Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Ima na site-u, dok sam slušao, gledao okolo, i mrežni filtri... Uh,...http://www.moxtone.com/mrezni%20filter.htm

• Odgovora 115
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Ето тако, Бора је бар наш, само због тога!дискО_Сту

vaš može , moj nikako .
Napisano

O političarima ne pričam...Samo o pevačima...

e stvarno Deda - Josipa je bila i ostala praznik za usi , nekom ei za oci ...... a BC ........ajd , nema veze - al' kud nadje njih dvoje da poredis na bilo koji nacin ?

Ima na site-u, dok sam slušao, gledao okolo, i mrežni filtri... Uh,...http://www.moxtone.com/mrezni%20filter.htm

vaš može , moj nikako .

Е не могу да верујем да сте насели на провокацију :buehehe: Ајд колега ДЦ Блок, ал ти Чича :angry7: ? :heh: дискО_Сту
Napisano

"kog su zmije ujedale , taj se i gušterica boji .....":angry7:kad god se potezalo "naši" , to se na kraju zavrsavalo s onim "ajd' - jebi i prolazi " ......zato , Deda , nekako mi odma pada mrak na oci u ovom Pacovskom leglu ..... jer se u ovim "nasima" nikako ne pronalazim ...... vec sam dovoljno mator da mi se gadi ici lepiti plakate za nekoga , prvo karati a onda otpustati one ispod mene da ne bi mene otpustili , a dovoljno sam mlad da ne vidim kako nam moze biti bolje .u tom kontekstu jedan dokazani govnovalj (koji je popljuvao sve ono dobrih pesama sto je napravio ) ne moze ni za momenat s moje strane biti dozivljen kao element eventualne bezazlene provokacije ..... no , to nije razlog da mi ne :buehehe: ....... mada cu ja morati da sacekam - da potrosim ovo antibiotika sto mi ostalo :heh:

Napisano

Е не могу да верујем да сте насели на провокацију :buehehe: Ајд колега ДЦ Блок, ал ти Чича :angry7: ? :heh: дискО_Сту

Otkud sam ja naseo. Po svim merilima, ja sam, baš, odbio provokaciju... Kao što Vi niste naseli na provokaciju o mrežnim filt(e)rima...

O političarima ne pričam...Samo o pevačima...

Napisano

Otkud sam ja naseo. Po svim merilima, ja sam, baš, odbio provokaciju... Kao što Vi niste naseli na provokaciju o mrežnim filt(e)rima...

Вађење не помаже :buehehe: дискО_Сту
Napisano

Dobro...
Napisano

i ja kazem .... ( za one koji preletaju preko postova - ne mislim na Ziku :angry7: ) :heh:
Napisano

ajd sto ne volem takav CF - licni afinitet , al' moram da napomenem da je 1M otpor u povratnoj sprezi garant greska ;just in case :buehehe:

Bas nekog briga sta ti voles, 'al da li je 1M otpor greska, jos nije jasno. :angry7:
  • 2 nedelje kasnije...
Napisano

Bas nekog briga sta ti voles, 'al da li je 1M otpor greska, jos nije jasno. :confused1:

Kad podelis 1000000/18000=55 blizu 35dB (20log55) (invertujuca konfiguracija)Takodje 1M sa neinvertujuceg ulaza prema masi za bolje potiskivanje srednje vrednosti (CMMR)Zapamtio sam ovo iz skole...
Napisano

1M/(18k+9k5/2) = 44,94 x >log x 20 = 33db invertovano , al' da sad ne pisem minus

rekoh greska iz dva razloga :

poenta je u tom da GC sa tolikim pojacanjem nije bas sretna konfiguracija , a jos je vaznija dokazana venericnost zvuka OP-a sa visokoimpedansnom petljom povratne sprege

smanjiti pojacanje za bar 30% , vrednosti u NFB podeliti sa bar 20 - sasvim drugaciji zvuk

naravno - adekvatno korigovati vrednosi kondova ulaznog filtera ..... iliizbaciti skroz

a ECC88 na ~ 2mA Iq ........ nije vredno komentara .....

• 1 month later...
Napisano

Kad podelis 1000000/18000=55 blizu 35dB (20log55) (invertujuca konfiguracija)Takodje 1M sa neinvertujuceg ulaza prema masi za bolje potiskivanje srednje vrednosti (CMMR)Zapamtio sam ovo iz skole...

Ipak je CMRR (common mode rejection ratio)
  • 4 nedelje kasnije...
Napisano

post-1-127256981021_thumb.jpgmoze li neko da mi nadje ili napravi ove plocice - bas sam se naprzio da pravim :buehehe:

Имам онак'е као црвене, ал нису црвене.Нема везе 'ће их префарбамо.Уосталом бавиш се два'ес и пет година електроником :cheers: , па прави. дискО_сту
Napisano

Имам онак'е као црвене, ал нису црвене.дискО_сту

ovakve:http://www.diyaudio.rs/topic/1718-apex-i-gc/page__view__findpost__p__35153
Napisano

To je moje :buehehe: . Mrzelo me da pakujem u kutiju pa uleteo drugi amp i sad stoje u ormanu :cheers: . Kao, napravicu ja to jednog lepog dana :cheers: .

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...