vladd Napisano Novembar 19, 2018 #749 Napisano Novembar 19, 2018 Bolje ipak da pijemo nes i sta ko voli.
vladd Napisano Novembar 19, 2018 #750 Napisano Novembar 19, 2018 Ono sto bi meni na sajmu bilo interesantno, mislim da je nemoguce, bar je praksa pokazala, nije to RMAF, pa da ljudi pricaju o komponentama i kompromisima dizajna. No tema je SIT i kvadratna funkcija..
Mikorist Napisano Novembar 19, 2018 #751 Napisano Novembar 19, 2018 1 hour ago, vladd said: nekoj prezentaciji finih komponenti, ako neko uprilici. sa delovima od krunjača za kukuruz
NIXIE Napisano Novembar 19, 2018 #752 Napisano Novembar 19, 2018 9 hours ago, Mikorist said: Slušao Yamahu B1 na JBL.... i zvuči za nijansu bolje od svega sa sajma....možda sam gluv. Posle svega dođe mi da iznajmim u tom hotelu neku sobu na jedan dan, pozovem 15-20 ljudi da glume damping i odnesem sve svoje skalamerije samo da proverim da li je tipična hotelska soba puna stolica i ljudi sa itisonom od zida do zida i zavesama običan ubica zvuka ili nešto sa tom tehnikom ipak nije u redu.
NIXIE Napisano Novembar 19, 2018 #753 Napisano Novembar 19, 2018 2 hours ago, vladd said: Pitanje, sta cu ja na sajmu i Imao bi o čemu da pišeš barem mesec dana. I bilo je jedno pola tone srebra u kablovima otprilike.
vladd Napisano Novembar 19, 2018 #754 Napisano Novembar 19, 2018 Spamujemo temu, BTW, odakle ti ideja da me zanima sta ko stavlja na uredjaje za prodaju, a koje baska necu da kupim? Ili da sam ja neki lovac na vestice? Jednostavno pricamo o SIT-u i njegovim prednostima i kompromisima. Logika prijatelju, logika uredjaja u radu, to je ono sto je sustina.
vladd Napisano Novembar 19, 2018 #755 Napisano Novembar 19, 2018 1 hour ago, Mikorist said: sa delovima od krunjača za kukuruz Sta sad i ti cepidlacis, oces da pricaju i piju kafu i sa tobom Jel' krunjac, jeste, idemo dalje... nemoj samo pogresne tranzistore da narucujes.
ninja Napisano Novembar 19, 2018 #756 Napisano Novembar 19, 2018 Tačno, moraš sad sa tranzistorima da popravljas to sa pogrešnim cinemagama
Mikorist Napisano Novembar 19, 2018 #757 Napisano Novembar 19, 2018 It has nothing to do with transistors. H is Cinemag-Hi Nickel Version. Less Nickel means greater swing for same THD , more Nickel means very detailed in sound and less colored.
Zen Mod Napisano Novembar 20, 2018 #759 Napisano Novembar 20, 2018 same shit use whatever you can buy easier
Mikorist Napisano Novembar 20, 2018 #760 Napisano Novembar 20, 2018 2 minutes ago, Zen Mod said: same shit use whatever you can buy easier Yep. Maybe my kids will hear the difference. At 20 Khz
neskor Napisano Novembar 20, 2018 #761 Napisano Novembar 20, 2018 stigli gosti NIXIE and vladd je reagovao/la na ovo 2
Doktor Napisano Novembar 20, 2018 #763 Napisano Novembar 20, 2018 @neskor E, vala, neka su. A i vreme je bilo više. Sada ti je najbitnije da ostaneš "hladne glave" i pristupiš preslušavanju i upoređivanju neostrašćeno i bez predrasuda. Sa nestrpljenjem iščekujem tvoje utiske i zaključke ako ih bude bilo, obzirom da si imao prilike imati, čuti, veliki broj izvrsnih audio uređaja.
