John Coltrane Napisano Jul 17 #948 Napisano Jul 17 U swe jbt. a jel znaš kad bi ovo registrovali ovo kod nas, nikad.. ovde fckin pacovi ne daju, ne mož ni apen da se registruje BANAT je reagovao/la na ovo 1
ninja Napisano Jul 17 #949 Napisano Jul 17 26 minutes ago, John Coltrane said: U swe jbt. a jel znaš kad bi ovo registrovali ovo kod nas, nikad.. ovde fckin pacovi ne daju, ne mož ni apen da se registruje Ali ovde može 😛
Zen Mod Napisano Jul 17 #950 Napisano Jul 17 zato sto ti zivis u drzavi u kojoj nije zabranjeno drzavnim sluzbenicima da ukljucujju mozak u korist naroda
Zen Mod Napisano Jul 17 #951 Napisano Jul 17 tacno me srce boli kad vidim kako, recimo, Englezi vode racuna o ocuvanju tehnicke tradicije
BANAT Napisano Jul 17 Autor #952 Napisano Jul 17 (izmenjeno) 1 hour ago, John Coltrane said: U swe jbt. a jel znaš kad bi ovo registrovali ovo kod nas, nikad.. ovde fckin pacovi ne daju, ne mož ni apen da se registruje Zato moje na dva tocka krseve nemilosrdno dranjam po Banatskim prerijama , atarima , poljskim putevima, stazama i bogazama ! , i ne dam nikome zute banke za tehnicki i registraciju ! , kad se zazelim obicno obrnem krug od jedno 15-20Km , jedino su mi kriticna dva coska u naselju kada odlazim i kada se vracam u svoj brlog jer pazim da slucajno ne naletim na kljunove , do sada nisu uspeli da mi stanu na rep ,a i nece nikada ! Izmenjeno Jul 17 od BANAT
bnb Napisano Jul 17 #953 Napisano Jul 17 pre 3 minuta, BANAT reče Zato moje na dva tocka krseve nemilosrdno dranjam po Banatskim prerijama , atarima , poljskim putevima, stazama i bogazama ! , i ne dam nikome zute banke za tehnicki i registraciju ! , kad se zazelim obicno obrnem krug od jedno 15-20Km , jedino su mi kriticna dva coska u naselju kada odlazim i kada se vracam u svoj brlog jer pazim da slucajno ne naletim na kljunove , do sada nisu uspeli da mi stanu na rep ,a i nece nikada !
BANAT Napisano Jul 18 Autor #955 Napisano Jul 18 (izmenjeno) Jos je jedan Kawas KLE500 stigao na full servis , koji podrazumeva ; -popravku i stelovanje karbova -pranje rezervoara od korozije -zamenu motornog ulja i filtera -remont kocnica - zamenu crknutog reglera alternatora -... Izmenjeno Jul 18 od BANAT krca44, John Coltrane, Beli_Ninja and 1 član je reagovao/la na ovo 4
aaa zmaju! Napisano Avgust 13 #958 Napisano Avgust 13 Michels Auto Design (@michelsautodesign) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 15K likes, 168 comments - michelsautodesign on August 9, 2025: "The best addition to any man cave! We had so much fun building this one we’re doing another! Would you want a running engine table? #engine #v8... BANAT je reagovao/la na ovo 1
BANAT Napisano Avgust 14 Autor #959 Napisano Avgust 14 Na kompletan servis stigla i jedna stara Yamaha R1 , servis podrazumeva , sredjivanje osetljivih down-draft karbova , zamenu motornog ulja i filtera , proveru i podesavanje zazora ventila , servis kocnica , proveru ogibljenja, ...
BANAT Napisano Avgust 14 Autor #963 Napisano Avgust 14 Mikuni BDSR40 x 4 , btw,ono sto mi se kod njih ne dopada je iz mog iskustva da su premalene ler dizne , samo su #17,5 po karbu , mislim da je tu Yamaha napravila gresku stavljajuci tako male ler dizne , takvu istu gresku ispravio sam uspesno kod jednog Suzuki bandita 1200 koji je imao jos i manje ler dizne , za takvog 1000ccm race cetvorocilindrasa od 155KS ler dizne trebaju da budu oko #30 da bi masina dobro potezala od najmanjih obrtaja bez pojava rupa u izdavanju snage , sve dok glavne dizne ne preuzmu puno snabdevanje sa smesom .
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah