Doktor Napisano Mart 20, 2019 #749 Napisano Mart 20, 2019 1 minute ago, Woland said: Classic ne može na Kuzmu pošto je u bakelitu, ali imam bolji predlog za ferku, ostvariv ako poneseš dve iste ploče, kada budeš dolazio: Royal vs Royal na istoj phono sekciji, ali jbg, biće različiti stepupi, mada ako se potrudimo, možda i neće . . . . Pretpostavljao sam. Šteta. Za dve iste ploče - dogovoreno. To je namanji problem. Msm da ću poneti nekoliko parova LP-a.
Woland Napisano Mart 20, 2019 Autor #750 Napisano Mart 20, 2019 Just now, Doktor said: Pretpostavljao sam. Šteta. pa nije velika šteta, uporedićemo dva Orofon SPU Royala Doktor je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano Mart 20, 2019 #751 Napisano Mart 20, 2019 1 minute ago, Zen Mod said: glede svih tih gramofona .... koji je bolji ........ bilo koji da imas , dobar si ako imas dva , jos si i bolji ako imas 3 , ihaj A imaš i jednostavnije rešenje ( naravno, to to voli, kome se to sviđa vizuelno ). Jedna baza, a dve, čak i tri gram. ručice okolo.
Doktor Napisano Mart 20, 2019 #753 Napisano Mart 20, 2019 1 minute ago, Zen Mod said: pruzas se po guberu Može i tako. A može i ako si toliko zaljubljen u EMT bazu, pa nemaš mesta za dve ili možda čak i tri na polici.
Zen Mod Napisano Mart 20, 2019 #754 Napisano Mart 20, 2019 stavljanje dodatne rucke na bilo koju fabricku bazu ima svoje komplikacije - nekome je lakse imati 2 ili vise gramofona nekome drugome nije problem dodatio rucku ni na fabricku bazu ni na custom bazu e sad - meni licno je lako i jedno i drugo , ene sto nije lako naci vremena uopste se pozabaviti gramofonom (pitanje izbora , sta li) na EMT930 je izvanredno lako dodati rucku sa zadnje strane , ima slika na netu surnajs msm , meni stvarno svejedno - pored EMT930 i jednog Lenca L75 (koje jos uvek imam) , imao sam i 1210 i 1400 i Garrard 401 i jos par Lencova je protrcalo ...... a o sitnijoj boraniji i ne vodih racuna ..... kojem god korektnom gramofonu posvetis malo brige , vratice ti velikim uzivanjem ...... a koji je bolji - neka ostane na akademskom nivou rasprave o licnim preferencama ......
paja959 Napisano Mart 20, 2019 #755 Napisano Mart 20, 2019 6 minutes ago, Woland said: pa nije velika šteta, uporedićemo dva Orofon SPU Royala msm,tema za tamnu stranu meseca..ashes to ashes,dust to dust...401-ca,SPU negde generacijski/filozofski se slazu (makar SPU bio novije produkcije,vuce neke korene od svojih predaka),nova SME M2 serija ima vise (opet) dodirnih tacaka sa starom SME serijom 3009/3012,no sa ovim magnezijumskim varijantama,po sonicnom pitanju isto..rec sinergija je zabranjeno voce,necem' je pominjati.. Woland je reagovao/la na ovo 1
neskor Napisano Mart 20, 2019 #756 Napisano Mart 20, 2019 Hajmo i dodatno objasnjenje mog iznetog subjektivnog zapazanja. Poredjenje je bilo samo gramofonskih baza, na svim gramofonima rucka, glava, SUT i phono preamp je isti. Rucka je bila Schick od 12", glava Ortofon SPU Gold, SUT Ortofon T3000 i Shishido LCR Phono DIY Ne vidim sta je tu neozbiljno.
Doktor Napisano Mart 20, 2019 #757 Napisano Mart 20, 2019 ^ Imaš 2 x Schick 12", 2 x Ortofon SPU Gold ? Msm, duplo ?
Zen Mod Napisano Mart 20, 2019 #758 Napisano Mart 20, 2019 ajde doktore , ko je jos ozbiljan trazio objektivnost ( i objektivne testove) kod gramofona ? msm, sve se vrti oko hedonizma ...... znam ljude koji su se sa Tosca 20 nauzivali vise nego neki sa postavkama od 20KE hifish and mrcelavi je reagovao/la na ovo 2
neskor Napisano Mart 20, 2019 #759 Napisano Mart 20, 2019 7 minutes ago, Doktor said: ^ Imaš 2 x Schick 12", 2 x Ortofon SPU Gold ? Msm, duplo ? Jedna rucka, jedna glava Rucka je dodatno ( eksterno ) stavljena na EMT plinth.
Zen Mod Napisano Mart 20, 2019 #760 Napisano Mart 20, 2019 nego , gramofondzije - secate se kako Slavko pokupi gramofon za zurku ....
Doktor Napisano Mart 20, 2019 #761 Napisano Mart 20, 2019 25 minutes ago, Zen Mod said: ajde doktore ,. . . OK. Povlačim se sa teme. 21 minutes ago, neskor said: Jedna rucka, jedna glava Rucka je dodatno ( eksterno ) stavljena na EMT plinth. Hvala na odgovoru. Btw, odlične su sve komponente koje si gore naveo. Respect za njih.
Zen Mod Napisano Mart 20, 2019 #762 Napisano Mart 20, 2019 1 minute ago, Doktor said: OK. Povlačim se sa teme. ...... ne znam sto bi ...... lighten up , lep dan , samo da prodje tmurno prepodne a popodne sloboda i Vinyl planina
Doktor Napisano Mart 20, 2019 #763 Napisano Mart 20, 2019 4 minutes ago, Zen Mod said: . . . a popodne sloboda i Vinyl planina Ono jes . . . taman mi pre nekih 30 min. stigla tri komata vinila Lari Korijela poštom. Biće danas i slika kada ih budem aktivirao. Onako kao privju :
Woland Napisano Mart 20, 2019 Autor #764 Napisano Mart 20, 2019 47 minutes ago, Doktor said: OK. Povlačim se sa teme. ne može, zabranjeno.. Srecko and Doktor je reagovao/la na ovo 1 1
black coffe Napisano Mart 20, 2019 #766 Napisano Mart 20, 2019 2 hours ago, Woland said: Classic ne može na Kuzmu pošto je u bakelitu, ali imam bolji predlog za ferku, ostvariv ako poneseš dve iste ploče, kada budeš dolazio: Royal vs Royal na istoj phono sekciji, ali jbg, biće različiti stepupi, mada ako se potrudimo, možda i neće OK, samo nemoj da se biješ NHF Razumno ! ! nevezano , da nebi ispao čudnovata biljka , ? što je bitnije masa ili zrakič ? , po pitanju Kuzme ? : , ajoj ma jebebi se ! NIXIE je reagovao/la na ovo 1
Woland Napisano Mart 20, 2019 Autor #767 Napisano Mart 20, 2019 ^ masa.. ali, ostao si čudnovat i bez da se trudiš
Doktor Napisano Mart 20, 2019 #768 Napisano Mart 20, 2019 30 minutes ago, black coffe said: Razumno ! ! nevezano , da nebi ispao čudnovata biljka , ? što je bitnije masa ili zrakič ? , po pitanju Kuzme ? : , ajoj ma jebebi se ! Ovde sada zaista imam dilemu o čemu se zapravo radi ? Dioptrija . . . nedovljno veliki ekran od mob-a + sitni dugmići tastature mob-a, a debeli prsti . . . etil . . . ili je nešto jače u pitanju ? parabolis je reagovao/la na ovo 1
Woland Napisano Mart 20, 2019 Autor #769 Napisano Mart 20, 2019 ^ da otvorimo kladionicu? Doktor je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano Mart 20, 2019 #770 Napisano Mart 20, 2019 4 minutes ago, Woland said: ^ da otvorimo kladionicu? Ja sam ZA. Možda još bolje da se izrazim u trendu : Woland je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah