BANAT Napisano Oktobar 14, 2025 Autor #969 Napisano Oktobar 14, 2025 ``stara dama`` Suzuki GSX550... zadnja par dana uradio sam kompletan servis agregata sto podrazumeva , zamena ulja i filtera , filter vazduha , ciscenje ,popravka i podesavanje karbova , osvezen CDI sa novim elektrolitskim kondovima, isto tako izlazni prekidacki darlington tranzistori smesteni na nove malo vece hladnjake , sledi remont prednje vile i delimicno sredjivanje elektricne instalacije ,... ninja je reagovao/la na ovo 1
BANAT Napisano Februar 16 Autor #974 Napisano Februar 16 (izmenjeno) ako Kinezi ovaj kvalitet zaista prave , sastavljaju i nude za siroko trziste onda svaka cast ! Izmenjeno Februar 16 od BANAT
John Coltrane Napisano pre 9 časa #975 Napisano pre 9 časa Eve ga novi moped Bila je dilema dali neki noviji kinez polovan ili klasika. Od kinezi to što se meni sviđalo bilo van budžeta a i nisam hteo elektoniku a od klasike je moralo nešto da bude u okolini da drugar bajker i mehaničar može pregleda, jer ja sam ostao na apencima jawama i mz što se tiče znanja. Tako da sam udomio ovog ajduka. ninja, BANAT and Vix je reagovao/la na ovo 1 2
BANAT Napisano pre 41 minuta Autor #977 Napisano pre 41 minuta 8 hours ago, John Coltrane said: Eve ga novi moped Bila je dilema dali neki noviji kinez polovan ili klasika. Od kinezi to što se meni sviđalo bilo van budžeta a i nisam hteo elektoniku a od klasike je moralo nešto da bude u okolini da drugar bajker i mehaničar može pregleda, jer ja sam ostao na apencima jawama i mz što se tiče znanja. Tako da sam udomio ovog ajduka. Cestitam ti na odlicnom izboru !!! jer iz mog majstorskog iskustva sa tim i slicnim Suzuki uljno vazdusno hladjenim agregatima mogu da ti kazem da je taj motorcikl veoma jednostavan za odrzavanje , kada se normalno vozi i odrzava visedecenijski vek izuzetno pouzdanog i kvalitetnog rada je zagarantovan !
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah