Doktor Napisano Oktobar 7, 2017 Autor #112 Napisano Oktobar 7, 2017 Montirao Audial The Model - BNC-BNC 1.2 m - Shiga klon - atenuirani ( - 10 dB ) DIN- RCA, pa to lepo u Radio 2 ulaz od fetisiziranog ( ) Quad 33 preamp. Proradilo na Keca, te polako opgoreva. Svira lagano i bez zamora. Javljam se kada krene pakovanje CD-a. A ima ih. Da ne bude zabune - ovo su samo random povadjeni CD-i za zagrevanje. ninja and D i g i t a L je reagovao/la na ovo 2
Doktor Napisano Oktobar 7, 2017 Autor #113 Napisano Oktobar 7, 2017 Just now, crni. said: moćno Thnx. Tek sledi demonstracija sile.
crni. Napisano Oktobar 7, 2017 #114 Napisano Oktobar 7, 2017 koliko ti vremena trebalo za ovakvu kolekciju? to je sigurno 10ak ploča mesečno, pa tako 30 godina
Doktor Napisano Oktobar 7, 2017 Autor #115 Napisano Oktobar 7, 2017 1 hour ago, crni. said: koliko ti vremena trebalo za ovakvu kolekciju? to je sigurno 10ak ploča mesečno, pa tako 30 godina 3/4 zivota do danasnjeg dana. A ova vinil kolekcija ti je nesto kao zivi organizam koji se i dalje razvija . . . .
Doktor Napisano Oktobar 7, 2017 Autor #116 Napisano Oktobar 7, 2017 Huuuuuh . . . . vratio se iz nabavke. Evo ih i CD-i. Full sve origigi. Nix "narezotine" ( ima ih nesto, ali su i one u bunkeru na terasi ). Stig'o mi kum. Ceka se Mr. Grozni. Malo spika, . . . malo da se klasira, . . . a malo i da se slazu CD-i u polici . . . . Meze pristutno. Zestina, laksi etili, kao i bibite. sir Oliver, ninja and D i g i t a L je reagovao/la na ovo 3
paja959 Napisano Oktobar 7, 2017 #118 Napisano Oktobar 7, 2017 3 hours ago, Doktor said: Vinili slozeni u policu. Recimo, jedno 85-90 % onako kako sam i zeleo. Znaci, levo je moja zona interesovanja ( rock - svi oblici, sa narocitim osvrtom na psihodeliju i progersivu u periodu izmedju 1967-1973 god. sa odstupanjima + - 2 god. ). Dole levo pa sve do sredine police su ex-Yu. Centar je italijanski rock, progresiva, madjarski rock, da bi centralno desna vertikala bila napunjena sa ECM, Windham Hill, NARADA, American Grampophone, i sl. Ostalo je jazz, uglavnom GRP, Columbia, Impulse etc. Desna strana je klasika. Ono sto je u svemu tome najveci benefit je da mi je ostalo jos malko prostora ( ako apstrahujemo onih par 'iljada komada LP-a u bunkeru na terasi koja je zastakljena. Krece se sa pakovanjem CD-a. ne znam sta imas od HUN rocka,al ja bih to izvadio iz te divne police,i prebacio na stelazu na balkon ..msm,mimo par stvari gde su textovi dobri (Illés/Zorán,LGT/Presser,Omega,Hobo BB) i treba ti uz to jos 5 galona alkooooolizacije barem,nich bre,barem za mene
Doktor Napisano Oktobar 7, 2017 Autor #119 Napisano Oktobar 7, 2017 42 minutes ago, paja959 said: ne znam sta imas od HUN rocka,al ja bih to izvadio iz te divne police,i prebacio na stelazu na balkon ..msm,mimo par stvari gde su textovi dobri (Illés/Zorán,LGT/Presser,Omega,Hobo BB) i treba ti uz to jos 5 galona alkooooolizacije barem,nich bre,barem za mene Imam ovo . . . msm, neki deo LP-a . . . . i da ti kazem . . . . nemoj tako . . . sa Scoripio, pa Piramis . . . ?
milovan1963 Napisano Oktobar 7, 2017 #120 Napisano Oktobar 7, 2017 auu doktore, muzicka biblioteka...Svaka cast na posvecenosti.
Doktor Napisano Oktobar 7, 2017 Autor #121 Napisano Oktobar 7, 2017 6 minutes ago, milovan1963 said: auu doktore, muzicka biblioteka...Svaka cast na posvecenosti. Prijatelju, thnx. Vec sam ti rek'o onomad kada smo se videli u SO da si dobro dosao kada te bude put doveo u Bgd.
paja959 Napisano Oktobar 7, 2017 #122 Napisano Oktobar 7, 2017 32 minutes ago, Doktor said: Imam ovo . . . msm, neki deo LP-a . . . . i da ti kazem . . . . nemoj tako . . . sa Scoripio, pa Piramis . . . ? nada,nich za mene,mogao sam do sad bez njih,i moci cu i dalje ,al da ti reknem,imam i anglosaksonce na "listajmo" kategoriji,i uzivaju veliki respect,onako generalno gledajuci u bilom svitu ..respect u svakom slucaju za entuzijazam BTW evo jedne liste sta se smatra top 30 (naravno lista ko lista,uvek diskutabilna): Doktor je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano Oktobar 7, 2017 Autor #123 Napisano Oktobar 7, 2017 3 hours ago, paja959 said: . . . BTW evo jedne liste sta se smatra top 30 (naravno lista ko lista,uvek diskutabilna): @paja959, Prijatelju, sta da ti kazem, sem . . . . Potraga je krenula pre neki minut . . .
paja959 Napisano Oktobar 7, 2017 #124 Napisano Oktobar 7, 2017 45 minutes ago, Doktor said: @paja959, Prijatelju, sta da ti kazem, sem . . . . Potraga je krenula pre neki minut . . . welcome ..ono sto je je manje vise uvek na poziciji No.1 po ovdasnjim listama,to je i ovde..Syrius i njihov "djavolji maskenbal" iz '72
Doktor Napisano Oktobar 7, 2017 Autor #126 Napisano Oktobar 7, 2017 . . . " Ko je ko i ko je kome sta cu ja u svemu tome " . . . D i g i t a L, kan042, ZZZ and 1 član je reagovao/la na ovo 4
Doktor Napisano Oktobar 8, 2017 Autor #127 Napisano Oktobar 8, 2017 23 hours ago, paja959 said: . . . . BTW evo jedne liste sta se smatra top 30 (naravno lista ko lista,uvek diskutabilna): . . . Nadao sam se da ce biti vise sa ove liste sto je postovao @paja959. Samo Dinamit - A HID Imam drugi od Skorpio - Unnepnap ( nema prvog ). Velika mi ovo bila popmoc, jer cu sve one ostale LP-e poslati u "prekomandu u binker" na terasi. Thnx. Btw, brzo su se skockali CD-i. Opet se prostupilo slaganju vinila ( nadjoh vise dobrih i korisnijih vinila u bnikeru, pa sada mixujem ).
Zen Mod Napisano Oktobar 8, 2017 #128 Napisano Oktobar 8, 2017 jbga , cesto me dodje da linkujem na YT ono - "Ciko , jel' sav taj lebac tvoj" , onda se setim da je u stvari tuzan insert , pa se rastuzim i ja a tema je bas kontra nego,kad smo kod fetisha - skontah da mi se Woli debelo primio na gvožađ fetish ...... al' nema sanse da me stigne , on skuplja one malecke ....... dok ja ipak skupljam sve velicine Doktor je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano Oktobar 8, 2017 Autor #129 Napisano Oktobar 8, 2017 To bi bilo ( za sada ) TO. ZZZ, D i g i t a L, sir Oliver and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 6
sir Oliver Napisano Oktobar 8, 2017 #131 Napisano Oktobar 8, 2017 Ima li neki sistem, softrer , za pretraživanje, katalogizaciju...? Ili je sve na memoriju pamćenja? Kako se snalaziš?
Doktor Napisano Oktobar 8, 2017 Autor #132 Napisano Oktobar 8, 2017 Thnx Drugari. Ranije su bile police u tri coska. Pa krenulo da se slaze po podu kako su se nabavljali, kupovali novi vinil naslovi. I tada sam dosta dobro to memorijski hendlovao. Sada ce biti puno lakse. Memorija, nista softver. A i to mi je i poenta. Svaka seansa, uglanom ide random lista. E sad', ako ima gostiju, ispunjavam i muzicke zelje. Naravno. Dobrodosli !
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah