Jump to content

BB-BJ2


bata bane

Preporučeni Komentari

  • Odgovora 356
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

... a vidiš da se zezam u BB-jevoj temi. Čekam da vidim šta će da nam napakosti kad vidi šta mu uradismo od teme... hihihihiKad/ako budem pravio pojačalo, ima da bude celo od hejvi metala :) ali razmotriću ti tu čamovinu sledeće zime kad zagudi :buehehe:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Izbor je pao na orah... :guitarplayer:Danaske u 9h po nasem vremenu, MacnicP i moja malenkost otisnuli smo se u nepoznato, put dobre daske :whistle2:I tako na vilinim vodama u blizini TEMPA, natrcasmo na stovariste gde smo izabrali dasku, isekli na meru i obradili, i to sve u jednom casu :respect:Bilo je manjih propusta, ali se to nece ponoviti...znamo za caku :wink2:Savko je dobio sta mu je trebalo, i nije kostalo bubreg, a bice i koji komad za rostilj :oke:Slike malko kasnije..

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Izbor je pao na orah... :guitarplayer:Savko je dobio sta mu je trebalo, i nije kostalo bubreg, a bice i koji komad za rostilj :oke:Slike malko kasnije..

Не орах за роштиљ!Буква је за ту намену!И који вам је па тај Савко? :acute::shinymj5:
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Izbor je pao na orah...

Не орах за роштиљ!

Pravilno se kaže oras! :wink2:Da je jeftino nije, neg je BB bogat čoek. Nije ni bubreg, s obzirom da su nam majstori na licinom mestu isekli na merku i ošmirglali...Još od jednog restla preteklo za bočne stranice za kutiju visine 7cm, preamp ili nešto slično... 5. komad će da bude ton karta.A sada vrćem temu BB-u, uz izvinjenje na uzurpaciji.

post-53-0-42976500-1332586867_thumb.jpg

post-53-0-08311600-1332586870_thumb.jpg

post-53-0-83112100-1332586871_thumb.jpg

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Šteta što nije vertikalna šara :sarcastic_hand::good:

Sto bi rekli..."i tata bi sine", ali nema, jedva smo nasli i tu dasketinu u gomili. Jos smo mislli, ihaaa bice gomila, kad smo izbacili sve delove koji su osteceni, sa cvorovima, sa pukotinama, kad se odsece kora....spade daska na tri slova...dascice.Ondak castis majstore, pa ovo, pa ono, ali realno, ja bih se zezao jos 7 dana minimalno, da sve zavrsim, a uz to i ako sam dao 500 din vise ustedeo sam sebi dooosta vremena. :wink2:Eventualno cu da mu oborim ivice na prednjoj napadnoj strani pa da budu "zaobljene" :guitarplayer:Jedva cekam da cujem svilenkaste visoke :whistle2: :drinks:Nabavio sam novu bocicu limunovog ulja, i bacio prvu ruku samo da vidim kako ce da izgleda....
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Da je bilo ja bi uradio uspravnu sharu svakako, ali i 26 bilo klimavo. Mozda, ako bi gledao za samo jedan komad. treba da visis i da zagledas.Bilo je i dasaka mahagonija, ali covek me ubedio da mi se to bas ne isplati, nisam ulazio u raspravu.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Trebaće mi za stranice zvučnika neko lepo drvo. Ne može šper da se runduje (zaobljavaju ivice) jer se peruta i ne izgleda lepo pa moram da tražim drugo rešenje.jbg-a

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Pevaj rode gde si video. Vidiš da me muke more. Pitao sam u Zomontu, gde sam inače radio prednju stranicu na CNC-u, i rekoše mi da se ne prihvataju toga jer im je i za sečenje zaheban, a rundovanje im ne ide od ruke.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Мени се чини да сам те даске негди већ гледо?Аха,скинуо ББ са старог германијума.Само Бане то ново сокоћало и са тај орас неће има душу. :guitarplayer::wink2:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...