Fukushima Napisano Decembar 22, 2015 #23 Napisano Decembar 22, 2015 Malim mestima nije potrebna filharmonija, potrebne su im sitnice koje će im značiti da se izvuku iz govana. Takodje zivim u malom mestu, klasicnu muziku veoma slabo slusam, znam sta si hteo da kazes ali Van Gog... To mu dodje kao da nekog, zaglavljenog u govnima, vadis tako sto mu konopac vezes za vrat i vuces iz sve snage
Woland Napisano Decembar 22, 2015 #24 Napisano Decembar 22, 2015 ... Malim mestima nije potrebna filharmonija, potrebne su im sitnice koje će im značiti da se izvuku iz govana. Potrebna je i Filharmonija u malim mestima. Ako su mogli da idu na Kosovo, mogli bi i u Ćupriju. Pogotovo zato što se baš u Ćupriji nalazi Škola za muzičke talente. Slušao sam ih skoro u Galeriji Srpske Akademije Nauka, imate nekoliko bisera. Ako mogu Mehta, Iserilis, Xavier da Maistre da dođu u BG, a za njih je to (da oproste beograđani) vukojebina, mogla bi i Filharmonija da se pokrene.
Aleks Napisano Decembar 22, 2015 #25 Napisano Decembar 22, 2015 Ja sam izgleda muzički izšvajsovan pa mi sve osim Ipčeta Ahmedovskog i takvih sličnih srdozvučnih derivata zvuči dobro, pa i Van Gog Slušam sve od Sabatona do numera Betovena i nazad do kantrija, roka, bluza, džeza, techna, ebemligaviše... Jedino gde bih uvek izazvao opštu paniku dojavom o bombi su sve vrste posela i melosa: "Otkad si me ostavila, ubio me boooOOoOooOOooOoooog..."
Fukushima Napisano Decembar 22, 2015 #26 Napisano Decembar 22, 2015 Naravno, s tim sto je najverovatnije neisplativo. Mada, ako sviraju <neko te imaaa nocas, neko te ...> (Mislio sam na filharmoniju)
peter 71 Napisano Decembar 22, 2015 #27 Napisano Decembar 22, 2015 Veliko "DA" za filharmoniju. Naravno ! Ove godine na Danima Piva u Zrenjaninu prvo vece,na otvaranju manifestacije nastupila je zrenjaninska filharmonija koja se okupila posle, Boga pitaj,koliko decenija.Ja sam uzivao.Nazalost,bilo je par hiljada ljudi ali ih je bilo ! I to je jako vazno u ovom vremenu ludom gde ima shunda na svakom koraku.Naredno vece je gostovala Ceca.Nisam bio na koncertu ali znam da je trg bio prepun.Ljudi su bili i u poprecnim ulicama.Cak je i ozvucenje bilo tako postavljeno da je cuju i ti ljudi koji nisu stali na trg a dolazili su,znam pouzdano,organizovane grupe autobusima i iz inostranstva ! Leti u ZR se subotom organizuju svirke " U Podne" To su obicno rok bendovi i dodje dosta mase.3,5 ili vise hiljada ljudi.Bude tu Chorba,Vlado Georgijev,Parni Valjak.Prave se odlicni koncerti.Sve ovo je besplatno i zato su ove brojke vrlo merodavne.Ne mozemo reci " nisam bio na koncertu jer je karta bila 1000,oo". E ,sad,sto je na Cecinom koncertu bilo1/2 a na Koncertu filharmonije 1/20 -ina grada -jbg,to je stvar nase kulture.Opet kazem,treba da bude i jednog i drugog i treceg pa neka svako gleda i slusa ono sta voli. Evo Vam radi ilustracije slika trga od prve i druge veceri.
sir Oliver Napisano Decembar 22, 2015 #28 Napisano Decembar 22, 2015 Ne treba filharmonija nikom. Vlast trebai neobrazovan i nekulturan narod. Narod kojime može da manipuliše. narod ubijen besparicom, nemanjem posla, grandovima, cecama, farmama, parovima, kriminalcima, kurvama,...
