Sipi Napisano Februar 11, 2010 #111 Napisano Februar 11, 2010 ...Dž.K. je, po meni, face koje se ne menja, ni pod kojim uslovima....Nesto slicno je i Sergio Leone rekao kad su ga pitali zasto stalno uzima Clint Eastwood-a kad evidentno ne zna da glumi. Rekao je: "Pa to me je i fasciniralo, on ima samo dva izraza lica - sa sesirom i bez sesira!"
sir Oliver Napisano Februar 11, 2010 #112 Napisano Februar 11, 2010 99% Americkih glumaca su tzv casting glumci. Izgleda kako izgleda, ako imas lik za njega u filmu - uzimaj ga. (Uz Istvuda tu je i Robert Micam. Celu seriju Vetrovi Rata odigrao sa istim izrazom lica. I kad mu pogine sin i kadmu snaja i unucici dodju iz logora, ista faca. Uzas.)Veoma mali broj i glumi. Ulazi u lik. Pacino, deNiro, Hofman, Dzek Nikolson i jos par njih.Uglavnom zbog toga je 99% Americke filmske produkcije tzv C klasa ( nije cak ni .
Zen Mod Napisano Februar 11, 2010 #113 Napisano Februar 11, 2010 Eastwod je legenda ; u svakom smislu
Sipi Napisano Februar 11, 2010 #114 Napisano Februar 11, 2010 Eastwod je legenda ; u svakom smisluSto jes' - jes' ! Ja ga licno obozavam, nema tu mnogo price, moralisanja, dramskog kontrapunkta i drugog tupljenja, prosto pokoka bandite i cao - "pobij sve i vrati se sam"
zika Napisano Februar 11, 2010 #115 Napisano Februar 11, 2010 99% Americkih glumaca su tzv casting glumci. Izgleda kako izgleda, ako imas lik za njega u filmu - uzimaj ga. (Uz Istvuda tu je i Robert Micam. Celu seriju Vetrovi Rata odigrao sa istim izrazom lica. I kad mu pogine sin i kadmu snaja i unucici dodju iz logora, ista faca. Uzas.)Veoma mali broj i glumi. Ulazi u lik. Pacino, deNiro, Hofman, Dzek Nikolson i jos par njih.Uglavnom zbog toga je 99% Americke filmske produkcije tzv C klasa ( nije cak ni .Šta očekivati, pa kad je to glumio bio je, već, stariji od mene. Misliš da je znao koju scenu, u tom trenutku, snimaju... Nije to pozorište pa da može da prati fabulu radnje...Denny Crane...
Sipi Napisano Februar 11, 2010 #116 Napisano Februar 11, 2010 ...kad je to glumio bio je, već, stariji od mene....Znaci - perspektivan mladic
zika Napisano Februar 11, 2010 #117 Napisano Februar 11, 2010 Znaci - perspektivan mladic Deda koji obećava...
sir Oliver Napisano Februar 11, 2010 #118 Napisano Februar 11, 2010 1.Kazablanka2.Rasomon3.Otac na sluzbenom putu4.Underground5.Diskretni sarm burzuazije
Zvu Napisano Februar 11, 2010 #119 Napisano Februar 11, 2010 Izgleda da nisam u toku. Je li to od skoro Harison Ford naučilo da glumi? Dobro, ja malo idem i srcem. Gledam kolika je ko faca ponekad i bez obzira na glumačko umeće. Ima na toj listi dosta idola iz mladosti (jedan od njih je Indijana Džouns )...Nego tebe te nešto nema u poslednje vreme online. Jesi bio na ili si se samo smorio od online delanja
Ја sam sam Napisano Februar 11, 2010 #120 Napisano Februar 11, 2010 Ма какав црни Клинт, Брус Вилис је закон!У сваком филму већ после 5 минута након почетка је већ или прљав или је на њега пуцано или..........!?Наравно то су све глумци старије генерације!Од новијих: Хју Џекмен.карЛ_Ос
BokiTokiVoki Napisano Februar 11, 2010 #121 Napisano Februar 11, 2010 Nego tebe te nešto nema u poslednje vreme online. Jesi bio na ili si se samo smorio od online delanja Bio u CG 15 dana.
Zen Mod Napisano Februar 11, 2010 #122 Napisano Februar 11, 2010 Sto jes' - jes' ! Ja ga licno obozavam, nema tu mnogo price, moralisanja, dramskog kontrapunkta i drugog tupljenja, prosto pokoka bandite i cao - "pobij sve i vrati se sam" a jes' - prvi deo karijere i jes' takav ;da nije drugog dela ne bi ni shvato koliko je covek umetnik u okviru zanra - raditi i napraviti nesto u najzanrovskijem zanru vesterna , a posle i Callahan-a ;onda snimi/producira/odradi Byrd , Madison , 1Mil$ i ovaj zadnji (nesto sa autom u naslovu) ... (Madosin mostovi su jos vece cudo - od bljak knjige napraviti dobar film , koji nije bljak )svejedno - bio genija za voznju nebio - ja ga naprosto obozavam
Ја sam sam Napisano Februar 11, 2010 #123 Napisano Februar 11, 2010 Svejedno - bio genija za voznju nebio - ja ga naprosto obozavam .Тог дугачког изледа једино ти можеш да обожаваш .карЛ_Ос
Sipi Napisano Februar 11, 2010 #124 Napisano Februar 11, 2010 a jes' - prvi deo karijere i jes' takav ;da nije drugog dela ne bi ni shvato koliko je covek umetnik u okviru zanra - raditi i napraviti nesto u najzanrovskijem zanru vesterna , a posle i Callahan-a ;onda snimi/producira/odradi Byrd , Madison , 1Mil$ i ovaj zadnji (nesto sa autom u naslovu) ... (Madosin mostovi su jos vece cudo - od bljak knjige napraviti dobar film , koji nije bljak )svejedno - bio genija za voznju nebio - ja ga naprosto obozavam I ne samo to, covek je bio i gradonacelnik nekog gradica u Kaliforniji i to, kazu, vrlo uspesan - ma svaka mu cast. Meni su nezaboravne dve stvari s njim:1. "Momci, meni je svejedno, ali uvredili ste mi mazgu, a ona je jako osetljiva i morate da joj se izvinite" - dve sekunde kasnije tri bandita leze u prasini a on ode na pice bez promene izraza na licu...2. "You got to ask yourself one question: do I feel lucky?"Legenda!
Leonardo Napisano Februar 11, 2010 #125 Napisano Februar 11, 2010 Filmski Stvaralac sa ovakvom karijerom je samo za respekt. Clint Eastwood http://us.imdb.com/name/nm0000142/ Inace ova stranica - IMDb - The Internet Movie Database je zlatni rudnik podataka vezanih za glumce i filmove. Ko vec nije video ove strane, odusevice se njima. Uzivajte, i kopajte po podacima omiljenih filmova i glumaca, ima i nasih. Redovno tu pronalazim vazne podatke prilikom planiranja sta gledati a da vredi. ... ....
crni. Napisano Februar 11, 2010 #126 Napisano Februar 11, 2010 I ne samo to, covek je bio i gradonacelnik nekog gradica u Kaliforniji i to, kazu, vrlo uspesan - ma svaka mu cast. Meni su nezaboravne dve stvari s njim:1. "Momci, meni je svejedno, ali uvredili ste mi mazgu, a ona je jako osetljiva i morate da joj se izvinite" - dve sekunde kasnije tri bandita leze u prasini a on ode na pice bez promene izraza na licu...2. "You got to ask yourself one question: do I feel lucky?"Legenda!meni je legendarno:-a ko ce da me spreci?-smit, veson i jajos nesto:spageti vesterni su bili odgovor na primedbe i zelje gledalaca za realnijim prikazom divljeg zapada 19. veka. ono sto je do tada prikazivano kao vestern sa dzon vejnom i gari kuperom je vise komedija nego vestern. mozda tacno u podne moze da prodje mada su i tu svi preterano izbrijani i ispeglani.serdjo leone je majstor za odabir likova i klint istvud se sjajno uklopio u stripovsku atmosferu njegovih filmova potpomognutih vecnom muzikom enia morikoneainspektor kalahan je logican nastavak njegove karijere i sta god mi mislili o njegovim glumacki kvalitetima covek je bio i ostao legenda koji je obelezio komercijalni film 70ih i 80ih
Zen Mod Napisano Februar 14, 2010 #128 Napisano Februar 14, 2010 ma istvud je šonja...da pogadjam i razlog - ozenio se ?:buehehe:gde si ti mladunac ?
chakija Napisano Februar 14, 2010 #129 Napisano Februar 14, 2010 Jao da ti pricam...nasao sam posao-vrh vrhova ! 10k dinsa mesecno ! Plata prava imzinjerska !Od tada sam kivan na svet i postao sam novi Ebenizer Skrudz.Zivim jos uvek sa fionsee a svadba ce da bude jednog dana...kad bude bilo para
Zen Mod Napisano Februar 14, 2010 #130 Napisano Februar 14, 2010 ma samo da vi zivite ........ bice valjda i para
crni. Napisano Mart 8, 2010 #131 Napisano Mart 8, 2010 I tako, bivša žena razbucala kameruna na dodeli oskaraSvako normalan je to mogao i očekivati, ali sam ipak iznenađen da još ima pameti u američkom filmu I ova tri oskara što je avatar uzeo su beznačajna i očekivanaKetrin biglou je i ranije zaslužila oskara, ali eto, tek kad je udarila po emocijama amerikanaca, došlo je priznanje
sir Oliver Napisano Mart 8, 2010 #132 Napisano Mart 8, 2010 Pa mora malo tugaljivosti o "jadnim nasim" momcima u Iraku.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah