Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Hebat ga šteta š`o je kraj godine Da bi još koji dan u ovoj godini evo meni i treći par tannoy-aDaklem danas pridošao drugi i par tannoy-a M2 :Viannen_loungelizard:post-38-0-22557100-1293572564.jpgSimpa to radi

Napisano

Hebat ga šteta š`o je kraj godine Da bi još koji dan u ovoj godini evo meni i treći par tannoy-aDaklem danas pridošao drugi i par tannoy-a M2 :Viannen_loungelizard:post-38-0-22557100-1293572564.jpgSimpa to radi

:connie_nutzo:
Napisano

i moj novogodisnji poklon, sebi...stize pre Bozica...

cestitam na prinovama..da te dobro sluze! ali molim te, novopridoslog avatara da promenis, muka mi pripadne kad ga vidim, Boke ti tvoje lijepe:tongue10:
Napisano

cestitam na prinovama..da te dobro sluze! ali molim te, novopridoslog avatara da promenis, muka mi pripadne kad ga vidim, Boke ti tvoje lijepe:tongue10:

Jel ovo za ProAc2.5 klon (Dayens na KP)?
Napisano

e sad da kažem da mi je slučano ulećelo opet ćeš da otvoriš zajebanciju :sarcastic_hand:

Eto, neću :)

Al' bih te "razbio" od zajebancije da si rekao da ti je namjerno ulećelo... :assshake::serbvidkakisicl0:

Napisano

Eto, neću :)

Al' bih te "razbio" od zajebancije da si rekao da ti je namjerno ulećelo... :assshake::serbvidkakisicl0:

Naravno da ne, još da znaš koja je trampa bila pao bi na dupe :crazyrocker:
Napisano

Naravno da ne, još da znaš koja je trampa bila pao bi na dupe :crazyrocker:

Ma nije ni bitno dok ničija majka ne kuka za njima :) U zdravlju ih trošio! :drinks:
Napisano

....................... ali molim te, novopridoslog avatara da promenis, muka mi pripadne kad ga vidim,..............

pridružujem se molbi, ubija u kičmenu moždinu :suicide2:
Napisano

Ma pleni osmehom... :bad:
Napisano

Ma pleni osmehom... :bad:

.... stvarno nemate smisla za lepotu .... :tongue10:
Napisano

Jel ovo za ProAc2.5 klon (Dayens na KP)?

Nece biti ProAc2.5 klon, imam stalke, bice bookshelf 50x26x32, od cega donjih 5 za skretnicu,otprilike 25l zapremine, slicno kao Ka2P, malo sire. Imam jednu skicu sa offset visokim, lepo izgleda, mozda bude takav. :scratch_head:
Napisano

.... stvarno nemate smisla za lepotu .... :tongue10:

Tako je - nek' je ona tebi lepa, a ja se javljam da vam budem kum kad resite... :D

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...