napisano

99% Americkih glumaca su tzv casting glumci. Izgleda kako izgleda, ako imas lik za njega u filmu - uzimaj ga. (Uz Istvuda tu je i Robert Micam. Celu seriju Vetrovi Rata odigrao sa istim izrazom lica. I kad mu pogine sin i kadmu snaja i unucici dodju iz logora, ista faca. Uzas.)Veoma mali broj i glumi. Ulazi u lik. Pacino, deNiro, Hofman, Dzek Nikolson i jos par njih.Uglavnom zbog toga je 99% Americke filmske produkcije tzv C klasa ( nije cak ni :coffee:.

Napisano

Eastwod je legenda ; u svakom smislu

Sto jes' - jes' ! Ja ga licno obozavam, nema tu mnogo price, moralisanja, dramskog kontrapunkta i drugog tupljenja, prosto pokoka bandite i cao - "pobij sve i vrati se sam" :coffee::beach:
Napisano

99% Americkih glumaca su tzv casting glumci. Izgleda kako izgleda, ako imas lik za njega u filmu - uzimaj ga. (Uz Istvuda tu je i Robert Micam. Celu seriju Vetrovi Rata odigrao sa istim izrazom lica. I kad mu pogine sin i kadmu snaja i unucici dodju iz logora, ista faca. Uzas.)Veoma mali broj i glumi. Ulazi u lik. Pacino, deNiro, Hofman, Dzek Nikolson i jos par njih.Uglavnom zbog toga je 99% Americke filmske produkcije tzv C klasa ( nije cak ni :coffee:.

Šta očekivati, pa kad je to glumio bio je, već, stariji od mene. Misliš da je znao koju scenu, u tom trenutku, snimaju... Nije to pozorište pa da može da prati fabulu radnje...Denny Crane...
Napisano

Izgleda da nisam u toku. Je li to od skoro Harison Ford naučilo da glumi? :coffee:

Dobro, ja malo idem i srcem. Gledam kolika je ko faca ponekad i bez obzira na glumačko umeće. Ima na toj listi dosta idola iz mladosti (jedan od njih je Indijana Džouns :beach: )...Nego tebe te nešto nema u poslednje vreme online. Jesi bio na :rofl: ili si se samo smorio od online delanja :rofl:
Napisano

Ма какав црни Клинт, Брус Вилис је закон!У сваком филму већ после 5 минута након почетка је већ или прљав или је на њега пуцано или..........!?Наравно то су све глумци старије генерације!Од новијих: Хју Џекмен.карЛ_Ос

Napisano

Sto jes' - jes' ! Ja ga licno obozavam, nema tu mnogo price, moralisanja, dramskog kontrapunkta i drugog tupljenja, prosto pokoka bandite i cao - "pobij sve i vrati se sam" :coffee::beach:

a jes' - prvi deo karijere i jes' takav ;da nije drugog dela ne bi ni shvato koliko je covek umetnik u okviru zanra :rofl: - raditi i napraviti nesto u najzanrovskijem zanru vesterna , a posle i Callahan-a ;onda snimi/producira/odradi Byrd , Madison , 1Mil$ i ovaj zadnji (nesto sa autom u naslovu) ... (Madosin mostovi su jos vece cudo - od bljak knjige napraviti dobar film , koji nije bljak )svejedno - bio genija za voznju nebio - ja ga naprosto obozavam :rofl:
Napisano

a jes' - prvi deo karijere i jes' takav ;da nije drugog dela ne bi ni shvato koliko je covek umetnik u okviru zanra :coffee: - raditi i napraviti nesto u najzanrovskijem zanru vesterna , a posle i Callahan-a ;onda snimi/producira/odradi Byrd , Madison , 1Mil$ i ovaj zadnji (nesto sa autom u naslovu) ... (Madosin mostovi su jos vece cudo - od bljak knjige napraviti dobar film , koji nije bljak )svejedno - bio genija za voznju nebio - ja ga naprosto obozavam :beach:

I ne samo to, covek je bio i gradonacelnik nekog gradica u Kaliforniji i to, kazu, vrlo uspesan - ma svaka mu cast. Meni su nezaboravne dve stvari s njim:1. "Momci, meni je svejedno, ali uvredili ste mi mazgu, a ona je jako osetljiva i morate da joj se izvinite" - dve sekunde kasnije tri bandita leze u prasini a on ode na pice bez promene izraza na licu...2. "You got to ask yourself one question: do I feel lucky?"Legenda!
Napisano

Filmski Stvaralac sa ovakvom karijerom je samo za respekt.

Clint Eastwood

http://us.imdb.com/name/nm0000142/

Inace ova stranica - IMDb - The Internet Movie Database je zlatni rudnik podataka vezanih za glumce i filmove.

Ko vec nije video ove strane, odusevice se njima.

Uzivajte, i kopajte po podacima omiljenih filmova i glumaca, ima i nasih.

Redovno tu pronalazim vazne podatke prilikom planiranja sta gledati a da vredi.

...

....

Napisano

I ne samo to, covek je bio i gradonacelnik nekog gradica u Kaliforniji i to, kazu, vrlo uspesan - ma svaka mu cast. Meni su nezaboravne dve stvari s njim:1. "Momci, meni je svejedno, ali uvredili ste mi mazgu, a ona je jako osetljiva i morate da joj se izvinite" - dve sekunde kasnije tri bandita leze u prasini a on ode na pice bez promene izraza na licu...2. "You got to ask yourself one question: do I feel lucky?"Legenda!

meni je legendarno:-a ko ce da me spreci?-smit, veson i jajos nesto:spageti vesterni su bili odgovor na primedbe i zelje gledalaca za realnijim prikazom divljeg zapada 19. veka. ono sto je do tada prikazivano kao vestern sa dzon vejnom i gari kuperom je vise komedija nego vestern. mozda tacno u podne moze da prodje mada su i tu svi preterano izbrijani i ispeglani.serdjo leone je majstor za odabir likova i klint istvud se sjajno uklopio u stripovsku atmosferu njegovih filmova potpomognutih vecnom muzikom enia morikoneainspektor kalahan je logican nastavak njegove karijere i sta god mi mislili o njegovim glumacki kvalitetima covek je bio i ostao legenda koji je obelezio komercijalni film 70ih i 80ih
Napisano

ma istvud je šonja...

da pogadjam i razlog - ozenio se ?:buehehe:gde si ti mladunac ?
Napisano

Jao da ti pricam...nasao sam posao-vrh vrhova ! 10k dinsa mesecno ! Plata prava imzinjerska !Od tada sam kivan na svet i postao sam novi Ebenizer Skrudz.Zivim jos uvek sa fionsee a svadba ce da bude jednog dana...kad bude bilo para :buehehe:

• 4 nedelje kasnije...
Napisano

I tako, bivša žena razbucala kameruna na dodeli oskaraSvako normalan je to mogao i očekivati, ali sam ipak iznenađen da još ima pameti u američkom filmu I ova tri oskara što je avatar uzeo su beznačajna i očekivanaKetrin biglou je i ranije zaslužila oskara, ali eto, tek kad je udarila po emocijama amerikanaca, došlo je priznanje

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...