Jump to content

Preporučeni Komentari

• 2 nedelje kasnije...
Napisano (izmenjeno)

Beacon 23 - pocela je druga sezona, izasle su 4 ep od verovatno 8.

P.S. u medjuvremenu gledam Ripley, odlicna serija za one koji mogu izdrzati za danasnje pojmove neobicno spor tempo ali sasvim odgovarajuci desavanjima.

Izmenjeno od krca44
Napisano

Netflix - Baby Reindeer

višeslojna priča o stalkingu dominaciji i grumingu, na žalost istinita, eksplicitna u poruci a ne doslovno; teška priča, ni malo zabavna, ali veoma pošteno napisana, snimljena i odigrana

BR.jpg

• 2 nedelje kasnije...
Napisano

Sinoc zaginuo do posle 02:00.

Dohvatila me serija Sugar:popcorn: :drink:.

Tako dobra krosovercina da sam prosto progutao epizode od 2 do 8. Zilavio sam onu prvu epizodu , tacnije receno pustao sam je u vise navrata.

A kada je krenulo . . . . Kolin Farel izrastao u vanserijskog glumca ( znali smo to posle Briz-a, a tek posle Isherina  :worship:).

Veliki omaz "starom" Holivudu, filmovima B produkcije, noaru . . .  neverovatno dobri tvistovi uz jedan izuzetan, mogu reci cak originalan tvist koji ide u zonu zanr tvista. 

Ozbijna preporuka za bindz. 

Ovo nije spoil - bice druga sezona def. kako se zavrsila ova 1. sezona, a zavrsila se izuzetno dobro. 

• 3 nedelje kasnije...
Napisano

^

Upravo tako. :thumbsup:

Kada sam odgledao prve 2 ep. The Acolyte pomislio sam da su preterane negativne reakcije po socijalniom mrežama, kao i hejt koji se neprekidno emitovao.

Sinoć odgledah nekako 3. ep. Odustajao, zadremao, vraćao, ubrzavao, opet vraćao - epsko sr.nje.

Mislio sam da od Obi Wan-a ne mož' gore, ali sam se prevario. :frusty:

• 3 nedelje kasnije...
Napisano (izmenjeno)

Uglavnom sačekam da izađu kakvi-takvi titlovi, pa pogledam ( sem kada su na MAX & Netflix  ) . Ovo govorim zbog toga što je u jednom danu izašla komplet 3. sezona The Bear-a na Hulu platformi. Atm ima prevoda za prve 4 ep. Sezona je tako moćno krenula ( 1. epizoda ) da sam u danu izbindžovao komplet. :)

Dosta text-a, sjajnih dijaloga, slenga, tako da je izazov to prevesti i fino upakovati ( sa auto translatorom definitivno to ne ide i zato prevodi stižu kilavo ).

Topla preporuka. Jeste da je u poslednjih par godina dosta snimljeno filmova, serija na temu kulinarstva, ali ovaj tv serijal je nešto posebno i izuzetno kvalitetno.

Epizoda standardna - tranjanje 27-33 min. Ima par "posebnih" koje su 43 min.

To su praktično odlično urađene minijature, sa epizodama gde je jedan od aktera glavna rola u toj ep. Ove "posebne", tj. duže ep. su kolektivne, mesto dešavanja je naravno The Bear restoran ( izuzev finala - 10. ep ). 

Pogledajte pod obavezno ep. 5 gde je John Cena ( Stammy Fak ) razvalio ( pojavljuje se samo u toj ep. ). 

Poslednja , 10 ep. je prosto "ošurila". 

Nastaviće se sa 4. sezonom. :thumbsup:

the bear.jpg

Izmenjeno od Doktor

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...