Jump to content

Revolucionarne pesme


Preporučeni Komentari

Rokenrol je nekada bio sinonim za pobunu, slobodu.. zagubilo se to negde u međuvremenu, ili u njegovoj klasifikaciji na trendove, ili na natpise iznad rafova sa CD ili ploča.. sa ovom prvom ću da trasiram put, a vi, pametni ste pa nastavite.. možda na kraju i odemo u šumu :)

 

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Haha odvratno :)

Ovih dana ne skidam Danziga (kao ni Type O- i White Zombies ali o tom potom) te kačim Mother, koja se nadam se kvalifikuje za temu. jer je nastala kao reakcija na Tipper Gore harangu na muziku sa nedoličnim tekstom (zloglasna Parental nalepnica je njeno delo):

 

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Rock podstiče niske strane ličnosti. Rock je stvoren od parazita za druge parazite.Redukcija mozga, plus uništenje osećajnosti, jednako :rock. Rock muzičari večno ponavljaju iste recepte, sviraju iste note. Ekcesi,  lenjost i gubitak vremena- eto šta je rock danas.

Zar je potrebno toliko pušenje hašiša, toliko nagvaždanja, toliko fiksanja drogom da bi se dobili tako bedni rezultati? Ako   u svetu rock muzike treba uložiti toliko takvog truda i toliko se kljukati drogom da bi se kao maksimum dobile pesmice poput onih Džimija Hendriksa ili Dženis Džoplin šta bi onda trebali da rade Vagner ili Brams? Da stave džambo džet DC10 u dupe?

 

 To je zavera vladajuće klase da odvuče mlade od politike, razmišljanja i revolucije.

Rock je antirevolucija per se.

 

 

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...