zerowaf Napisano Oktobar 2, 2012 Autor #89 Napisano Oktobar 2, 2012 e sinko ...... ja sam sa tim kutijama proveo godinu dana , a sa tim FR u drugim kutejama bar 3 godinetako da nisam napamet dao ni skretnjacu ni tip za open backda vis' kako sviruckaju na PP EL34 u triodi ........Ma ja bih svejedno ovo isprobao - ništa ne košta, a naučiš nešto.di ti oni postovi o otim tvojim lanpama ?Ha? Gdje su mi postovi o lampama, ako sam dobro razumio?Lampe su 211 SE od M. Krkleca.EDIT: Sad shvačam! Postovi - postaj, pišiBaš sam upglu! Sad će!
zerowaf Napisano Oktobar 2, 2012 Autor #90 Napisano Oktobar 2, 2012 Dakle, riječ je o 211-icama u single ended ustroju koje hrane 1 x JAN 6sn7gt (RCA) i 2 x 6189 (Mazda). Kako to radi? Pojma nemam - pa vi ste elektroničari! Šalim se! Iskreno, nemam sa čime usporediti jer je ovo prvi lampaški izlaz u mojoj sobi. Lampe koje sam do sada slušao su uvijek bile u tuđim sobama i tuđim sistemima. Na Dynovima su bilje bolje od NAD-a ako nisam pretjerivao sa glasnoćom i meni je već i to dovoljno. Prije mene su tjerale Tannoye kod Joea u N. Gradiški i zato sam se bio zainteresirao za koaksijalne drivere. Osim toga, lijepo zagriju sobu i vizualan doživljaj slušanja glazbe uz diskretnu rasvjetu koju proizvodi 1000+ V je dobar. Bolji nego doživljaj LED-ica sa NAD-a.
Zen Mod Napisano Oktobar 2, 2012 #91 Napisano Oktobar 2, 2012 a jokzaobilazis istinu - nigde nijedne fotke ......
zerowaf Napisano Oktobar 2, 2012 Autor #92 Napisano Oktobar 2, 2012 a jokzaobilazis istinu - nigde nijedne fotke ...... Downloadaju se na Imageshaq.....otvaraj hangar za oko 1 GB fotografija!
zerowaf Napisano Oktobar 2, 2012 Autor #97 Napisano Oktobar 2, 2012 Tako!To je nekoliko slika za prvu ruku...
Zvu Napisano Oktobar 2, 2012 #100 Napisano Oktobar 2, 2012 Uuuuuu..... pa ja tek sad ovo vidim. Zero, ozbiljne igračke imaš kući Želim ti lepo slušanje
zerowaf Napisano Oktobar 2, 2012 Autor #101 Napisano Oktobar 2, 2012 Uuuuuu..... pa ja tek sad ovo vidim. Zero, ozbiljne igračke imaš kući Želim ti lepo slušanje Hvala!Ozbiljne igračke, ali i ozbiljan problem je sad dovršiti sistem. Fale mi zvučnici, preamp, DAC i računalo kao CAS.Ali, malo po malo će se i to uraditi i to će biti to! Ionako nisam pravi tehnoaudiofil - važno mi je samo da upalim i pustim mjuzu. A lampe su nešto što sam kao klinac gledao po uradi sam časopisima i nekako se još u djetinjstvu stvorila mentalna veza između voljenja glazbe i lemljenja svojih uređaja. Ovi monoblokovi su koštali manje nego da sam kupovao elemente potrebne za izgradnju i tako je otpalo građenje pojačala, ali ima se što raditi i bez toga. :)Zen, jesu li DAP audio bas driveri ičemu?
zerowaf Napisano Oktobar 2, 2012 Autor #105 Napisano Oktobar 2, 2012 ssta ti je to DAP ? http://www.njuskalo.hr/zvucne-kutije/zvucnici-dap-audio-mb-15-oglas-4875118Na papiru obečavajuće. Naći ću kasnije pdf sa T/S parametrima. Sad sam in d midl of somting els.
Zen Mod Napisano Oktobar 2, 2012 #106 Napisano Oktobar 2, 2012 lelefull range , pa onda 40-4000nema sta , dobra im ciljna grupa , koja pretpostavljeno ne moze da poveze dva podatka :buehehe:anyway- badzuga na kineze koji se valjaju u plasticne dvosistemke za razglasno - ne mora da znaci nista lose , mozda i posluze za bass helper ........ ali prvo pogledati u datasheet , onda se pomoliti .......mada i dalje zastupam ideju da je bolje dodati jos toliko i uzeti Real McCay
zerowaf Napisano Oktobar 2, 2012 Autor #107 Napisano Oktobar 2, 2012 lelefull range , pa onda 40-4000nema sta , dobra im ciljna grupa , koja pretpostavljeno ne moze da poveze dva podatka :buehehe:anyway- badzuga na kineze koji se valjaju u plasticne dvosistemke za razglasno - ne mora da znaci nista lose , mozda i posluze za bass helper ........ ali prvo pogledati u datasheet , onda se pomoliti .......mada i dalje zastupam ideju da je bolje dodati jos toliko i uzeti Real McCayMa ne čitam odavno pažljivo riječi u oglasima - samo pokupim ime proizvoda i progooglam. Iz šturih informacija se čini da je to Nizozemsko-Kineska firma. ...................................................Ovo gore sam počeo pisati i odlučio pogledati parametre - na drugoj lokaciji navode da je osjetljivost 92dB po nećemu - na metar. Nedovoljno dobro. Zanemari da sam išta pitao. :(EDIT: Real McCay? No way Pedro!
zerowaf Napisano Oktobar 2, 2012 Autor #108 Napisano Oktobar 2, 2012 Ipak je bigdiya najbolji izvor podataka!AndrewT tvrdi da je to Dutch company, a objavljeni su i TSP za sličnu DAP 15-icu, pa ako MB15 nije dobar možda AB15 je.
Zen Mod Napisano Oktobar 2, 2012 #109 Napisano Oktobar 2, 2012 ovome Le zabranjuje da se stavi u istu prostoriju sa Iskrommozda da radi boooooom boooooooom , ali nista drugo:rofl:
zerowaf Napisano Oktobar 2, 2012 Autor #110 Napisano Oktobar 2, 2012 ovome Le zabranjuje da se stavi u istu prostoriju sa Iskrommozda da radi boooooom boooooooom , ali nista drugo
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah