Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

``Sve nešto pokušavam da se navučem na taj Nu Jazz al mi nešto ne ide,``

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

I ne treba , jer tu ima bezbroj fake nu-Jazz bandova i muzicara ,

i samo jako mali broj originalnih Jazz umetnika koji cekaju da budu pronadjeni ,

BTW , Tom Harell sa ekipom mi zaista zvuci dobro .

Napisano

Zbog ovog Darkjazz Ensemblea sam svaki čas skakao s kauča misleći da su mi zvučnici riknuli odnosno da je pojačalo u klipingu! :rofl:

Napisano

Zbog ovog Darkjazz Ensemblea sam svaki čas skakao s kauča misleći da su mi zvučnici riknuli odnosno da je pojačalo u klipingu! :rofl:

Cudno , jer kod mene radi najbolje definicije muzickih detalja ovaj YT snimak trazi bash nekako malo glasnije slusanje :)

Napisano

I za one koji ga obozavaju kao ja (mada ovde bubnjar dominira sa neverovatno precizni ritmom)

ps

C Jam Blues" is a jazz standard composed in 1942 by Duke Ellington and performed by countless other musicians, such as Dave Grusin, Django Reinhardt,Oscar Peterson, and Charles Mingus. As the title suggests, the piece follows a twelve-bar blues form in the key of C major. (wikipedija)

Napisano

Kolegione odlični su ovi Kammerfilmmer, slična priča kao Bohren ili Necks-i, nije strogo jazz ali prolazi tu negde

Znam za The Necks , imaju par odlicnih albuma , koliko se secam mislim da su oni iz Australije ,

Kammerflimmer Kollektief  su savim OK , naso sam i ceo album na Soundcloud-u  ,

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...