Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

jes, ali mi rekose naknadno da ce jos u petak d`isteraju ako ikog bude :) ipak, nije sala - ne dolazi tamo neka eksurzija :D mi smo, kako da kazem.. ozbiljni gosti? :D

• Odgovora 542
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Ja ću da se nacrtam malko ranije od deset da izvršim potrebne predradnje a sve zarad štimanja sistema pošto praktično gledano, dovlačim sistem u celosti (bez gramofona, doduše) a imam i neke druge zadatke da izvršim...

Napisano

jes, ali mi rekose naknadno da ce jos u petak d`isteraju ako ikog bude :) ipak, nije sala - ne dolazi tamo neka eksurzija :D mi smo, kako da kazem.. ozbiljni gosti? :D

ako je tako, ce dodjemo u 8:30, pa cemo da "evakuisemo" preostale od ekskurzije :wink2:

Napisano

Ljudi, će se preorganizujemo. Važno je samo druženje. Kad šta svira, sa čime svira i da li će uopšte svirati....Važno je druženje, upoznavanje, a sigurno će tu biti respektabilnih "spravica"- Ne može da bude promašaja. Samo da ne bude ono mnogo babica.... Pa šta ako npr moja Lampica ne bude svirala. Čuću bar još 3 nova DAC-a, elektrostatike Zoltanus koje nisam imao prilike da čujem itd. Šta hoću da kažem. Imamo sprava za 10 a ne 2 dana. Same će one da se organizuju. Mi samo treba da uživamo.

Napisano

Ljudi, će se preorganizujemo. Važno je samo druženje. Kad šta svira, sa čime svira i da li će uopšte svirati....Važno je druženje, upoznavanje, a sigurno će tu biti respektabilnih "spravica"- Ne može da bude promašaja. Samo da ne bude ono mnogo babica.... Pa šta ako npr moja Lampica ne bude svirala. Čuću bar još 3 nova DAC-a, elektrostatike Zoltanus koje nisam imao prilike da čujem itd. Šta hoću da kažem. Imamo sprava za 10 a ne 2 dana. Same će one da se organizuju. Mi samo treba da uživamo.

Ma samo ti ponesi onu dunju koju prošli put nisam smeo da pijem, pa me baš za sprave i zabole. Ima se usviram, sam tako.

Napisano

Ma samo ti ponesi onu dunju koju prošli put nisam smeo da pijem, pa me baš za sprave i zabole. Ima se usviram, sam tako.

Malopre išao kod drugara po nju: E ONA ĆE MORATI DA SVIRA. OVO I TREBA DA ZVUČI ULTIMATIVNO.  Grozni reko svoje. VOAH.

Napisano

Donosim ja neku novu dunju za probu atestirana sigurno se uroka od nje :drink:  :guitarplayer:

Napisano

Želim vam nezaboravnu zabavu i druženje. Ako postane tradicionalno eto i mene za koju godinu...

Poštovani, ZG - Vrdnik 3 sata kolima. Još tri do Splita (podatak kolega iz Zg), znači!!!! Stižeš pre Sir Olivera garant. Nišlije ne voze brže od 70, štede benzin. Dobrodošao si i sada. Dobro razmisli. Kod nas je samo prvi put tradicionalno. Posle se napijemo, pobijemo, posvadjamo, pa se mirimo, pa u krug...jbg stvar folklora. Da nas nema, bilo bi dosadno. Pozdrav.

p.s. Branko i tebi pozdrav. Posebna dunja za tebe.

Napisano

Poštovani, ZG - Vrdnik 3 sata kolima. Još tri do Splita (podatak kolega iz Zg), znači!!!! Stižeš pre Sir Olivera garant. Nišlije ne voze brže od 70, štede benzin. Dobrodošao si i sada. Dobro razmisli. Kod nas je samo prvi put tradicionalno. Posle se napijemo, pobijemo, posvadjamo, pa se mirimo, pa u krug...jbg stvar folklora. Da nas nema, bilo bi dosadno. Pozdrav.

A be pomešao si nas sa Piroćancima

Napisano

Nemoj mi ništa govoriti. Bio sam ja u vojsci blizu Pirota tj granice, u Visočkoj Ržani. Put do Splita trajao je 29 sati. Moje najdulje putovanje u životu. :msn-rofl:

Napisano

ha

sluzili kod privatnika ......... :buehehe:

ZM imzenjerisao u Gortanu , Pula 85/86.

zato im te zime pao sneg , prvi u 20g. :wink2:

Napisano

1. ZM, plaća , ne noći a i može ako treba

2. Woland- Ću dođem, Neću noćim, ću platim
3. Stein - cu spavam
4. gaggia - spava
5. Ninja - spavanje, nocenje :-)
6. Banat - jok nocenje
7. Shoba - spava
8. Neša pchelac - dolazim oba dana, ali ne spiem
9. Ubledeli dolazim spavam 90%
10. ikaro - dolazim, ne spavam
11. BB-dolazim, uplaćujem sve sto treba
12. ManicP - dolazim, uplaćujem sve sto treba
13. papa d.j. - dolazi, i on daje parice za spavanje
14. 2a3-dolazim ,placam sve sto treba
15. ZZZ-dolazim. uplacujem, nocenje=?
16. lukaluka-dolazim, ne spavam, plaćam
17. žika-(sva je prilika) dolazim, ne spavam (tamo, te noći), plaćam šta je potrebno
18. Davor -dolazim,uplaćujem sve što treba
19. neskor - dolazim, spavam ako zatreba, placam sve
20. zflazar - dolazim, spavam, plaćam
21.shuca - dolazim ali ako mogu sa nekim da se ucipim za gorivo i krenem sa njim kolima iz Bgd - a , ne spavam,
22 & 23 .Gosha & Zoki
24. Doktor - dolazim, all inclusive - placam
25. chakija - dolazim, plaćam, ne spavam
26. skrstic - dolazim, plaćam, spavam
27. nkrstic - dolazim, plaća ovaj iznad mene , spavam
28. Sax - dolazim sa Banat-om, takodje nocenje jok. Ako treba ili je pozeljno ili ne smeta ponecu pojacalo koje svetli.
29. Vladac - dolazim, plaćam, spavam
30. Vilib - dolazim, plaćam, spavam
31. EBE - dolazim, ne spavam
32. Milosav Grozni - Dolazim, plaćam, spavam, pijem donosim i odnosim se

33. milovan1963 -dolazim, placam, verovatno ne spavam

34. tuturutu - dolazim,ne spavam,ne pijem kad vozim :)

35. vdzele - dolazim, ne spavam, i ja vozim kao moj komšija iznad.

36 sir Oliver dolazim. Kad već bijem toliki put onda i spijem. ( da rezervišem mesto i za Nišku ekipu? gosha, zocky, + 1)

37. jos jedan Nislija :)

38. FFL - dolazim

Napisano

1. ZM, plaća , ne noći a i može ako treba

2. Woland- Ću dođem, Neću noćim, ću platim
3. Stein - cu spavam
4. gaggia - spava
5. Ninja - spavanje, nocenje :-)
6. Banat - jok nocenje
7. Shoba - spava
8. Neša pchelac - dolazim oba dana, ali ne spiem
9. Ubledeli dolazim spavam 90%
10. ikaro - dolazim, ne spavam
11. BB-dolazim, uplaćujem sve sto treba
12. ManicP - dolazim, uplaćujem sve sto treba
13. papa d.j. - dolazi, i on daje parice za spavanje
14. 2a3-dolazim ,placam sve sto treba
15. ZZZ-dolazim. uplacujem, nocenje=?
16. lukaluka-dolazim, ne spavam, plaćam
17. žika-(sva je prilika) dolazim, ne spavam (tamo, te noći), plaćam šta je potrebno
18. Davor -dolazim,uplaćujem sve što treba
19. neskor - dolazim, spavam ako zatreba, placam sve
20. zflazar - dolazim, spavam, plaćam
21.shuca - dolazim ali ako mogu sa nekim da se ucipim za gorivo i krenem sa njim kolima iz Bgd - a , ne spavam,
22 & 23 .Gosha & Zoki
24. Doktor - dolazim, all inclusive - placam
25. chakija - dolazim, plaćam, ne spavam
26. skrstic - dolazim, plaćam, spavam
27. nkrstic - dolazim, plaća ovaj iznad mene , spavam
28. Sax - dolazim sa Banat-om, takodje nocenje jok. Ako treba ili je pozeljno ili ne smeta ponecu pojacalo koje svetli.
29. Vladac - dolazim, plaćam, spavam
30. Vilib - dolazim, plaćam, spavam
31. EBE - dolazim, ne spavam
32. Milosav Grozni - Dolazim, plaćam, spavam, pijem donosim i odnosim se

33. milovan1963 -dolazim, placam, verovatno ne spavam

34. tuturutu - dolazim,ne spavam,ne pijem kad vozim :)

35. vdzele - dolazim, ne spavam, i ja vozim kao moj komšija iznad.

36 sir Oliver dolazim. Kad već bijem toliki put onda i spijem. ( da rezervišem mesto i za Nišku ekipu? gosha, zocky, + 1)

37. jos jedan Nislija :)

38. FFL - dolazim

Volio bih da mogu da potvrdim dolazak ali i pored svih nastojanja još uvijek je više NE nego DA. Automobil je definitvno otpao i preostaje jedino bus do Novog Sada. Mislim da je tamo već oko 6h. Ima li neko da prolazi u narednim satima kroz NS a voljan je da me poveze ako ipak krenem? Naravno, u tom slučaju bih definitvno potvrdio ili otkazao svoj dolazak.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...