ab 127 Napisano Novembar 12, 2016 Share #101 Napisano Novembar 12, 2016 Lep dacic, primetio sam i 200 seriju Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
ninja 2082 Napisano Novembar 12, 2016 Share #102 Napisano Novembar 12, 2016 Sta se misli sa DAC? Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
mrcelavi 490 Napisano Novembar 12, 2016 Autor Share #103 Napisano Novembar 12, 2016 1 hour ago, ninja said: Sta se misli sa DAC? Pa da uštekaš gramofon u njega, naravno Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
mrcelavi 490 Napisano Decembar 5, 2016 Autor Share #104 Napisano Decembar 5, 2016 WOW! Our PrimaLuna DiaLogue Premium DiaLogue Premium HP Integrated Amplifier awarded as OVERALL Product Of The Year 2016 by ToneAudio magazine. Thanks Mr. Jeff Dorgay! Thanks distributors, dealers, press worldwide. Thanks to our people, our family, our suppliers and last but not least our community of PrimaLuna owners, THANK YOU! — feeling proud. Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
mrcelavi 490 Napisano Decembar 16, 2016 Autor Share #105 Napisano Decembar 16, 2016 Kolekcija vintage zvučnika se uvećala. Na poklon stigla dva lampaš radio aparata, u jednom pominjani alnico Philips 4 i kusur inča, u drugom većem e ubih se tražeći na netu i nađoh , Loewe oval CKS. Očuvani papir perfektan na oba modela. Očim supružnica popreko gleda sva ta čudesa, jedan poklonih drugaru koji voli lampaše i radio program al jebi ga ugradih druge zvučnike u njega jer njega alnico i onako ne interesira. Cks magneti, pojma nemam o čemu se tu radi i čemu one trake unakrs zalepljene preko magneta Ima neki đavo koje drže. Kako sviraju na golo bez daske. Fino, vazdušasto ali mora mnogo da se utišaju da ne vrište. Kad ugrabim vreme probaću ono što ZZZ preporučuje za ovakve drajvere da se prekriju platnom. ninja je reagovao/la na ovo 1 Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
mrcelavi 490 Napisano Februar 21, 2017 Autor Share #106 Napisano Februar 21, 2017 https://vimeo.com/204904057 grozni, Woland, glajman and 5 ostalih je reagovao/la na ovo 8 Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Woland 4905 Napisano Februar 21, 2017 Share #107 Napisano Februar 21, 2017 xa! MLTL Beyma + širokopojasni Philips + ribon helper? pa pričaj boktemazo, štasse stiso mrcelavi je reagovao/la na ovo 1 Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
mrcelavi 490 Napisano Februar 21, 2017 Autor Share #108 Napisano Februar 21, 2017 Hebi ga, rendisalo se malo. 55 L. Transmisija za Beyme. Širokopojasni nije Philips već Loewe mada sumnjam da je u osnovi to Isophon alnico ( čini se isti kao onaj što Lampizator koristi uz Raal na OB) samo što ovaj nema dast cap i ima poklopac na magnetu. Ribon, već spominjan u ovoj temi Pioneer. Skretnica blago modificirana, i smeštena u posebne kutije što dalje od magneta jer litraža nije velika i sa promenom nekog elementa može lako da se koriguje bez jebenog vađenja iznutrice. Ovalni svira tako da je bez muke oduvao Scan Speak-a sa pozornice, a dodatkom plaga se tačno oseti bolja stereo slika. Bez njega zvuk je svuda po sobi kao da iz jednog centra izlazi. Uklapanje ovalnih u koncept kutije je posebna glavobolja jer su ružnjikavi brate, navikli smo na okrugle i to ti je. Beli, grozni and Woland je reagovao/la na ovo 3 Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Zen Mod 6371 Napisano Februar 21, 2017 Share #109 Napisano Februar 21, 2017 srecarados! mrcelavi je reagovao/la na ovo 1 Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
mrcelavi 490 Napisano Februar 21, 2017 Autor Share #110 Napisano Februar 21, 2017 Vaistinu rados! Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
