Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

To je neki hiend, valjda, sonicnost i sinergija :) 

Meni je ta sprava u rangu one poluautomatske blankerice, sto sama izdvaja izolaciju. Mislis radi puno, znacice u zivotu i radu, a u praksi se gura po fioci. 

Napisano

Meni je sasvim OK i mnogo mi pomaze, lepo savija nogice, ICs odlicno posle toga pasuju u podnozja, i sa ovim drugim spravicama, lako se vade kasnije. A nema ostecenja nogica. Ako se jednom iskrive nogice, sledeci put otpadaju...

Napisano
12 hours ago, Woland said:

Evo jazbine

f7aaeab3fa11e457568c4d06eac82a98.jpg

2872ca06fbe45270da00f7ea74c3d37f.jpg

Ooooo, bravo majstore ....   ja sam isto tako punom parom krenuo pa se ukopao u zivi pijesak i stao :) 

Opa, Weller :) Koji je model? 

Napisano (izmenjeno)

fala, fala :) WTCP 51, kontrola temperature, kako sam shvatio, se postiže menjanjem vrhova

P.S. ne vrhova već ručice (tip)

Izmenjeno od Woland
Napisano
7 minutes ago, Woland said:

fala, fala :) WTCP 51, kontrola temperature, kako sam shvatio, se postiže menjanjem vrhova

P.S. ne vrhova već ručice (tip)

Vidim ja nesto mi poznat, mislim da imam isti :) ... vidi nas antiDIYera sto smo se opskrbili kao da za Ericsson lemimo :rofl:

Napisano

Woli, menja se samo vrh. Taj koji se dobije sa lemilicom ima na sebi broj 7 i on je za 360 stepeni. osmica je vec nekih 70 stepeni vise. kada odvrnete ciindricni deo napred mozete izvuci vrh i na njemu cete videti broj na celu.

Napisano
5 hours ago, shonne said:

nista lose ne mislim, niti provociram, ali ovako te zamisljam :P

10425872_10207287011959910_6491973322039199241_n.jpg

ZM u mladosti? :lol:

Svajsuje neko regulisano napajanje

Napisano
14 minutes ago, Impuls said:

Woli, menja se samo vrh. Taj koji se dobije sa lemilicom ima na sebi broj 7 i on je za 360 stepeni. osmica je vec nekih 70 stepeni vise. kada odvrnete ciindricni deo napred mozete izvuci vrh i na njemu cete videti broj na celu.

axa, to je znači.. mada u uputstvu piše da se isporučuju sa novim LT vrhovima (umesto PT vrhova), isporučena je sa LT M vrhom štagod to značilo

@sir Oliver

evo ga linak: http://www.mikroprinc.com/proizvodi/alat-i-pribor/rucni-alat/lupe-i-mikroskopi/drzac-za-stampanu-plocu-fixpoint/index.php

Napisano

Taj deo ne poznajem ali mi se cini da je weller presao na nove krace vrhove  a da se unutra ubaci deo koji reaguje na temperaturu. Ovako izgledaju oni sto sam nekad kupovao a ne koristim tu lemilicu od 2008.

photo998468343590660407.jpg

Napisano

Svabo samo da ustedi. I sta sad, menjaju se neke patrone kod grejaca ili su srecni sa jednom temperaturom..

Moracu da napravim zalihu vrhova izgleda.

Napisano
11 hours ago, sir Oliver said:

Ko ti je dozvolio da moju sliku turaš po vorumi?

na sve druge lici ali ne samo na tebe. Ovaj je preslikani TI u mlade dane :P

hqdefault.jpg

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...