progster Napisano Septembar 4, 2015 Autor #199 Napisano Septembar 4, 2015 Ma neka, odustao sam ja od takvog naručivanja, više mi se isplati da sakupim sve na gomilu pa da mi preveze čovek, platim njihov PDV i bar sam siguran da niko neće da mi zaračuna tamo neki muzički dinar za finansiranje grand produkcije, stvarno bi bila šteta da ne opstanu...
Macsinks Napisano Septembar 4, 2015 #200 Napisano Septembar 4, 2015 Mislis da bi prosao bez carina i danok preko granice?Nije nesto sto bi mogao da sakrije.
progster Napisano Septembar 4, 2015 Autor #201 Napisano Septembar 4, 2015 Misliš ako se donosi preko? Da, naravno, beš našeg PDV-a i carine. Ljudi prevoze čitave mašine bez carine, a ne par drajvera.
dvv Napisano Septembar 4, 2015 #202 Napisano Septembar 4, 2015 Ali, carevi šverca su bili neki piloti JAT-a, ima tome godina, koji su kao avio kargo pokušali da ušvercuju dva traktora. Začudo, nisu uspeli. A bili lepi japanski traktori.
micro Napisano Septembar 4, 2015 #203 Napisano Septembar 4, 2015 Evo upravo kupio nesto na ebay.de , nije bilo guzve u aukciji , jedini bio, ono sto sam kupio je 15E i jos 15E za DHL, tezine je oko 1 do 1,5kg.
progster Napisano Septembar 4, 2015 Autor #204 Napisano Septembar 4, 2015 Ali, carevi šverca su bili neki piloti JAT-a, ima tome godina, koji su kao avio kargo pokušali da ušvercuju dva traktora. Začudo, nisu uspeli. A bili lepi japanski traktori. Ja znam ljude koji su bez problema i traktore prevozili, samo kad čovek ima ljude... Recimo, ko prevozi šleperom ili vozom, ima čoveka koji radi na lokalnoj carini u gradu u kom vozi, i može i tenk da preveze...
micro Napisano Septembar 4, 2015 #205 Napisano Septembar 4, 2015 Ja sam cuo da su tu izmedju Hr i Srbije prije svercali i po nekoliko stotina ovaca, da li su ih uhvatili ili nisu ali princip je bio ovi u Srbiji doveze u prikolicama sto je moguce blize granici i iskipa ovce , ovaj na drugoj strani dotjera takodje svoje ovce "vodice" i poslije fuzije copora, ovaj u Hr vrati kuci nekoliko stotina ovaca vise:) Bilo je i prijevoza punih kamiona piva preko dunava ali ti nisu dugo svercali:)
zerowaf Napisano Septembar 4, 2015 #206 Napisano Septembar 4, 2015 Najsimpatičnija priča koju sam čuo je ona o "svatovima" sastavljenih od ukradenih automobila koji su svaku subotu odlazili iz RH u Hercegovinu i to sve uz čašćenje policije i carine sa "svatovskom" rakijom. Na posljetku je navodno nekome proradio kliker kad je shvatio da se isti ljudi stalno žene.Nemam pojma je li priča točna, ali djeluje kao dobra šala u društvu.P.S. Hajde da iscrpimu temu o švercu, pa da kasnije nabrusim metlu.
progster Napisano Septembar 4, 2015 Autor #207 Napisano Septembar 4, 2015 Tema da mi se ne dira, nemoj da te guja ujede.
zerowaf Napisano Septembar 4, 2015 #208 Napisano Septembar 4, 2015 Tema da mi se ne dira, nemoj da te guja ujede. Kidam na lijevo!!!
progster Napisano Oktobar 29, 2015 Autor #209 Napisano Oktobar 29, 2015 Da ne bude da se ništa ne sprema, malo po malo. https://dl.dropboxusercontent.com/u/24393016/IMG_20151029_204719.jpg
shonne Napisano Oktobar 29, 2015 #210 Napisano Oktobar 29, 2015 tako se to radi...mic po mic i eto kutije
AZZURO Napisano Decembar 9, 2015 #211 Napisano Decembar 9, 2015 Razmišljam o nekoj samogradnji dvo sistemske bookshelf kutije ( po projektu ) da mid bas driver bude 6.5 " - 7 " , ako neko ima predlog ili link bio bih zahvalan. ( izdvojio bih za drajvere 200 evrića uključujući mid bas-eve i visokotnce ) Driveri su mi dostupni sa ovog linka : http://www.hificollective.co.uk/components/loudspeaker-drive-units.html ( već sam nešto od neotech upocc kablova poručivao i stiglo je uredno za nekih 7 dana ) Dakle ... ako neko ima predlog za uparivanje s ovog linka bio bih veoma zahvalan.
Aleks Napisano Decembar 9, 2015 #212 Napisano Decembar 9, 2015 Samo sada dok čitaš ovo klik na ovo dugme << da te vrati na prvu stranicu, pa polako, i izaberi projekat. Baš je sve napisano...
AZZURO Napisano Decembar 9, 2015 #213 Napisano Decembar 9, 2015 Zanimljiv mi je projekat koji je kolega Nesic uradio ( gledao sam ) al bi mi više odgovarala varijanta da je bas reflex na prednju ploču ( ne znam kako bi se ova varijanta pokazala u mom okruženju gdje sam prinudjen da ih držim u ćoškovima bliže zidu )
Aleks Napisano Decembar 9, 2015 #214 Napisano Decembar 9, 2015 http://www.troelsgravesen.dk/DiscoveryW18.htmisto to, samo malo drugacije. 4 verzije total.
AZZURO Napisano Decembar 9, 2015 #215 Napisano Decembar 9, 2015 http://www.troelsgravesen.dk/DiscoveryW18.htmisto to, samo malo drugacije. 4 verzije total. Gledao sam kod čika troelsena.. hvala nego me brine što na sajtu ima samo jedan komad visokotonca d2608 gdje nać drugi ......
shonne Napisano Decembar 9, 2015 #216 Napisano Decembar 9, 2015 a sto si se vezao bas za hificollective...idi kod finaca i sve naruci... www.audio-hi.fi
AZZURO Napisano Decembar 9, 2015 #217 Napisano Decembar 9, 2015 a sto si se vezao bas za hificollective...idi kod finaca i sve naruci... www.audio-hi.fi Ne znam jel dostupno za cg ... morat ću provjerit .. hvala.
shonne Napisano Decembar 9, 2015 #218 Napisano Decembar 9, 2015 jeste dostupno... znaj i da sa njima je vrlo lako naci dogovor za manju cenu, jednim kulturnim razgovorom preko mail-a...
AZZURO Napisano Decembar 9, 2015 #219 Napisano Decembar 9, 2015 jeste dostupno... znaj i da sa njima je vrlo lako naci dogovor za manju cenu, jednim kulturnim razgovorom preko mail-a... Izabrao destinaciju i evo odgovora We are awfully sorry, but currently we are not allowed to ship Scan-Speak products to your Country. We kindly ask you to contact the local Scan-Speak distributor or Scan-Speak directly.
shonne Napisano Decembar 9, 2015 #220 Napisano Decembar 9, 2015 stavili u listu Montenegro a... ne bih ja tako lako odustao, nista nece da te kosta da im posaljes mail sa pitanjem. Vrlo su komunikativni i mislim da ce da rese problem. Tako je i bilo sa Srbijom, pa su je stavili...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah