Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

^^ Dobra ideja za švedski akcioni :D

Three young muscle spacemen coming to planet of beautiful horny women...   :rofl:

• Odgovora 40
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano
8 minutes ago, Alexx said:

^^ Dobra ideja za švedski akcioni :D

Three young muscle spacemen coming to planet of beautiful horny women...   :rofl:

Baš sam hteo da kažem to isto samo sam se plašio da me ne sankcionišete. Gotovo sve su plavuše, samo fale crnci.

Napisano
15 minutes ago, NIXIE said:

Baš sam hteo da kažem to isto samo sam se plašio da me ne sankcionišete. Gotovo sve su plavuše, samo fale crnci.

Ma bre malo šale nije na odmet.

u bre baš crnci, mi se šalimo ti ga pretera :rofl:      

Napisano

po meni, alien 2 je jedini film bolji od svog prvog dela...to nije čak ni kum 2

Napisano

Terminator 2 mi je i dalje jedan od najomiljenijih filmova u životu. Nema nimalo one klasične američke akcijske napucanosti, i SF i drama i akcija, sve je precizno dozirano da drži posmatrača pod tenzijom, jezom i napetošću 99% filma.

Mnogo sam filmova odgledao, i mnogo zabavnih, i poučnih, inspirišućih, ali i adrenalinskih i one od kojih sam plakao, ali T2 me *ebeno prikove za ekran 2 ipo sata svaki put kada ga vidim na bilo kom mediju.

Napisano
35 minutes ago, John Coltrane said:

A DUNE?

za komentar procitati Lynchovu autobiografiju ....... jado,  i on se odrekao , iz jednostavnog razloga sto je covek snimio film , a onda idioti preuzeli editing

mislim - ne bi prisao knjizi/knjigama ni na puskomet (ne mozes ih odvajati ko ni kavu od rakije) , ali bi definitivno bio bolji (tj. ne bi bio grozota) da ga je Lynch komplet uradio

sto se tice ekranizacije Dine , samo Jodorovsky ........

mozda bi i onaj rus idiot sto je napravio https://www.zenmod.in.rs/books-periodicals/трудно-быть-богом/

bi bio u stanju da dostigne potreban nivo ludila

Napisano
1 hour ago, Zen Mod said:

sto se tice ekranizacije Dine , samo Jodorovsky ........

Screen Shot 2018-03-15 at 5.32.07 PM.png

elem, Jordorowsky nema kintu da to izvede. Francuz ima. Ako se sretnu to ce show da bude. :rofl:

p.s.

Takvi ludacki filmovi osudjeni su na propast. Mislim na Box Office... I kad bi zajedno pravili mora da bude prilagodjen trzistu - inace nema budzeta za film . jbga :D

Napisano
9 hours ago, Doktor said:

Nemaš pojma.

Zadevaš se pa posle nemoj da kukaš po vorum.

"Aaaaaaa, dira meeeeee:wild:

• 6 years later...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...