mrcelavi 490 Napisano Februar 21, 2017 Autor Share #111 Napisano Februar 21, 2017 Za viken održan High End sajam. Žena mi oduzela platnu karticu, uz primedbu¡ E sad možeš da ideš tako da se ponovih samo sa ovim koliko će da izdrži vrtilica ovih 400 gr videćemo al men se čini da ovo deluje. 180 i kusur slika sa sajma kojekakvih ludila ali i nekih opasno zvučećih stvarčica. Problem slike pozamašne u Mb. Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Zen Mod 6371 Napisano Februar 21, 2017 Share #112 Napisano Februar 21, 2017 turi negde na upload pa sibni linak , ja ih shrink (macro u Photoshopu) , otvorizas temu pa cakulamo Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
mrcelavi 490 Napisano Februar 21, 2017 Autor Share #113 Napisano Februar 21, 2017 Ok, odjavljujem se, valja raditi sutra Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
mrcelavi 490 Napisano April 13, 2017 Autor Share #114 Napisano April 13, 2017 I tako, nekima dođe proleće a neki ga pričekamo još par dana. Zimsko bavljenje omiljenim uređajima je prošlo. Sistem samo za uživanje u muzici uz čašu konjaka, za sada ništa ne diram, sem da kupujem ploče. Ali pošto ludaci moraju nečim da se bave a stiže lepo vreme, kompletiranje foto opreme i pravac šume jezera i ostala fina mesta. Za te prilike nabavljena dva radna konja i dva fina objektiva. Naravno ja uzimam dva teškaša a supruga majušnog 3100 koga sačuvah zbog video snimaka i nje ili ti supruge. Prinove po redu nabavke u poslednje 3 nedelje: Tamron zoom 70-300mm F4 makro Nikon D200 + batterigrepp Nikon Nikkor Ai 135 mm F3,5 prime lense ( starac s kraja sedamdesetih, auuuu kakva stakla ima) Nikon D300 Nadalje lovim jedan Ai 80mm 2,8 kao i Ai 24mm 1,4 Ranac naravno DIY zbog vožnje biciklom po šumama i gorama. Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
grozni 506 Napisano April 13, 2017 Share #115 Napisano April 13, 2017 Dragi Mr Celavi, Dobro doso u klub. Sad valja juriti ploče....E tek si sad najebo.... i puno uzvanja ti zelim u novim pločama, novim ruckama, glavama, pa novoj vrteski pa....... imas posla lepoga ihaaaaj. ni gospoja ne moz da ti doaka. Guraj samo prijatelju mrcelavi je reagovao/la na ovo 1 Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
mrcelavi 490 Napisano April 13, 2017 Autor Share #116 Napisano April 13, 2017 Ma poodavno sam ja u tom klubu, nego sam vrlo uspešan u povlačenju ručne a prvo sam sebi postavio zadatak da iz digitalije izvučem maximum pa tek posle toga se posvećujem analogistici. Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
grozni 506 Napisano April 13, 2017 Share #117 Napisano April 13, 2017 Ma vido al kasno. 24 minutes ago, mrcelavi said: nego sam vrlo uspešan u povlačenju ručne Nemas pojma prijatelju sta propustas Toliko toga ti gospodja jos nije rekla u svadjama.... Malo sale ne smeta. Pozdrav Zflazar and mrcelavi je reagovao/la na ovo 2 Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
shuca77 15 Napisano April 13, 2017 Share #118 Napisano April 13, 2017 Bem ti lebarnik Celavi , kakva ubojita oprema . LUDILO. Vidi moju prangiju mrcelavi and D i g i t a L je reagovao/la na ovo 2 Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
mrcelavi 490 Napisano April 13, 2017 Autor Share #119 Napisano April 13, 2017 11 minutes ago, shuca77 said: Bem ti lebarnik Celavi , kakva ubojita oprema . LUDILO. Vidi moju prangiju U rukama Mandušića Vuka.. I pored sve opreme najdraže slike sam pravio davno jako davno kada je ćera bila mala sa Zenitom i nekim pentax zoomom od 200 mm. Tako da, sve je to samo zabava. Uživaj Šule Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
mrcelavi 490 Napisano Februar 6, 2018 Autor Share #120 Napisano Februar 6, 2018 Kao što spomenuh u Novopridošlim skalamerijama, danas se priponovio sa A klasom. Radi se o HeDo/Duro Power Amplifier-u sa 80W A klase. I sada vidi čuda iliti koincidencije ma nazovite kako hoćete, teko po obavljenom dogorovu sa prodavcem, počnem da Googlam o njemu a ono na Stereophile magazinu kratka informacija da ga je konstruisao Herman Van den Dungen osnivač i konstruktor Prima Luna lampaških pojačala koje posedujem. Šta reći suđeno mu je da dođe kod mene i upozna starijeg brata Evo malo sličica Dual, Aleks and ab je reagovao/la na ovo 3 Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah