Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
20 minutes ago, Mikorist said:

Bukvalno koji god hoćeš recone ti naprave.... ostalo je lako :smesna:

e , nije sve u formi .... ima nesto i u materijalu :Viannen_loungelizard:

Napisano
9 minutes ago, Zen Mod said:

e , nije sve u formi .... ima nesto i u materijalu :Viannen_loungelizard:

Da materijal membrane, vešanje, coil ....

Mada ni kod svih tih proizvođača verovatno membrane i druge komponente nisu iste od početka do kraja proizvodnje, a ni stare papirne membrane nisu iste kao nove posle tolikih godina upotrebe. 

Pretpostavljam da kod ozbiljnih proizvođača jedan model od početka do kraja izlazi približno ujednačeno, a kod ovih Vijetnamaca ne verujem.

Napisano
13 minutes ago, mutayu said:

Uz nisku cenu i ropske uslove rada mogla bi se ovde organizovati proizvodnja nekog fifilistickog modela?

Može i lakše, kupiš membrane, korpe, vešanja, magnete itd. i udri. Mislim da Scanspaeak one smežurane membrane  nije ni pravio u fabrici nego kupovao, iste se mogu videti i kod Usher-a.

Recimo moja korpa na Scanspeak basu je identična kao Dynaudio korpa, nabavljeno iz iste fabrike, možda SEAS ili tako nešto.

Napisano
12 minutes ago, Mikorist said:

za materijal treba Tehnolog / sručnjak za u proizvodnji papira i celuloze. da zna i papir da klonjira :smesna:

Onaj baja ga ručno formira na mrežici u onoj kadi, biće ujednačene mase i debljine samo ako ima laku ruku. Tehnolog im je negde tu pored.:laugh1tooht:

Napisano

Odlicna je Bosova testera, uzeh takvu pre par nedelja, secka daske kao puter. Jedino nema soft start, pa moram da je prvo startujem pa nisanim :) 

Napisano
53 minutes ago, Zen Mod said:

o0o

Tehnicar  :msn-rofl:

Just now, mutayu said:

I ja se blizim odluci o nabavci ovakve dve naprave! :D

Ja nasao polovno ... sad jos plywood pa da cuvam prste :moil:

Napisano
28 minutes ago, shonne said:

Robna kuca Alata pretpostavljam :)

http://www.robnakucaalata.rs/

14 minutes ago, vladd said:

Galenika, BN Boss trzni centar, pa u cosku...

Sajt im je krs...

Jasno, evo gledam. Bas je krs, ne vidim ni radno vreme. Srecom znam gde je, nije daleko od mene.

Napisano
18 minutes ago, mutayu said:

Ma ne radi, klikcem celo popodne

:buehehe:

Online prodaja im je u izgradnji jedno dve godine, koliko pratim...a cesto se ni na telelefon ne javljaju...

Napisano
2 hours ago, guja011 said:

krš

Clipboard01.jpg

Ste sigurni da to nije neki kineski sajt? Oni imaju te pravopisne greške čak sam viđao i na gotovim uređajima tu i tamo pogrešno napisano.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...