Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Pričajte sta hoćete, ali je mene taj DEFiSIT ponovo ubacio u ringišpil tako da mi dodje da se riješim Respons:a po treći put i oTannoyim po treći put.... ali ovaj put sa Backom kutijom :)

Napisano
1 hour ago, ninja said:

Pričajte sta hoćete, ali je mene taj DEFiSIT ponovo ubacio u ringišpil tako da mi dodje da se riješim Respons:a po treći put i oTannoyim po treći put.... ali ovaj put sa Backom kutijom :)

a ono , kojom drugom .....

:haha:

Napisano

Morao je da izseiri kojekakve detalje, ali sveukupno posten opis. I naravno, da ne promakne onima koji se fokusiraju na Duelunde, mogucnost modelovanja drugog harmonika. :) 

Sto ce reci, zvuci kako hoces...moze da se bira :D 

Napisano
11 minutes ago, ninja said:

Paaaaa, Doktorske... iz UK :)

Vidis . . .  eto, to ce i biti panel diskusija, jedna od tacaka novog Summit-a kada se dogovori.

Dobro iscitati, pa onda testirati kako ce se ESL-i ponasati u kombinaciji sa  Sufi-  i Defi- amp-ovima. :)

Preamp je skoro pa jasan ovde koji ce da ide.

Phono-i su takodje tu. Bogu hvala, SUT-ova imamo nekoliko kom. 

Defintivno ima se kvalitetnog sta i testirati i slusati.

ESL-i ionako idu polovinom avgusta na ovaj susret i merenja. :haha:

Napisano
2 hours ago, ninja said:

........... ali ovaj put sa Backom kutijom :)

a kojom drugom , ako ne Backom ....... da pojasnim prethodni odgovor

Napisano

vidju, fifilis na švajs forumu, recenzije sa neta :sarcastic_hand:

a što je srajan grbav, pa on vam je prvi falio spravu

inače živ nisam dok švajseri ne otkriju ruske VFET-ove... :idea:

Napisano

da quotam samog sebe ,sasvim dovoljno o recenziji:

http://www.diyaudio.com/forums/pass-labs/321387-sit-3-a-post5495041.html

long one

reading just few lines here and there fo rfirst time , later tonight will read more carefully

however , Leben and FW shouldn't go together on same web page , let alone sentence and God forbid!!! connected together ......

da ne pominjem da je u pitanju odavno poznat sistem sa WM , Duelund skretnicom na izvolte balavite , u kojoj su napravljeni krucijalni propusti

sto se tice FunnyMoon-a , slike su uvek bile najvaznije

a sto se tice ruskih SITs  i VFets , odavno probana nabavka , ali je lagana kao da je distributer najveca srBska NVO - Vlada Srbije

Napisano

nego , koje tebe buve ujedaju ?

u svim mogucim temama vezanim za SIT si ti najaktivniji , ko da ih Tim Rawson pravi , pa moze na buku i za dzabaka ?

Napisano

a inace da ne ostane da nisam odgovorio, makar zavrsio u vodi za juhicu, pitanje je zapravo obrnuto - ne znam zasto si toliko teritorijalan prema VFET/SIT prici koja traje citavu deceniju. posto i sam sigurno znas ko je pratio sve od samog pocetka. mada, zasto i to ne reci, cenim sto si izvadio spravu iz garaze i odneo ljudima na slušanje. malo li je danas?

nego jel ima taj SIT-3 CCS,  nesto me tu kopka.

Napisano

nisam teritorijalan , nego mi malo baca klipove u tockove sto sam sve vise nego lepo napisao u predmetnim temama , a ono se padobrani pitanjima bez da se cita

jbte , ima li sema DEFiSIT-a na vise od par mesta , zajedno sa sve analizama iznutrica i bitnih elemenata konstrukcije  ?

http://www.diyaudio.com/forums/pass-labs/314822-greedy-boy-defisit-papas-koans.html

i tako dalje ......

kako je receno , ne jednom , SIT-3 je unekoliko promenjena sema DEFiSIT-a , da se omoguci masovnija proizvodnja

ja tu ne vidim CCS nigde ......

edit: SIT prica je znacajno starija od Nelsonovih SIT-ova ........ kojima ima eto skoro decenija

oni japanski fantomi prave ampove sa njima ima bar 25 godina , ne racunam serijsku produkciju , nego samo cisti svajseraj

Napisano

zahvaljujem za info oko CCS (btw kao da sam pitao za nesto sto nije opste mesto FW dizajna), za ostalo nemam komentar -  DEF, SEF, SufiSIT, DEFISIT, SIT-3.... ko ce sve to da cita, neko ovde nesto i radi a mozda i slusa. daj skracenu lektiru za pocetnike.

kratak je ovaj zivot za ta sitna crevca, dok su na astalu bili samo 2SK79 i 2SK82, znalo se sta treba da se radi sto su neki i uradili pa se mit prosirio i dovde. pozdrau...

Napisano

CCS jeste opste mesto u elektronici generalno

pored ovoga sto napisah , nekoliko tema , tebi direktno odgovorih na pitanje vise nego nekoliko puta

neko ovde nesto i radi , pa jos malo i konstruise ..... a sad bi jos trebao malo da ti budem Olivera Jezina

ajde malo oladi , i ne pisi dok ne procitas sve ponovo .

Grau ladi nedelju dana , steta da trosi vreme citajuci forume

Napisano

moram da priznam da ne kapiram šta sve ne valja: SIT, DEFiSIT, SufiSIT, to što se pominje SIT a ne nešto drugo, što se slušao (pominjao, pohvalio) DEFiSIT, što SIT nema lampu, što se na diy forumu nešto i radi, publikuju šeme, što..  jbg ja sam prost čovek, zemljoradnik, ne moram ni da ukapiram..

Tokini još uvek na Carini (pederi ne rade subotom :) ), Cinemazi nisu još krenuli, dakle nema potrebe (još) da se diže ovolika frka, i da se u pozadini preispituje motivacija.. 

Napisano

očigledno je u pitanju psihoakustika!

ovaj, zapravo "uticaj grupe na pojedinca"

pa se netko jelte malo napalio a nit miriso nit...    a još i ne zna?!

sve u svemu ljudi postavljaju razna pitanja što je i svrha dajer foruma (između ostalog)

i zanima me neki okršaj i da čunem jedno dobro sit pojačalo u dobrom audio okruženju

kako zvuči.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...