Nesic Napisano Decembar 22, 2015 Autor #29 Napisano Decembar 22, 2015 Potrebna je i Filharmonija u malim mestima. Ako su mogli da idu na Kosovo, mogli bi i u Ćupriju. Pogotovo zato što se baš u Ćupriji nalazi Škola za muzičke talente. Slušao sam ih skoro u Galeriji Srpske Akademije Nauka, imate nekoliko bisera. Zato nam i ne treba
Nesic Napisano Decembar 22, 2015 Autor #30 Napisano Decembar 22, 2015 Takodje zivim u malom mestu, klasicnu muziku veoma slabo slusam, znam sta si hteo da kazes ali Van Gog... To mu dodje kao da nekog, zaglavljenog u govnima, vadis tako sto mu konopac vezes za vrat i vuces iz sve snage Ne slušam ih ni ja, nije moj fah. Nikad nisam previše gotivio domaći rok, domaći zvuk. Bilo je pokušaja i tu se sve završavalo. Ja sam odrastao uz italo disco tuc tuc, kozlicu, disco susret, noćni program radio begrada Dovodiš me u situaciju da napišem bolje išta no ništa, tj. bolje Van Gogh no neka napucana skovla koja posle koncerta daje za 30 eur, ali neću to da uradim .
Nesic Napisano Decembar 22, 2015 Autor #31 Napisano Decembar 22, 2015 Mala šala nikad ne škodi sem ako se neko ne nađe uvređen. Nadam se da si shvatio da nije bilo malicioznosti u tome. Apropo toga što moje skalamerije nazivam švajserajem i to je upravo a(nda)luzija na to što neki pljuju po DIY i nazivaju ga švajserajem ( čak su i začetnici te nomenklature) a onda kad ukapiraju da (samo) DIY može da dovede do vrhunskog HiFia, dodju na forum i besramno ližu šta su pljuvali. A šta znam... Dođe neko sa strane, pogleda, ne poznaje istoriju dešavanja, pročita švajseraj trt mrt... Deluje (malo?) neozbiljno.
ManicP Napisano Decembar 22, 2015 #32 Napisano Decembar 22, 2015 ...Ove godine na Danima Piva u Zrenjaninu... Hurricane Brothers u Kulturnom centru, otprilike u isto vreme kad i Svetlana na trgu. 200 nas je al smo besni BTW Sviraju sledeći vikend u Zr pa kome je usput...
Spachek Napisano Decembar 22, 2015 #33 Napisano Decembar 22, 2015 Da se niko ne oseti prozvanim i uvredjenim, slazem se da je bolje bilo kakvo desavanje nego nikakvo, bolje i oni nego seka,ceca,dara,kat[r]a....ali meni se ljudi najiskrenije povraca kad cujem da neko pomene van gogh. Od benda koji je stvarno mnogo obecavao postao je najvece smece danasnjice.
Fukushima Napisano Decembar 22, 2015 #34 Napisano Decembar 22, 2015 Nemoj tako, frontmen je mLogo veliki car, mrtva trka izmedju njega, Djordjeta Dejvida i onog cupavog pacova mekog srca iz nevernih baba...
Spachek Napisano Decembar 22, 2015 #35 Napisano Decembar 22, 2015 Ekipi bih pridodao, meni nezaobilaznog lika iz numere benda Zaklana Celjad - Panonski go*nar
Gosha Napisano Decembar 22, 2015 #36 Napisano Decembar 22, 2015 Ljudi.....Sto se lozite? Sve je to biznis. Bole njih qrac za rock&roll.
Fukushima Napisano Decembar 22, 2015 #37 Napisano Decembar 22, 2015 Nije istina, njihov zivot je R&R! Za Djuleta mogu da garantujem, za ove ostale ne verujem....
Fukushima Napisano Decembar 22, 2015 #38 Napisano Decembar 22, 2015 Ekipi bih pridodao, meni nezaobilaznog lika iz numere benda Zaklana Celjad - Panonski go*nar Ekipa je velika, ali mislim da je red da se stane... Nek cveta hiljadu cvetova, bar zbog pustanja kose pune polena <3
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah