Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Ma ako si se raspisao,

Za što veću osetljivost, a i "finiji" zvuk, poenta je da je mms (moving mass) parametar zvučnika što manji.

Negde to bitno, negde nije. Uglavnom jeste.

Napisano

Prema datasheet ima Mms oko 18g. A veličina driver-a je 9x6". Scanspeak PP midbas od 8 1/2" ima Mms 20.5g.

Lepo im izgleda Fr opseg, ali to je dosta upeglano,  ko zna kako stvarno izgleda. Verovatno mu treba supervisokotonac.  Hod je mali, +-2,5mm slabo će to na basu biti. Osetljivost je oko 92dB/1W/1m.

Koliko li košta to čudo?

Napisano

O, zabogamiloga! Jesi li ih slusao?... stigli odavno, a ti samo cutis... Ima li razlike u odnosu na standardni sfr200 ?

Ps. Hvala Srecko

Napisano

aman , dobar zvucnik !

sta da drvim vise o Sonidu - napravio Gyurgyevke , dobavio i ove , sta vise da dokazujem o njima?

jednostavno, po ko zna koji put - uzmes li Sonido sa pravim namerama , super pametna kupovina .... i sada kad su cene porasle , a kamoli onomad kad poceh drviti o njima ........

W. moze da poredi sa SFR 200 u Gyurgyevci , kad bude hteo ......

Napisano
13 hours ago, Zen Mod said:

aman , dobar zvucnik !

sta da drvim vise o Sonidu - napravio Gyurgyevke , dobavio i ove , sta vise da dokazujem o njima?

jednostavno, po ko zna koji put - uzmes li Sonido sa pravim namerama , super pametna kupovina .... i sada kad su cene porasle , a kamoli onomad kad poceh drviti o njima ........

W. moze da poredi sa SFR 200 u Gyurgyevci , kad bude hteo ......

Ajde W.... kako odolevas?!

Napisano
2 hours ago, Pchelac said:

Ajde W.... kako odolevas?!

:D lako, morao bih Đurđevke da dopelam u dnevnu iz dečije sobe, da bih nešto čuo, na sistemu koji poznajem.. tamo gde je je nekakvo Marantz pojačalo u D klasi sa kojim baš i nisam familijaran.. ali, klad se nađe vremena, ću da isprobam, prethodno za elipsu da smandrljam nekakvo postolje.. a mene kopka Sonidov field coil.. šta li je to, uf, uf :D

Napisano

Plethora of A Pinjatas!

:rofl:

OS od Babelfish M25, dogradjeni/prepravljeni FE of Babelfish J2 , tako da ima full voltage swing ........ jerbo OS nema gain

Napisano
On 10/25/2019 at 7:50 PM, aaa zmaju! said:

Još samo zvučnike da smanjite :-D

Послато са GT-I9300I уз помоћ Тапатока

A jes, pa da bude  "Draga, smanjio sam zvucnike". Mada, da se one pitaju, i ovo je dovoljno... :cray:

IMG_20191026_200845-1024x768.jpg

Napisano

a jok

moja je shvatila da mali zvucnjaci jednostavno nisu opcija

dolazi u kompletu sa bradom i naocarima

Napisano
6 minutes ago, Zen Mod said:

a jok

moja je shvatila da mali zvucnjaci jednostavno nisu opcija

dolazi u kompletu sa bradom i naocarima

Da,normalan zvuchnik je otprilike ove velicine...ali eto dodju tak'a vremena da se ostane zvucnika bez...

IMAG0671-768x1358.jpg

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...