Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
1 hour ago, Doktor said:

Podseti me na Svinesund (SWE) i Halden u NOR. :)

Da li mozda planirao da i tamo prodjes svinesundskim mostom, predjes malo u NOR, a tu ti je odmah Halden koji je predivan ( hajlajt - zivopisna marina, kao i komplet gradic, tvrdjava, te mala bolnica na brdu.  ) ?

Nisam ali nije losa ideja. Taj most sam nedavno prošao kad smo išli u Hemsedal. Ali bih ipak radije posjetio Tonsberg. Buraz mi je tamo živio i odselio se pre nego što sam se ja nakanio da ga posjetim :(

Samo izbjegavam autoputeva pa potraje. 

Inače, Orust je veliko ostrvo a oko njega je ogroman arhipelag. 

Napisano
12 minutes ago, Zen Mod said:

mrzim lajkovanje

:)

A nove gume su više "okrugle" u presjeku i motor je puno zanimljiviji za voziti. 

Napisano

ma smorilo me da se prijavim na linkedin, a sad me svako malo bombarduje glupostima

ovo dalo razlog za posalicu, pa ajde ........

Napisano

Ma znam odakle dolazi nego sam ne mogu da skontam zbog čega, koliko ja znam, nije neki specijalni datum. A kad odem tamo, ja to ne vidim. :blink:

:D

Napisano
9 hours ago, ninja said:

Ma znam odakle dolazi nego sam ne mogu da skontam zbog čega, koliko ja znam, nije neki specijalni datum. A kad odem tamo, ja to ne vidim. :blink:

:D

Davao si tamo podatke na Linkedin-u kada si se prvi put prijavljivao.

Da ovde sada ne linkujem, eno ti o od mene čestitka za godišnjicu ( do sada si imao 1 like ). :)

Sada kada uđeš na taj sajt imaćeš notifikaciju da si dobio lajk od mene za godišnjicu.

• 3 nedelje kasnije...
Napisano

Danas nesto preko 100km po okolici, bolji položaj guvernalu tako da nisu pare uzalud potrošene. :) motorin upravo prešao 23kkm.

Posle dosipanje goriva pa u garažu i u lance pa u ljetni san zajedno sa nokautiranim  :P

Napisano
17 hours ago, ninja said:

Danas nesto preko 100km po okolici, bolji položaj guvernalu tako da nisu pare uzalud potrošene. :) motorin upravo prešao 23kkm.

Posle dosipanje goriva pa u garažu i u lance pa u ljetni san zajedno sa nokautiranim  :P

Kak idu godine gore tak i guvernal ide gore ? :) . Kao klinci skrivali smo se iza čepa od rezevara ne bili dobili 1 kmh brzine ? :) . Više mi ne smeta vjetar u prsa  ( ko na  boldorki ) jer se sporije vozim . Sve sam bliže ideji da prodam - zamjenim  ovoga VF a  za nešto slično Zenu , pa da se lepo z 8o kmh  zekam po okolici .

• 2 nedelje kasnije...
Napisano

Bas sam se zahebo što ga ne dovukoh, vrijeme daleko od vrućeg :(

... ali zato probavam ovo I sad čekam kišu da ispitam :)... ću I da prespavam koji put :)

DSC_0416.JPG

DSC_0417.JPG

DSC_0418.JPG

• 1 month later...
Napisano

A sad jedna pesmica iz 1962g. za naše bajkere sa foruma.

Čuo sam je sinoć na Radio Rab-u.

• 3 nedelje kasnije...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...