Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
pre 5 minuta, gluv_i_udaren reče

Nisam neki fan slušalica, imam jedne, ali ne znam ni gde se kotiraju. Philips Fidelio X1

Valja li to šta?

Obično gledam u merenja ovde

https://diyaudioheaven.wordpress.com/headphones/measurements/brands-philips/x1/

nije to loše. te se ne proizvode više

Zavisi našta ih nakačiš. Ima u tekstu dole da traže MASTAN amp....

Ove Superlux su 112db na 32 oma ....Tera ih sve...I PC i telefon i šta oćeš...Naravno na Ironu je ludilo mozga:D

Napisano

Kako misliš “još je ravnije”? Valjda manje je krivo? Meni ovo izgleda k’o vremenska nepogoda

Uglavnom ih gospoja koristi. Ja ih nekad uključim ili u cdp direkt kad hoću nešto informativno da poslusam (jako retko) ili u Xonar STU (isto jako retko)

Napisano

Sa dodatnim magnetom - tamo gde mogu da uđu - još su glasnije slušalice. Povečava se dinamika.... Pogotovo kineski magneti. 

DSCN0598_-_Edited.jpg

Naravno magnet mora da ima isto rupu ako slušalica ima rupu. Ili više rupa... ima na gornjem linku kako i šta . Ali nije to jedina modifikacija.

Napisano
Upravo sada, чика-Брка reče

Philips je pravio odlicne slusalice.

ali Sennheiser, pogotovo vintage je majkamara.

Ja sam jedno 4 Sennheisera bukvalno razvalio od slušanja. Znači raspale se

Napisano

Ama ima zilion ljudi koji preporučuju. Neki uz manje ili veće (složenije) modifikacije. Najviše ima vezano za udobnost. Promene jastučića i samog dampinga (koji prigušuje višak visokih) ispod jastučića. Ali mod sa magnetom moram da probam. Promena ožičenja ide za sam kraj ako ovo sve ima efekt kakav opisuju .... :D

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...