Jump to content

Najgore ikada... The Worst, Ever...

Preporučeni Komentari

• Odgovora 46
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

I Mesec je u položaju najbližem Zemlji u poslednjih 18 godina. :hyper:

I nije bas, svakog meseca prolazi kroz najblizi polozaj... nego se sad potrefilo da je bas tada pun :)
Napisano

Ma da, malo me pritislo...valjda od citanja previse odmerenih komentara :character13::horor:

ovaj forum je napravljen za zezanje - bar ga ja tako poimam .inace sam pobegao od "ozbiljnih foruma" sa "odmerenim komentarima" muka mi je od njihko zna mozda je nekom muka i od segachenja ovde :dubbio: izbeglice na sve strane :buehehe::ludiloooo: P.Smislim da bih bio mnogo dosadan da sam odmeren - ne iskren - da se pravim normalan (nisam jos video audiofila a da je normalan) , da vodim racuna o gramatickim greskama sebe i drugih,pcovkama itd :tongue10: ....... bio bih samo jedan u nizu deda pogodnih za banovanje :buehehe:
Napisano

U skladu s naslovom teme...Juče sam se konačno kurtalisao Technics pojačala i pretpojačala u zamenu za par Tannoy zvučnika. M3, mislim... Elem, kutije su cheap knock off Sonus Faber dizajna sa nekoliko sitnarija koje ću pokušati da rešim u najboljem smislu te reči. Kutije su, što je dobro, rađene od bukovine i to slojevito. Picajzla kao ja, našla bi milion sitnih grešaka, ali se vidi da je uloženo mnogo energije i vremena da se ipak korektno uradi. O tom, potom... Kako je to kanta zvučalo sa Technicsom! Ajoj, mila majko, da ne znam da može bolje, prvo bih gosta pravo kroz prozor sa sprata, za njim kutije da ga dotuku, a ako se još nastavi koprcati, i ja za njim, nek se gine kad je sudba kleta!...Dakle, grozno. KAda bih na osnovu ove kombinacije morao doneti ikakav sud o Tannoyima, ne bih za života skupio dovoljno pljuvačke da ih pljujem...Međutim, čim su gosti otišli (ostavili svoje G u zamenu za moje G) uzeh odvijač i trc-prc, pobacam sve napolje. Drajveri su superiška, skretnica ima kvalitetne delove (nije fabrička, no samo pločica) ali je na žalost, graditelj kutije zaboravio da kutiju umrtvi smolom ili nekim sličnim, a adekvatnim materijalom. Naravno, kutija zvoni svoju pesmu, samo tako... Sreća, pa mi ostalo bitumenske obloge od radova na kući, pa čim malo otopli, eto mene u bitumeniziranju iznutrica :) Za razliku od ovih kutija, na onim Technicsima nije bilo smisla intervenisati sa unutrašnje strane...

Napisano

prvo bih gosta pravo kroz prozor sa sprata, za njim kutije da ga dotuku, a ako se još nastavi koprcati, i ja za njim, nek se gine kad je sudba kleta!...

ovo je pravi Audiofil - sa velikim A (rojalski) :sarcastic_hand:Kralj :buehehe:
Napisano

Samo me malkice isfrustriralo što je dobar deo posla pošteno odrađen, i onda, taman ... samo još malo fali, onda su ga ostavili tako nedovršenog... Pikasovski, u najmanju ruku...

Napisano

Jezus ....... to place za upustanjem drivera .......mada lepo izgledaju .......

Napisano

...................... (ostavili svoje G u zamenu za moje G) ................

daklem očekuj tužbu za povredu autorskih prava. :sarcastic_hand:

Na ovom forumu jedino ja mogu da koristim rečenicu zamjena G za G jer je to moja duhovna tvorevina i nju razvijam evo 30 godina.

Dobro nisi ni ti uteka daleko u tome. :third:

Ako hoćeš da se poravnamo bez tužbe možemo da se dogovorimo da pošalješ malo sitnih G koje imaš na pretek i daću ti dozvolu za korišćenje gore pomenutog termina :rofl:

ps

dobra trgovina :hi:

Napisano

Cudno, jos ima onih koji bi uzeli Technics pojacalo!

Ide lepo uz tuner i CD...
Napisano

Na ovom forumu jedino ja mogu da koristim rečenicu zamjena G za G jer je to moja duhovna tvorevina i nju razvijam evo 30 godina.

Ma hajde...

Šteta što nijesi malo bliže. Noću do ulaznijeh dveri da ti se došunjam i pred njima, junački G ostavim na otiraču. Ne bi čak ništa ni morao da mi daješ zauzvrat... :buehehe:

Napisano

Ma hajde...Šteta što nijesi malo bliže. Noću do ulaznijeh dveri da ti se došunjam i pred njima, junački G ostavim na otiraču. Ne bi čak ništa ni morao da mi daješ zauzvrat... :buehehe:

Znači pristaješ na van sudsko poravnjanje :Viannen_loungelizard:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...