Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 59
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Eto vidis, ipak se desavaju takve nezgodacije. A sta da radi onaj ko nema osciloskop?I ovi chipovi sa kojima sam imao problema kupljeni su u regularnim radnjama, imali su Thomson i National logo na sebi (koji se ne skida acetonom) - rekao bi covek da je prava stvar, a ono ispade corak...

Jos ako mora da se da garancija na uredjaj :vava: ... samo diskretno :beach:
Napisano

Dobro što sam otvorio temu, srećom, za sada izgleda da mi neće trebati nikakav dodatni super-duper reg... :)

Napisano

Dobro što sam otvorio temu, srećom, za sada izgleda da mi neće trebati nikakav dodatni super-duper reg... :)

Nije bitno da li onome ko je pokrenuo temu stvarno treba pomoc ili je samo dao 'zadatak' drugima, sigurno je mnogo onih koji ce u odgovorima naci nesto korisno.Pozdrav
Napisano

Nije bitno da li onome ko je pokrenuo temu stvarno treba pomoc ili je samo dao 'zadatak' drugima, sigurno je mnogo onih koji ce u odgovorima naci nesto korisno.Pozdrav

Ja zato uglavnom i pokrećem teme koje pokrećem... Ili da zadovoljim svoju sujetu i taštinu, ili da steknem i podelim sa drugima neko saznanje koje nam do tada nije bilo tako jasno :) Kada me nešto jako zanima, a samo mene i ne mislim da je i drugima bogznakoliko zanimljivo, onda lepo mobilni u ruke pa jal' Sipija, jal' Zena... pa dok ne budu spremni za audiciju u drugom delu Kameronovog filma... Lepi, plavi...
Napisano

Нешто овако ?

Ne...

Ovako...

Postavljena slika

:buehehe:

Napisano

Ovaj uopšte ne liči na Sipija   :character13:

Nije to Sipi, to je Zen, the guru of CCS... :respect:
Napisano

Jedan off:Grdi Veliki Strumf strumfove jer je Strumfeta ostala u drugom stanju:Dobro! JESAM li vam rekao da kad strumfujete Strumfetu koristite STRUMFGumicu!!!A iz pozadine se zacuje:MRZIM STRUMFGUMICU!!!

Napisano

Ja sam koristio LM3xx reg ali samo kao regulatore fiksnog napona nisam se zanosio da ce izfiltrirati vfi to sa prigusnicama ispred (a pozeljno je i iza rega.posle tog stepena koristim tranzistorki regulator,a na kreju shunt regulator.mislim da samo jedan stepen reg sa LMovima u pristojnim napajanjima nema sta da trazi

Napisano

Evo EB-802 malo drugačije.http://www.coolcircuit.com/project/reg15/index.htmli evo još jedno razmišljanje u pravcu prvobitne idejehttp://www.pinkfishmedia.net/forum/showthread.php?t=36174

• 4 months later...
Napisano

a sto insistirate na linearnim regulatorima napona, pa 2011. je godina, stavite neki smps regulator

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...