Doktor Napisano Maj 20 Share #6271 Napisano Maj 20 shonne and prophet je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
prophet Napisano Maj 20 Share #6272 Napisano Maj 20 @Doktor na cemu svira Brane Zivkovic, lici na Fairlight? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Maj 20 Share #6273 Napisano Maj 20 Zaista ne znam. Moracu pogledati u history o Fairlight-u. Prvi put sam cuo za Fairlight kada je koriscen na albumima P. Gabriel-a i K. Bush. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
prophet Napisano Maj 20 Share #6274 Napisano Maj 20 (izmenjeno) Kod nas znam da je Vlada Ribeli koristio jedan za jedan album Smaka. Izmenjeno Maj 20 od prophet Doktor je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Maj 20 Share #6275 Napisano Maj 20 Pogledao, uporedio. Brane na ovom koncertu def. svira Fairlight CMI prve generacija ( 1979 god. ). Mene sada vise kopka koje je godine bio ovaj nastup ? Ako pogledas prvi minut video klipa. gitaru svira Dragan Jelić. Nema Vedrana Božića i Mario Mavrina. prophet je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 20 Share #6276 Napisano Maj 20 https://www.youtube.com/watch?v=UB-h4dgpdLw Doktor je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zika Napisano Maj 21 Share #6277 Napisano Maj 21 BBC Radio3 o osveženoj kući dvojice skladatelja... Handel & Hendrix in London - Wikipedia EN.WIKIPEDIA.ORG Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
prophet Napisano Maj 21 Share #6278 Napisano Maj 21 22 hours ago, Doktor said: Pogledao, uporedio. Brane na ovom koncertu def. svira Fairlight CMI prve generacija ( 1979 god. ). Mene sada vise kopka koje je godine bio ovaj nastup ? Ako pogledas prvi minut video klipa. gitaru svira Dragan Jelić. Nema Vedrana Božića i Mario Mavrina. Po mojoj proceni 1986. Uz 2 godine tolerancije do 1988. Doktor je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Maj 23 Share #6279 Napisano Maj 23 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Woland Napisano Maj 23 Share #6280 Napisano Maj 23 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Woland Napisano %s u %s Share #6281 Napisano %s u %s Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano %s u %s Share #6282 Napisano %s u %s pajz Erikovu facu dok Garry solira, u drugoj polovini ....... vbraca and zika je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano %s u %s Share #6283 Napisano %s u %s Bice ovo dobro kada budu izasli snimci 🤗🙂 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano %s u %s Share #6284 Napisano %s u %s https://youtu.be/loZ6mkSS8u4 Wagner - Siegfried / Der Ring des Nibelungen (Ct.rc.: Wilhelm Furtwängler Roma 1953 Remastered) zika je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano %s u %s Share #6285 Napisano %s u %s Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
NIXIE Napisano %s u %s Share #6286 Napisano %s u %s Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano %s u %s Share #6287 Napisano %s u %s Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
vbraca Napisano %s u %s Share #6288 Napisano %s u %s I za slusanje i za gledanje. Vrhunski show program, jednog vremena. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
vbraca Napisano %s u %s Share #6289 Napisano %s u %s Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano %s u %s Share #6290 Napisano %s u %s Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano pre 3 časa Share #6291 Napisano pre 3 časa Whitesand · No Tomorrow - Epic Emotional Cinematic Piece - Copyright free Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano pre 3 časa Share #6292 Napisano pre 3 časa Martin Reed · The Homunculariam - INSPIRED BY JIM BURNS Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah