Leonardo Napisano Januar 3, 2019 #89 Napisano Januar 3, 2019 Sakupiš kolekciju OP. Poslažeš u kutijicu za lekove, prilagodiš nazive na poklopcima, npr. - kad sam mamuran, kad sam indisponiran, kad sam žrtva PMSa, kad sam ozaren, kad mi ništa ne fali itd. i menjaš do mile volje. Za svaku priliku i nikad ti neće dosaditi. Mikorist, dejanco32, Aleks and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 2 1 2 1
Mikorist Napisano Januar 3, 2019 Autor #90 Napisano Januar 3, 2019 Vala ubacio sam 1612 i ne menjam više...... sve je to prelest
vladd Napisano Januar 4, 2019 #92 Napisano Januar 4, 2019 11 hours ago, Mikorist said: Cena često nema veze sa zvukom Cena ima vise veze sa namenom, a sa zvukom nemaju veze ni cena ni dijagrami, narocito oni za koje se ne znaju detalji merenja. To su samo neke vrste pra postulata, i predaleko su od krajnjeg ishoda, plus premalo informacija za finalnu ocenu. Mislim, ko bi placao sklopove sa BC184 desetine hiljada evra, da nije prelesta
Mikorist Napisano Januar 4, 2019 Autor #93 Napisano Januar 4, 2019 22 hours ago, Leonardo said: Vaistinu prelest OPA1612 me najviše podseća na Dynaco PAT-5 http://www.tonepublications.com/old-school/dynaco-pat-5-preamplifer/ tako da ga ne vadim... isti taj zvuk.... mogu da ubacim još dva samo napred. naravno - dati mu fore da se usvira.... 100 sati najmanje
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah