Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
19 hours ago, ninja said:

Lokalno... 

. . .

Daj hint neki, msm, link. :)

Vratih se doma posle mentalno opterecujuceg radnog dana . . . . F-9 prosto mami da se odmah puste ovakvi naslovi. :guitarplayer:

s1.jpg

Napisano
13 minutes ago, Doktor said:

Daj hint neki, msm, link. :)

Ma nece se to tebi svidjeti :) ... iako je Kent legenda Svedske scene, sviraju od 1990:e i ove godine su zatvorili "radnju".

Napisano
2 hours ago, ninja said:

Ma nece se to tebi svidjeti :) ... iako je Kent legenda Svedske scene, sviraju od 1990:e i ove godine su zatvorili "radnju".

. . .

Ocigledno da mi nisi dobro upoznao po pitanju muzickog ukusa. ;) Ja sam ti kao medjed ( citaj : svastojed, tj. sve slusa ). 

Btw, Thnx 4 info.

Kod mene trenutno Bata Kire i njegov "KIM". 

Prohujalo sa vihorom, Sve i svasta, Teraj po svome . . . . bese to lepo vreme kada su delovali ( mmmmm . . . . Svabicka, prva levo od Kireta :wub: ).

ki1.jpg

Napisano

I jeli ti se svidja? Prvi albumi su puno bolji a snimci nisu nesto ni na jednom. 

Kod mene nesto sto je tvoje oko ugledalo ;)

IMG_20170411_183907.jpg

Napisano
1 hour ago, ninja said:

I jeli ti se svidja? Prvi albumi su puno bolji a snimci nisu nesto ni na jednom. 

Kod mene nesto sto je tvoje oko ugledalo ;)

. . .

Kent. Preslusao posle tvog posta onako po par numera. :)

U pravu si za prve albume. Licno se dvoumim izmedju "Isola" i prvog "Kent" koji mi je najbolji. Ako bih morao izabrati - Isola.

Ovaj sto si ti preslusavao mi je jedan od neubedljivijih.

Podsecaju me na Muse i povremeno ( ovi kasniji radovi ) na Radiohead.

Btw, ovo sto je moje oko ugledalo kod tebe, ima ga i ovde . . . 

mo1.jpg

Napisano

Dosao kum iz Atine . . .  polako teku pripreme . . . sljiva iz nekog sela ( 'bem li ga ? ) blizu Divcibara . . . skupljamo se . . . ide nas nekoliko iz XII beogradske gimnazije/generacija 1979 g. u 18 h . u Grad :)

Trenutno na gramofonu . . .

b1.jpg

Napisano
2 hours ago, Doktor said:

Dosao kum iz Atine . . .  polako teku pripreme . . . sljiva iz nekog sela ( 'bem li ga ? ) blizu Divcibara . . . skupljamo se . . . ide nas nekoliko iz XII beogradske gimnazije/generacija 1979 g. u 18 h . u Grad :)

I Nada Macura preporučuje svakodnevne šetnje. Valja se!

Napisano

očekujem da će i The Time biti super.. ipak je to jedna od temeljnih ploča CMa :) a i 31 od 1000 je :)

P.S. imal neko mail Aleksandra Martinovića da mu pošaljem sličku sa protesta u Kazablanci :) može i na pp

Napisano
18 hours ago, Woland said:

P.S. imal neko mail Aleksandra Martinovića da mu pošaljem sličku sa protesta u Kazablanci

Iz Švajcarske ? :character13:

Napisano

Uskrsnje prepodne.

Brandy . . .  pros'o dorucak . . . atm, jagnjetina u rerni na 180 C, corbicu ( naravno jagnjecu, a koju bi . . .  ? ) supruga upravo secka, zapocinje . . . . Reforma u frizideru ( nocas zavrsena ), a na gramofonu niko drugi do Lyle Lovett.

Album - Lyle Lovett And His Large Band. Taman za pocetno usviravanje. :)

Svima nama hriscanima srecan Uskrs zelim !

ll1.jpg

Napisano

U slavljenickom duhu se i nastavilo . . . .

Ovaj LP nije nikako za puritance, "ekipu" koja Baha iskljucivo zamislja kako sedi za harpsikordom, crkvenim orguljama na meh, . . . nix klavir, . . . nix struja . . . :)

Tek ovaj LP bi ih rasrdio snazno . . . . Zak Luzije + njegovi "banditi" u vidu ritam sekcije ( Garo za kompletom udaraljki i Miselo na "kontri" ).

Jezivo dobro jazzy izvodjenje Partite br. 1 na strani A, te korala, arije, dva prelida i jedne fuge na strani B.

DECCA izdanje upriliceno za Nemce. 

jl1.jpg

jl2.jpg

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...