Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Priznaj da si od Zena tražio da TL otvor bude ovoliki zbog krastavčića, pa je zato ovolika kutija.

Misliš BR otvor :D

Napisano

Priznaj da si od Zena tražio da TL otvor bude ovoliki zbog krastavčića, pa je zato ovolika kutija.

I ne samo zbog krastavaca, taj otvor pruža ogromne mogućnosti :) Bio sam razočaran kada je rekao da je TRBL otvor samo 10 cm. Kasnije se ispostavilo da je to mera za poluprečnik  :hot:

Napisano (izmenjeno)

:pioneer: pobedio si... odo' da se isplačem  :msn-rofl:

P.S. 'ajd da ih ovako slikamo, da izmerimo faktor kompenzativnosti (Zero, moj si pre ili kasnije :) )

Postavljena slika

Izmenjeno od Woland
Napisano

pa nisam ja hteo da bedim .......

ja sam samo siroma' , pa iskoristih sobu ko kuteju ....... :crazy:

Napisano

pa nisam ja hteo da bedim .......

ja sam samo siroma' , pa iskoristih sobu ko kuteju ....... :crazy:

To se ondak ne računja, to je trik - da mi vrneš krpice :) A i Siroma je Sir Oliver - zauzeto :)

Napisano

Zacepi ti tu rupu da se neki od Tannoy perverznjaka ne napali  :unbelieveble:

:wink2:

Vel'ka rupa - uzalnudno bi bilo, čak i uz stimulanse :)

how big is big?....500 litara?..zidovi 50mm... :hot:

uh, dobro je - ima i većih :) Mada mi taj sa sličke ne deluje veći. 340 l Zen je na početku napomenuo.

Napisano

how big is big?....500 litara?..zidovi 50mm... :hot:

Tolika velka kutija a tako mala slicka sto rece Woland pa kolika je onda  rupa. :crazy:  :crazyrocker:

Napisano
P.S. 'ajd da ih ovako slikamo, da izmerimo faktor kompenzativnosti (Zero, moj si pre ili kasnije )

Nisam znao da će ti se toliko svidjeti teorem kompenzativnosti. :buehehe: 

Napisano

Između Tannoy Dominator i Tannoy Kompenzator, biram ovog drugog :)

Teorija kompenzacije za Tanoj jupicu. Isuse, Woly ( .... :msn-rofl: ), tak je eroticno. Koka.... :Viannen_loungelizard:

Napisano

Između Tannoy Dominator i Tannoy Kompenzator, biram ovog drugog :)

Pa zapravo i nije loše ime za zvučnik. 

Reklama ide otprilike ovako:

Lik je u kazalištu i gleda nekakav balet. Kamere decentno naglašavaju da su baletani mogli imati zavidne karijere i u xxx industriji...lik uvlači glavu u ramena. Nešto ga muči. scene se brzo mijenjaju. Sad je na Copacabani. Svi muškarci nose Speedo, jedino je on u šorcu....neugodno mu je. Next scene je na bazenu. Natjecanje u skokovima u vodu. Latino koji se priprema za skok s tornja baca "nepravilnu" sjenu na tlo. Naš junak stavlja lice u dlanove.Promjena kulisa.

Zamisli hrapavi glas koji je još mrvicu usporen tokom rada rada u studiju koji u pozadini najavljuje otkrivanje novog proizvoda:

and now...The new (thunder) TANNOY KOMPENSATOR.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...