Mikorist Napisano Novembar 20, 2018 #764 Napisano Novembar 20, 2018 Ja ne bi imao na šta da priključim SIT 3 ... msm jedino direkt na DAC....
neskor Napisano Novembar 20, 2018 #765 Napisano Novembar 20, 2018 Dobrih/lepih 5 sati provedoh sa SIT 3 Prvo sistem: Zvucnici: Tannoy Berkeley 15" Pretpojacalo: VT25/10Y WOT sa Lundahl LL1660 izlaznim trafoima i David Slagle AVC DAC: Lampizator Amber Transport: Shigaclone Pre samog slusanja pojacalo je pusteno da se ugreje nekih 2 sata. Pojacalo nikada pre toga nisam cuo licno, samo utiske drugih ljudi koji su ga slusali. Prvi utisak nakon ukljucenja i prve numere je bio pa ovo uopste nije lose Tonski jako korektno i sve na svom mestu. Prvu mana koju sam primetio je bila da je rezolucija/detaljnost pojacal za nijansu losija u odnosu na NAT SE1, kao da ima jako blagi paus papir preko zvuka. Druga mana je bila da gitara pomalo zvuci plasticno/nerealno u odnosu na lampasa, odnosno prirodni zvuk gitare ( inace sviram gitaru ). Treca i po meni najveca mana je dvodimenzionalna slika. Jednostavno pojacalo nema tu 3D komponentu koju ima lampa da te uvuce u centar muzike i da se prepustis. Ne govorim uopste o prostoru, to ovo pojacalo ima nego samo o subjektivnom dozivljaju muzike. Nema tu eufonicnost lampe. Pojacalo probano zatim i sa AVC-om i tu se tonska situacija malo poboljsala. Instrumenti su dobili na boljoj prirodnosti. Da li bih voleo da imam ovo pojacalo? Naravno bez razmisljanja, ali definitivno ne u sadasnjem glavnom sistemu. Verovatno u nekom tranzistorkom sistemu bi se pokazao mnogo bolje. Mislim da je ovo pojacalo jako dobro uradjeno i za svaku preporuku kome treba tranzistorsko pojacalo. Takodje mislim da sa tehnicke i zvucne strane zasluzuje posebno mesto u Passovom aresenalu. Zahvalio bih se samo Gordanu na ustupljenom pojacalu i mogucnosti da probam ovo stvarno zanimljivo pojacalo. vladd je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano Novembar 20, 2018 #766 Napisano Novembar 20, 2018 ^ Gramofon nix u sistemu kada se sve ovo gore napisano elaboriralo ? E, baš pa, jbga.
Mikorist Napisano Novembar 20, 2018 #767 Napisano Novembar 20, 2018 16 minutes ago, neskor said: nema tu 3D komponentu koju ima lampa da te uvuce u centar muzike i da se prepustis. B1 ima...baš to 3D... ali je integrisano pojačalo (gomila fet i vfet u istom kućištu) ... plus ima snagu od 150W .... raznosi ... ne možeš da dođeš nikad do klipinga sem da ti izlete bubne opne. Doktor je reagovao/la na ovo 1
neskor Napisano Novembar 20, 2018 #768 Napisano Novembar 20, 2018 15 minutes ago, Doktor said: ^ Gramofon nix u sistemu kada se sve ovo gore napisano elaboriralo ? E, baš pa, jbga. gramofon mi je raskacen jer je u planu zidna polica za njega promenio zvucnike pa je mora ceo posotojeci raspored da se pretumba
neskor Napisano Novembar 20, 2018 #769 Napisano Novembar 20, 2018 10 minutes ago, Mikorist said: B1 ima...baš to 3D... ali je integrisano pojačalo (gomila fet i vfet u istom kućištu) ... plus ima snagu od 150W .... raznosi ... ne možeš da dođeš nikad do klipinga sem da ti izlete bubne opne. SIT 3 ima izuzetna prostor i po visini i po sirini , tu nije problem nego samo sto muzika zvuci previse flat
Doktor Napisano Novembar 20, 2018 #770 Napisano Novembar 20, 2018 1 minute ago, neskor said: SIT 3 ima izuzetna prostor i po visini i po sirini , tu nije problem nego samo sto muzika zvuci previse flat Hmmmmmm ? Čitam : Amber - Šiga . . . koji su muzički formati puštani na ovoj seansi ? Originalni CD albumi ili . . . ?
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah