Jump to content

BB-BJ2


bata bane

Preporučeni Komentari

  • Odgovora 356
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

E pa i ja da kazem nesto...posle zahebancije samo tako jel nisam mogao u kuci to da radim, seo sam iz inata na terasu uz plamen svece da privisim kraju sitnice. Jedva sam uspeo da zalemim konektore. :acute:Uspeo sam, malo je kasno, ali sam privezao spravu pa cu da je pustim cim se SURVIVEOR...zavrsi....jer sa sa trudnicom, za razliku od terorista nema pregovora,,, :hot:Tumaro, d konkluzn... :wink2:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

problem koji se pojavio na desnom kanalu - nefunkcionalna kaskoda , simptomatizovao je naknadni problem na levom kanalu ;BB se susreo sad sa nesvetlecim LEDovkama (koje odredjuju potencijal kaskoda) na pcb levog kanala .no , resice on to ..................... kao i potrebu da se malo pazljivije lemi ubuduce .evidentno mali elementi ne mogu ,bez posledica, da prime istu toplotu prilikom lemljenja kao - recimo - podnozje za ceve:rofl:no , na greskama se uci ...... bitno da nam je BB jedan od najvecih radenika na vorumu i sire

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Posle dijagnostikovanja problema koje je bio uzrokovan najverivatnojom nepaznjom BB-a prilikom lemljenja, usledila je zamena spornih tranzistora. Nakom pocetne strepnje prilikom paljenja, usledilo je neskriveno zadovoljstvo. Obzirom da nisam bio u mogucnosti poslusam duze i u poznatom okruzenju, skromno mogu da izjavim da se cuje bas, bas, bas lepo. :wink2:Nakon ugradenj audiofilskih plavih LED dioda na pod kucista, mislim da ce se jos vise produbiti raylika izmedju BJ2 i ostali pojacala iz Pass-ove hergele. :whistle2:Detaljni izvestaj i zapazanja usledice nakon prikljucenja spornog ampa na Kobaja(Cabasse) zvucnike :oke:Mada koliko vidim imacu problema sa povratom mojih sredstava od strane pojedinih clanova koji su trenutno u posedu istog :whistle2::drinks:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Nemam pojma o čemu govoriš. Dva puta ništa jeste ništa, matematika je jasna, pojačala nije ni bilo... :sarcastic_hand:Elem, BB ga opravio, ja mu samo držo strah... ...a da sviri, sviri, žao mi što ima dosta sati pa ne mogu malo da mu ga dam po jačini. Za sada utisak vrlo pozitivan, detaljno i bas utegnut samo tako. Faktor sreće dobar :headphone:A za tu razliku u hergeli ima da oformimo nezavisnu komisiju, pa da odlučimo za okruglim stolom uz neku litru pića iz Bača, što je insajder javio da je stiglo.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

nista ja nisam slao :angry27:idi begaj , i ovako niste sasvim svoji :buehehe:........ mislim - ako se Zenovaca pominje u litrama ........... nema sanse da se posle setite icega , sem da vam je bilo lepo ;a gde,sta,kako ........... :buehehe:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

........... nema sanse da se posle setite icega , sem da vam je bilo lepo

...to mi daje priliku da svaki uredjaj slusam sa istim odusevljenjem svaki put kad ga upalim, kao da je prvi put... :buehehe:
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Elem, BB ga opravio, ja mu samo držo strah... ...a da sviri, sviri, žao mi što ima dosta sati pa ne mogu malo da mu ga dam po jačini. Za sada utisak vrlo pozitivan, detaljno i bas utegnut samo tako. Faktor sreće dobar :headphone:

Baš mi je em milo em drago!

...to mi daje priliku da svaki uredjaj slusam sa istim odusevljenjem svaki put kad ga upalim, kao da je prvi put... :buehehe:

Sad vidiš kako je nama matorcima... Bez ikakovih doping-a...
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...