Jump to content

ziki

Član
 • Broj sadržaja

  99
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

O ziki

 • Rang
  🎖🎖🎖

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Zemlja:
  Croatia
 1. ziki

  XA

  Koji pokazivač je to? Gdje si nabavio?
 2. ziki

  Too Loud Fest 2017 Zagreb

  Jel ima koja slika Ilimznovog SET-a?
 3. Dobar je film, no u ono što mu fali postoji u knjizi i nije prikazano u filmu u velikom dijelu je ključno. Lee je propustio nekoliko sekvenci koje u filmu fale da bi se sve složilo i dojam bio potpun.
 4. ziki

  Integrated vs Separated

  http://psaudio.com/products/sprout/
 5. Zanimljiva knjiga ispod kutije .
 6. ziki

  Amp Camp

  Nisam nešto puno stigao slušati, pustio ga da radi dok je dostigao radnu temperaturu, podesio i malo se još igrao i sad stoji sastrane čeka da opet uhvatim vremena. Imao sam 5 ovakvih hladila 100x100x70 i oko njih sam omislio kutije. Dva hladila su spregnuta Al pločom 10cm debljine i uz to su prednja i bočna po 10mm. Gornja, donja i stražnja su 2mm. Napravio sam neke greške, početničke pa mi je sve na knap ispalo jer nisam računao na moguće nepreciznosti pri rezanju, ali ok. Iskustvo za dalje. Super mi je što je trošak nevelik, a može se fino uživati uz ovo pojačalo.
 7. ziki

  Amp Camp

  Moje kutijice prosvirale.
 8. Vidim da se Theta spominjala u ovoj temi. Prenio sam što sam vidio na drugom forumu. Ubijte glasnika. U čemu je fora smijati se nečemu što vjerojatno nisi slušao?
 9. Bora prodaje svoju Thetu koliko mi se čini.
 10. Već je napravio pločice napajanja pa mu je rečeno da ostavi kako je (da ne mora praviti novu pločicu napajanja i da koristi dva greca). To uvijek može napraviti ako bude htio, kao i izbaciti osigurače.
 11. Meni je isto zvučalo puno bolje s Zenovom prepravkom. Skinio sam zadnju stranicu i tkao slušao. Nisam probao u zatvorenoj kutiji s modifikacijom.
 12. Ma nema na čemu. Vlado je nabavio jedan par, a nije mu trebao. Ja sam u međuvremenu našao neke bas helpere pa se nadam da će jednog dana krenit igranka .
×
×
 • Kreiraj novo...