stein Napisano Septembar 4, 2011 #111 Napisano Septembar 4, 2011 Danas pristigli , ali opet nemam pojma sta je ovo ? Prodavac mi tvrdi da su to Sony zvucnici , 25cm u precniku , 4 ohma su , i sljakaju lepo ! Ima li neko neku ideju ? Poz Svima ! SAL i MNC sigurno nije. SAL je imao istobojne kalote u skladu sa membranom, na MNC su kalote profilisane. Mož'bit Sony, al' nešto staro...
stein Napisano Septembar 4, 2011 #112 Napisano Septembar 4, 2011 Личе на САЛ. Hteo si reći "Sal liči na ove"
DYNABLASTER Napisano Septembar 4, 2011 #113 Napisano Septembar 4, 2011 Danas pristigli , ali opet nemam pojma sta je ovo ? Prodavac mi tvrdi da su to Sony zvucnici , 25cm u precniku , 4 ohma su , i sljakaju lepo ! Ima li neko neku ideju ? Poz Svima ! te korpe obavezno dampiraj nekim alubutylom ili bitumenom onim samolepljivim, onda ce jos bolje da sviraju
BANAT Napisano Septembar 4, 2011 #114 Napisano Septembar 4, 2011 SAL i MNC sigurno nije. SAL je imao istobojne kalote u skladu sa membranom, na MNC su kalote profilisane. Mož'bit Sony, al' nešto staro... Servus Steine !!! I nije bitno do kraja sta su ! bitno je da lepo pumpaju bas bez da grebu ili da zapinju negde !, dobio sam uz njih i one originalne okrugle zakosene plehane nosace sve sa zastitnim mrezicama tako da cu da ih pritegnem na zadnju dasku od svog starog Golf-a , one stare odlicne ITT TV zvucnike sa iste daske mi je neko komsijsko detence igrajuci se prsticima ugnjavilo skroz ! ( mamu mu njegovu detinju .... ) Pozz !
Ја sam sam Napisano Septembar 4, 2011 #116 Napisano Septembar 4, 2011 Prve dve serije su radjene sa ovim zvučnicima. Ovi su sa platnenim vešanjem. Verzije sa tri rupe za pričvršćivanje imaju sundjerasto vešanje. Сад си ме збунио, јер имам ове звучнике и не знам из којих су кутија:
BANAT Napisano Septembar 4, 2011 #118 Napisano Septembar 4, 2011 Ма неки кинез, ал'добар. Ma i da je Vijetnamac za 800din par cool su !!! Pozz
Ја sam sam Napisano Septembar 4, 2011 #119 Napisano Septembar 4, 2011 Ma i da je Vijetnamac za 800din par cool su !!! Pozz Џабе! , за ауто душу дало.
michabass Napisano Septembar 4, 2011 #120 Napisano Septembar 4, 2011 Ove Beyme su ti, uh :wild:Sve onako kako jedan dobar zvučnik treba da izgleda.E ovako kad vidim neke vrhunske zvučnike, odmah mi proradi crv da mi nešto baš takvi trebaju +1
Vix Napisano Septembar 4, 2011 #121 Napisano Septembar 4, 2011 Eto i ja sam nesto udomio... Nisu bas u najboljem stanju, ali uzimajuci u obzir da sam ih dobio maltene dzabe, mozda vredi investirati u popravku...
Vix Napisano Septembar 4, 2011 #123 Napisano Septembar 4, 2011 Eto jos nesto, jeste Off-Topic ali neko nece odoleti...
Vix Napisano Septembar 4, 2011 #125 Napisano Septembar 4, 2011 A moze i bajs... Izvinite na off-topic-u ali nisam mogao odoleti...
Zvu Napisano Septembar 4, 2011 #127 Napisano Septembar 4, 2011 Danas pristigli , ali opet nemam pojma sta je ovo ? Prodavac mi tvrdi da su to Sony zvucnici , 25cm u precniku , 4 ohma su , i sljakaju lepo ! Ima li neko neku ideju ? Poz Svima ! To su zvučnici marke Lamar. Nema ništa o njima na netu. Njih porodaje Zvonko sa NBG buvljaka već 15-ak godina.
Ја sam sam Napisano Septembar 4, 2011 #128 Napisano Septembar 4, 2011 To su zvučnici marke Lamar. Nema ništa o njima na netu. Njih porodaje Zvonko sa NBG buvljaka već 15-ak godina. Да знаш да си у праву , мислим да их турци праве!
BANAT Napisano Septembar 6, 2011 #129 Napisano Septembar 6, 2011 To su zvučnici marke Lamar. Nema ništa o njima na netu. Njih porodaje Zvonko sa NBG buvljaka već 15-ak godina. Tek sad procitah ! Hvala za dijagnozu !!! Znam lika ( Zvonka ) licno ! , kad budem isao na tu stranu kupujem od njega jos jedan par istih takvih ili slicnih , jer mi je radion 4x25 W , 4x10`` Lamar na zadnjoj dasci Golf-a + Sony TV visokotonci , oj ha !!! bice tu muzike !!! :haha:Samo cu tada morati brezone od tockova da osiguram protiv odvijanja od (dobrih ) vibracija !
DYNABLASTER Napisano Septembar 6, 2011 #130 Napisano Septembar 6, 2011 hehe, da ne gajis ti mozda u kukuruzu i neke mirisljave biljke? kako mislis da metnes 4 10ke na policu hahahahaa
Ја sam sam Napisano Septembar 6, 2011 #131 Napisano Septembar 6, 2011 hehe, da ne gajis ti mozda u kukuruzu i neke mirisljave biljke? kako mislis da metnes 4 10ke na policu hahahahaa На спрат ваљда
BANAT Napisano Septembar 6, 2011 #132 Napisano Septembar 6, 2011 hehe, da ne gajis ti mozda u kukuruzu i neke mirisljave biljke? NE , a Ti ?
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah