Jump to content

Baby BAF , FAK , Svajserbal.......... 2014.

Preporučeni Komentari

Napisano

e doqrca, slusacemo dynaudio :lol:

javite shuci da ponese papagaja

Jeee...lol...hip...hop...Dynaudio Audience 8 taman da vidimo sta valja od pojacala. Jbga sad mi zao sto sto prodade Audence 42 njih bi poneo , male I zgodne a ubitacne. Mislim da jos jedan kolega ima preradjene 42 - ke
Napisano

Imam jedan predlog za kolege sa DSLR makinama. Snimite neki vidoje, da ne završi sabor samo sa nemuštim prikazima kotlića, lavora i kako sami kažete drangulija. 

Napisano

Imam ja bolji predlog - dođi pa snimi ti - ove godine nije daleko ni od Zemuna :)

Napisano

Predlog je dobar ali se ne usvaja. Plan od ranije ne dozvoljava. Predlog nije bio zbog mene, nego zbog preduzeće ( što bi rek'o Šojić )   :hi:

Napisano

Ajd pa lep provod sutra, i podržavam ideju:

Snimite neki vidoje, da ne završi sabor samo sa nemuštim prikazima kotlića, lavora i kako sami kažete drangulija. 

Napisano

Želim vam lijep provod sutra. Nadam se da će biti dobrih fotki za utjehu nama koji nismo mogli da prisustvujemo.

:cheers:

Napisano

Lep provod zeli vam sever Banata posto ne mozemo doci poppite i koju u nase ime.Pozdrav :good:

Napisano

@Gagi,     

"Oče, blagoslovite pa da palimo"      

(Cane)    :)

Uživajte momci!

Napisano

Samo još jednom podsetnik za one koji nisu krenuli, ponesite tanjire i escajg ko želi jesti mesne kaše iz metalnog suda sa vatre.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...