prophet Napisano Oktobar 22, 2021 #1453 Napisano Oktobar 22, 2021 Hvala na preporuci. mrcelavi je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Oktobar 31, 2021 #1454 Napisano Oktobar 31, 2021 On 22.10.2021. at 19:13, shonne reče Iznenadjuju, teraju me da cekam narednu epizodu. Vredi... Razvlače ga kao žvaku sa meni nebitnim stvarima koje nemaju u knjizi.... knjiga je više okrenuta ka samoj nauci - značaju i razvoju matematike. Sjedinjuje matematiku i sociologiju, statistiku i psihologiju na način da može da se predvidi budućnost. Ono što oni ovde rade je razvodnjavanje u nešto što nije original - ovo ti je kao step sok u odnosu na rukom ceđen
shonne Napisano Oktobar 31, 2021 #1455 Napisano Oktobar 31, 2021 Nisam citao knjigu. Produkcijski nije bas nesto,...skacu interesantno sa scenama i pricom. Videcemo kako ce dalje da se odvija. Obnovljena je za drugu sezonu, ono bar meni to je dovoljno.
shonne Napisano Novembar 8, 2021 #1460 Napisano Novembar 8, 2021 @Doktor ovo se ne odnosi na tebe, iskreno. .ovi drugi su mnogo neozbiljni u zadnje vreme i bilo sta da ih pitam oni...😁 Succession kakav je Doc?
Doktor Napisano Novembar 9, 2021 #1461 Napisano Novembar 9, 2021 9 hours ago, shonne said: @Doktor ovo se ne odnosi na tebe, iskreno. .ovi drugi su mnogo neozbiljni u zadnje vreme i bilo sta da ih pitam oni...😁 Succession kakav je Doc? Trenutno najbolja i najkvalitetnija tv serija koja je u toku. Odgledao do sada emitovane prve 4 ep. Odlično. U moru ispodprosečnih i prosećnih tv serijala ( uključujući i poslednju sezonu Billions ) ovo je tv serija koja staje 'ladno rame uz rame sa : The Wire, Sopranos-ima, Leftovers-ima, kao i sa Twin Peaks. Trotter and shonne je reagovao/la na ovo 1 1
Zen Mod Napisano Novembar 9, 2021 #1462 Napisano Novembar 9, 2021 mdaspodsetimo najbolja serija o Džordžu, ikada https://www.imdb.com/title/tt0098878/?ref_=fn_al_tt_1
shonne Napisano Novembar 9, 2021 #1465 Napisano Novembar 9, 2021 5 hours ago, Doktor said: Trenutno najbolja i najkvalitetnija tv serija koja je u toku. Odgledao do sada emitovane prve 4 ep. Odlično. U moru ispodprosečnih i prosećnih tv serijala ( uključujući i poslednju sezonu Billions ) ovo je tv serija koja staje 'ladno rame uz rame sa : The Wire, Sopranos-ima, Leftovers-ima, kao i sa Twin Peaks. interesantno da nisi spomenuo Breaking bad?
Trotter Napisano Novembar 9, 2021 #1466 Napisano Novembar 9, 2021 Nasledstvo je odlična serija. Breaking Bad je vrlo dobra. Doktor je reagovao/la na ovo 1
Trotter Napisano Novembar 9, 2021 #1467 Napisano Novembar 9, 2021 Nego, gde bi vi svrstali True Detective?U mom sistemu ocenjivanja ta serija je isto u kategoriji odlična. Doduše, tri sezone koje su "nepovezane" pa možda čuđenje da li je ukupna ocena takva?Kod mene, da, jeste. Prva sezona je 5+, pa iz toga izvučen prosek shonne and mrcelavi je reagovao/la na ovo 1 1
Pchelac Napisano Novembar 9, 2021 #1468 Napisano Novembar 9, 2021 Jel gleda neko Crnu Svadbu? Ima glumackih bravura...Stimac mi je strasniji od Fredi Krugera i M.Myersa zajedno🤪
Doktor Napisano Novembar 10, 2021 #1469 Napisano Novembar 10, 2021 (izmenjeno) 19 hours ago, shonne said: interesantno da nisi spomenuo Breaking bad? Nisam. Pre bih pomenuo Better Call Saul. 12 hours ago, Trotter said: Nego, gde bi vi svrstali True Detective? . . . Odličan komplet serijal. Svaka sezona ima neki svoj pečat. Naravno, i tu se apsolutno slažem sa tobom @Trotter da je sezona 1 donela nešto sasvim novo do tada u tv industriji. Međutim, i 2. i 3. sezona imaju neki svoj šarm, svoje kvalitete , tako da ih ne poredim, gledam svaku zasebno. 10 hours ago, Pchelac said: Jel gleda neko Crnu Svadbu? Ima glumackih bravura...Stimac mi je strasniji od Fredi Krugera i M.Myersa zajedno🤪 Gledam. IMO - ono što je dobro : maska, scenografija, fotografija & kamera. Gluma je po običaju kada su naše tv serije i filmovi u pitanju ispod proseka. Napisane linije scenarista značajno doprinose tome. Montaža se odlično "držala" do 6 ep. kada je doživela kolaps. Spoiler Sudar bolničkog vozila sa vozom Uliks Fehmiju & Jelena Đokić - očajni, a vodeće uloge. Slažem se za Štimca da je napravio bolju rolu od one npr. u tv seriji " Ubice moga oca ". Koja - prežvakane fore koje idu na prvu loptu. Čovek prosto ne može da se transformiše iz uloge u ulogu, nego uvek igra kao da je nastavak " Mi nismo anđeli ". Nego @Pchelac, kada pomenu Crnu svadbu, gleda li tv seriju Pevačica, pa Kalkanski krugovi, pa Beležnica profesora Miškovića . . . ? A Dug moru ( 1 i trenutno ide sezona 2 ) ? Kao da je neko ovim našim filmskim radnicima zadao temu : Mitovi , legende i narodni običaji stare Srbije, a i šire. Ono, hajde jedna, dve serije sa tom tematikom, ali br'te 4+ tv serijala . . . mnogo je. Izmenjeno Novembar 10, 2021 od Doktor Kuršum and shonne je reagovao/la na ovo 2
Pchelac Napisano Novembar 10, 2021 #1470 Napisano Novembar 10, 2021 Te druge nisam, probao neke od njih, nisu mi se dopale, ali...meni je Ulix ok, ne briljira ali ok, Koja- ok, jesu vec vidjene fore ali su dobre, ne mora da kreira nesto nesto novo-meni prija...Gala i njena majka-kratka ali jebitacna epizoda. Muzika i zvucni efekti dooobri, ...slazem se, najveci problem je scenario, moglo je puno bolje. Meni sama tema - natprirodno u Srba - nije losa sama po sebi, to je samo okvir u kome moze da se nadje ili dobar ili los film.
Doktor Napisano Novembar 10, 2021 #1471 Napisano Novembar 10, 2021 (izmenjeno) ^ A da, Gala. Baš je oronula i "propala". Muzika ? Ako misliš na one delove serijala kada ide radnja iz 1974 g. paaaaaa - OK. To su kultne numere ex-Yu i igrano je na sigurno, tj. zicer ( Time - Za koji život . . ., Suncokret - Prvi sneg ... ). Praktično, no-brainer. Zvučni efekti ? Ne znam šta, kada i gde je to bilo nešto spektakularno ? Čak šta više, imam zamerku na kvalitet tona kada su dijalozi, ali to je hronična boljka naše kinematografije delom, a delom i katastrofalno loše dikcije aktera. Mala digresija - definitivno najgori glumac po pitanju dikcije je Goran Bogdan i zaista ne znam zašto ga toliko angažuju u našim tv serijama ? Npr, u tv seriji Močvara se može pratiti samo sa titlom za osobe sa oštećenim sluhom. Evo ga sada ponovo i u seriji Vreme zla. Horor. Msm da se prvi put pojavio u Senkama nad Balkanom 2 , ali je srećom imao epizodnu ulogu sa malom minutažom. Izmenjeno Novembar 10, 2021 od Doktor
Pchelac Napisano Novembar 10, 2021 #1472 Napisano Novembar 10, 2021 Ok nije ti legla, nema veze, samo ja je ne bih trpao u isti kos sa ostalim pomenutim serijama, meni je ovo znatno bolje.
Doktor Napisano Novembar 10, 2021 #1473 Napisano Novembar 10, 2021 ^ Očigledno je da se ne razumemo. Nikakav problem. Idemo dalje . . .
Mikorist Napisano Novembar 10, 2021 #1474 Napisano Novembar 10, 2021 Pre sat vremena, Doktor reče imam zamerku na kvalitet tona Nemamo više dobre tonce Skoro se snimao neki domaći film u sestrinom ulazu. Pa sam primetio da tonac ne zna mikrofon da namesti. Bori se sa onom pecaljkom kao da hvata soma od 10 kila mrcelavi je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah