paja959 Napisano April 1 #6227 Napisano April 1 Pharoah Sanders "Elevation"..re-issue,nedavno objavljen,dosta ga je tesko nabaviti i ovako (barem zasad)... krca44 je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano April 4 Autor #6228 Napisano April 4 (izmenjeno) Subota popodne ( nogometni dan ). Fino se krenulo . . . . i onda odosmo u ovo : Ne znam gde cemo zavrsiti . . . . Izmenjeno April 4 od Doktor krca44 and Mikorist je reagovao/la na ovo 2
paja959 Napisano pre 6 časa #6230 Napisano pre 6 časa Stephen Stills "1" 2LP/45RPM (Analogue Production)...vs Atlantic SD7202: Just a moment... WWW.DISCOGS.COM (moj) izuzetno lepo ocuvan primerak,sto bi se reklo,i lupom da trazis,tesko se danas nadje ...nazalost ne moze da drzi vodu naspram danasnjeg izdanja...cist presing,odnos "tisine" i muzickih desavanja je bolji na novom izdanju,dinamicke spice neverovatno ciste,separacija instrumenata bolja...najezio sam se na "Go back home" ili "Black queen"...izuvanje,na izuvanje...nemam sta dodati revox je reagovao/la na ovo 1
revox Napisano pre 4 časa #6231 Napisano pre 4 časa moj je UK izdanje 74/75 i zvuči baš dobro ... prica je da su ta izdanja za UK rađena sa originalnih matrica
paja959 Napisano pre 2 časa #6232 Napisano pre 2 časa 1 hour ago, revox said: moj je UK izdanje 74/75 i zvuči baš dobro ... prica je da su ta izdanja za UK rađena sa originalnih matrica i ja sam apsolutno bio zadovoljan svojim dobrozvucecim prvim US izdanjem dosad..ne,nece ici na bubanj...al ako je nesto bolje,sto da ne bude u mom vlasnistvu
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah