taner Napisano Decembar 30, 2018 #199 Napisano Decembar 30, 2018 Ja sam gotovo siguran da taj JL Sounds DAC ne svira bolje od ovog malog SABRE dac-a. Imam i AK dac koji je verovatno i bolji od tog bugarskog. Ako neko ima mogućnost da ih uporedi, neka podeli svoje utiske sa nama. Mikorist je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Decembar 30, 2018 Autor #200 Napisano Decembar 30, 2018 Ko kaže da upravo ja nemam već AK DAC ? (AK4495S precizno ) I da mislim da SABRE bolje svira od njega....nijanse su u pitanju.... Zapravo nema DAC koji nisam probao... Izložbu mogu da napravim od raznih.... Od riknulih takođe I kad ih izmeriš pevaju slično... tu su negde sa Jitterom... na -140 db .... nije samo na uvce.... I sve zavisi od ispravljača i analognog dela.... topologija digitalnog je sviranje kurca
Vix Napisano Decembar 30, 2018 #201 Napisano Decembar 30, 2018 Dakle, igranka na analognoj strani Jos ako se ubaci lampa, moz' bit' milina...
Mikorist Napisano Decembar 30, 2018 Autor #202 Napisano Decembar 30, 2018 Već ima lampa na Aune .... ali bolje svira MUSE.... brže se lepi šećer na uši.
guja011 Napisano Decembar 30, 2018 #203 Napisano Decembar 30, 2018 1 hour ago, Mikorist said: Izložbu mogu da napravim od raznih.... Od riknulih takođe jeste, jeste, još u obdaništu si spržio dac08 urbana legenda mikadacospržač
Mikorist Napisano Decembar 30, 2018 Autor #204 Napisano Decembar 30, 2018 Just now, guja011 said: jeste, jeste, još u obdaništu si spržio dac08 urbana legenda mikadacospržač A ti kao nisi spržio ništa.....aha
guja011 Napisano Decembar 30, 2018 #205 Napisano Decembar 30, 2018 teško. meni skoro 40 godina uglavnom dolazi sprženo na autopsiju i popravak. vremenom to ode u deformaciju da nikom ništa ne veruješ a pogotovo "eto, radilo je i odjednom crklo onako, samo od sebe" sad druga je priča što su mi gruvali torusi kad je trafco bio mali ili edelinski dovoljno lud da uposli papke u proizvodnji.
Mikorist Napisano Decembar 30, 2018 Autor #206 Napisano Decembar 30, 2018 Igranka ljudi, topologija, materijal, izrada i nivo neracionalnog preterivanja i overkila u smislu ludovanja i magije 12 jfetova po kanalu u baferu. U kome samo ispravljački stepen prestaje da bude jeftina opcija i ima cenu celog digitalnog dela. Da i ne spomijem sinergiju "interface"-a sledeće komponente i naredne i nizu. Pa nandžarasti kablovi... A imam televizor od metra , i Tann zvučnike veće od televizora.... Skontao sam ja da mi je mali televizor vladd and guja011 je reagovao/la na ovo 2
Zen Mod Napisano Decembar 30, 2018 #207 Napisano Decembar 30, 2018 aha meni super dodje TV kad pustim onu muziku sa mrljama a ono samo audio slimak , pa na TV samo sivo e ..... dobrih vremena , topovi sa uljnim filterima a od droza rakija najjaca ...... Mikorist je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Decembar 30, 2018 Autor #208 Napisano Decembar 30, 2018 guja011 je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Decembar 30, 2018 #209 Napisano Decembar 30, 2018 tacno cu posastavljam gramofore ...... najbolje ona osvetlina kad sa ploce reflektuje mala lanpa pa na zid a mislim - sto se tice tih dacova ...... kad sa daca pokupis obe faze pa turis kroz buffere na primar trafoja da dobijes punu diferencijaciju , sa sekundara pokupis signal i skontas ga dal SE dal Bal , ni filter ti ne treba ...... izlazna impedansa 30-ak oma podsecam da je kod ovog Sabre chipa naponski izlaz u pitanju , nije strujni ..... tako da je daleko manje i kriticno uparivanje sa trafoom nego u slucaju da se putem trafoa direktno vrsi IV konverzija ce da vidim koji OP ce da se takmici sa tim po zvuku ....... Mikorist and sp300b je reagovao/la na ovo 2
Mikorist Napisano Decembar 30, 2018 Autor #210 Napisano Decembar 30, 2018 5 minutes ago, Zen Mod said: podsecam da je kod ovog Sabre chipa naponski izlaz u pitanju , nije strujni ..... tako da je daleko manje i kriticno uparivanje sa trafoom nego u slucaju da se putem trafoa direktno vrsi IV konverzija ce da vidim koji OP ce da se takmici sa tim po zvuku ....... Koje trafoe da kupim ? Iste one ili neke druge ?
Srecko Napisano Decembar 30, 2018 #211 Napisano Decembar 30, 2018 Ko Miki pomenu ovaj DAC i ko mu ga dade-prodade.Potpuno je zaboravio na SIT i kornjacicu. Nema više ko da “priteze” Neskora da napise još koji utisak.Samo DAC i DAC, koga to više zanima[emoji3]; pa to da valja ne bi bila jagma za pločama[emoji3]. Mikorist and zek je reagovao/la na ovo 1 1
Mikorist Napisano Decembar 30, 2018 Autor #212 Napisano Decembar 30, 2018 18 minutes ago, Srecko said: Potpuno je zaboravio na SIT i kornjacicu. upravo suprotno.... to su sledeće komponente i naredne u nizu. treba ih upariti... televizor ću na kraju tek... 18 minutes ago, Srecko said: Nema više ko da “priteze” Neskora da napise još koji utisak. 18 minutes ago, Srecko said: pa to da valja ne bi bila jagma za pločama. bolje svira od gramofona. gramofon bez gramofona zapravo.....naravno sve što imam semplovano je sa gramofona u babaroga formatima.
Srecko Napisano Decembar 30, 2018 #213 Napisano Decembar 30, 2018 bolje svira od gramofona. gramofon bez gramofona zapravo.....naravno sve što imam semplovano je sa gramofona u babaroga formatima.Šalim se. Verujem da je tako, ustvari siguran sam (tehnicki gledano) ali ne smem da kažem jer bi matorcima (kao sto sam) zakonom trebalo zabraniti da daju mišljenje o soničnim karakteristikama uredaja[emoji3].I sam volim DAC i “resio” sam se gramofona i CD-a (doduše šlihtao sam se sinu da me ne zavitlava stalno da to sto sam duboko iz prošlog veka fizički ne moram da budem i mentalno[emoji3]).
Mikorist Napisano Decembar 30, 2018 Autor #214 Napisano Decembar 30, 2018 Moram da se zahvalim svima koji su mi poslali PP sa preporukama za DAC
Zen Mod Napisano Decembar 30, 2018 #215 Napisano Decembar 30, 2018 oces li ti njima slati PP , posle ?
Mikorist Napisano Decembar 30, 2018 Autor #216 Napisano Decembar 30, 2018 27 minutes ago, Zen Mod said: oces li ti njima slati PP , posle ?
pakonja Napisano Decembar 30, 2018 #217 Napisano Decembar 30, 2018 5 hours ago, Mikorist said: Zapravo nema DAC koji nisam probao... Izložbu mogu da napravim od raznih.... Od riknulih takođe A da li si probao NoDAC? To je ono sto @sir Oliver prica vec duuuuuuze vreme...
Mikorist Napisano Januar 16, 2019 Autor #218 Napisano Januar 16, 2019 4 hours ago, revox said: koji pa sad dac
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah