Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

stikliraj "pink 2 flat" ....

upusti roze shum u jDFT.... zbog provere izgleda/ravnoce "krive"....

pozV

RTA pn.png

Napisano

ako je dostupno, zabelezi svaki drajver posebno... za jednu kutiju, na 1m i mic u zvucnu jedinicu

(sa pripadajucom skretnicom)....

cisto da imas info koliko koji dobaci.... malo sumLjivo gasenje na 13kHz...

pozV

Napisano

Gašenje od 13000 je ipak zbog mikrofona, proverio sa Salovim visokotoncem i drugom skretnicom, ista stvar, nagli pad od 12-13 k. 

Ipak sam ribon vratio samo na kond od 4,7uF  jer mu on manje ubija živahnost.

Napisano

^

" Shake for me, girl. I want to be your backdoor man.

Ovaj deo pesme mi nikako ne ide da cujem iz usta jedne maloletnice ( na 4:21 ) sa sve njenim afektacijama i neprimerenim grimasama.

No, poodavno je ovaj Svet otisao dodjavola.

Napisano

vala isto kao kad bi Plant pevao nesto (zensko) iz Norme

jbga,neke pesme jesu cisto ovaplocenje femininog , a neke maskulinog ........

povrh toga sto je ovo pesma totalnog macorskog ludila .........

Napisano

Sto s mene tice, ova moze da mi peva sta oce, nako  ...... ljubi je ujka Grozni:girl_ten:

femininum, maskulinum..... ostavite za latinski....

Dete se trudi, ne peva Rijane, Bijons i ostale idiotarije, svaka cast za ukus

Napisano

E daš im tortu oni komentarišu tacnu :D, ne smeta im kad Fujita peva Stinga i da ne nabrajam. 

Doktor morališeš opasno, jok ajd  da svoj deci začepimo usta da ne bi izazivali niske strasti i ostalo. Ja slušam njen glas, njenu interpretaciju a ti analiziraš reči i određuješ šta je primereno nekome šta ne. Baš svašta.

@Zen, upravo tako Plant ne može da otpeva nešto iz Norme, al mala može Planta , ebi ga 

Napisano
Just now, grozni said:

MR Celavi ne diraj mi bre Docu :crazyrocker::wub:... Nas dvojica smo i kuvani i peceni zajedno.   :wave:

Nikog ja druže moj ne diram, samo mi nekad RESPONCE linija nije baš ravna, jebi ga mora još da peglam skretnicu :D

samo diskutujemo, u mojoj sobi je dozvoljeno sve reći i možemo o svemu da raspravljamo, bez ljutnje i uvreda.

Ha ha veći responce na video nego na ceo sistem!

Napisano

Sistem ti luce, no si daleko da ga cujemo. Jbg, ja sam sakat u ruke, nemam nikakvo pravo da ga komentarisem, pre ces ti moj kad dodjes vamo.

A na broj komentara sam naucio. I moj i Wolandov gramofon ( sistem, zvucnici...), jos masa uredjaja proslo tiho, tiho, tiho... Jos me neki opleli kad sam to iskomentarisao, al da ne gnojim temu :wave:

Napisano

Ma sve je to ok, kapiram te, nisam ni okačio sistem da bih se Q.... pre bi trebalo da se pokrijem ušima kad vidim dole kakve sisteme ljudi imaju a za ovde tek da ne pričam.

Ovde, na ovom forumu su važni saveti, ispravke, kritike jer ovi nije neki fensi forum gde se okupljaju pozeri.

E ovo ti je skroz pogrešno, to bi bilo bolje ovako i td. je ono što nas ovde okuplja.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...