Mikorist Napisano Februar 6, 2011 Autor #288 Napisano Februar 6, 2011 Kako se dopadaju ukućanima?kazu da su preglasni uglavnom i to na 4-5 podeoku :rofl:inace Kerberus i ne primceuje da nije JBL posto drzim mrezice na njima
scope Napisano Februar 6, 2011 #289 Napisano Februar 6, 2011 Miko, i zirafa je monstrum kad naraste 5-6 metara Ako ti SS ne odgovara mozda da razmislis o TB 25-1744 ili Vifi. Vifa je malo jaca 65mm
Mikorist Napisano Februar 6, 2011 Autor #290 Napisano Februar 6, 2011 ovi CSS koje zvucnike u radnji shiju za kolko evara? pa pazi CSS moze da sije za srednje sta god hoces - cak i moje AKG slusalice recimo da dynaudio focus 110 - moze sije i po BASS-u u odgovarajucem kabinetu http://www.enjoythemusic.com/magazine/equipment/1208/dynaudio_focus_110.htmza visoke mora nesto opako da se stavi jer ja ne cujem nista jasno preko 10.000 kad sami sviraju
boban 85 Napisano Februar 6, 2011 #291 Napisano Februar 6, 2011 To opako neka bude mini, u tom slucaju ne mora ni skupo. Sa css rez moze biti sve do fizickih granica jedinica, a mali visokotonci em sto su mali em dobace dalje.
Mikorist Napisano Februar 6, 2011 Autor #292 Napisano Februar 6, 2011 mozes cuti kad muva pipka surlicom govno(i to sveze)ovo cujem upravo sad na klascinoj muzici .kako skripi leva noga od stolice na kojoj sedi muzicar u trecem redu sa desna :buehehe:a da cujes gitare kako se cuju , zvecke i pljeskanje dlanovima imam CD gde peva María Dolores Pradera
boban 85 Napisano Februar 6, 2011 #293 Napisano Februar 6, 2011 U audio projektima XVI ima projekat (by) Hans sa css i nekim Neo.3 visokotoncem (radi i kao dipol!) u TL samostojecoj kutiji.Ako te bude zanimalo rado cu ti ustupiti clanak ili novinu na citanje?!
Mikorist Napisano Februar 7, 2011 Autor #294 Napisano Februar 7, 2011 slusam sad CDMe'Shell Ndege'Ocello - Peace Beyond Passion ne verujem ni ja.......gledam okolo po sobi ko je sakrio subwoofer
Mikorist Napisano Februar 7, 2011 Autor #295 Napisano Februar 7, 2011 cccccccc.e sad mi je jasno zasto ovde niko ne prica kakav zvuk ima kod sebe. vise ne smem ni ja....
Vix Napisano Februar 7, 2011 #296 Napisano Februar 7, 2011 Znas kako, prijatelj kupio Daciu sandero, ia ja pitam kako mu se cini auto. A on meni kaze: zavisi sta si vozio pre toga. I bio je u pravu. Ako si vozio BMW pa preso na Daciju, sigurno ti se nece svideti. Ako si vozio Yuga ili Keca, bices odusevljen. E sad, kontam da je tebi ovo prvi fullranger ako nisam pogresno shvatio. A bas i ne znam koliko si velike zvucnike slusao pre njih. Tako da je sve subjektivno. Da ne kvarim pricu, glavno je da se tebi svidjaju i da ne zauzimaju mnogo prostora. E sad, da li ce ti dati djavo mira pa ce ces izdrzati ostati samo na tome, videt cemo...
Mikorist Napisano Februar 7, 2011 Autor #297 Napisano Februar 7, 2011 Znas kako, prijatelj kupio Daciu sandero, ia ja pitam kako mu se cini auto. A on meni kaze: zavisi sta si vozio pre toga. I bio je u pravu. Ako si vozio BMW pa preso na Daciju, sigurno ti se nece svideti. Ako si vozio Yuga ili Keca, bices odusevljen. E sad, kontam da je tebi ovo prvi fullranger ako nisam pogresno shvatio. A bas i ne znam koliko si velike zvucnike slusao pre njih. Tako da je sve subjektivno. Da ne kvarim pricu, glavno je da se tebi svidjaju i da ne zauzimaju mnogo prostora. E sad, da li ce ti dati djavo mira pa ce ces izdrzati ostati samo na tome, videt cemo... ovo mi je prvi FR naravno da sam slusao Yuga Ei Nis :Bas-srednjetonska jedinica : AZ 880 8ohmVisokotonska jedinica : AZ 011 8ohmkutija oko 22 litra (malo sam pogresno odsekao trebalo je 19 litara da bude)odavde radjen proracun i ostalo:http://solair.eunet.rs/~jdrax/ei.htm#header-----ovi CSS-ovi ih izuvaju i to po dubini u kutiji od 6 litara.a da ne kazem na koji je nacin precizan Bass.moze se raspoznati od kog je materijala . da li je gumeni , plasticni, metalni, kozni - ili kakav god da je usemplovan na masteru :crazyrocker:ja sam prezadovoljan za sad
Mikorist Napisano Februar 7, 2011 Autor #298 Napisano Februar 7, 2011 ono sto me odusevljava kod svakog tona iznova jeste prilcno vazdusast i lagan zvuk,neverovatno brz i precizan a istovremeno i dubok.imam utisak kao da nema kompresije u kutiji kao da je i dalje na dasci
zika Napisano Februar 7, 2011 #299 Napisano Februar 7, 2011 ono sto me odusevljava kod svakog tona iznova jeste prilcno vazdusast i lagan zvuk,neverovatno brz i precizan a istovremeno i dubok.imam utisak kao da nema kompresije u kutiji kao da je i dalje na dasci Pogledaj da nisu otpala leđa...
Mikorist Napisano Februar 7, 2011 Autor #300 Napisano Februar 7, 2011 Pogledaj da nisu otpala leđa...nisu.
zika Napisano Februar 7, 2011 #301 Napisano Februar 7, 2011 nisu. Onda je vreme da probaš neko „usisna cev“-pojačalo...
Mikorist Napisano Februar 7, 2011 Autor #302 Napisano Februar 7, 2011 Onda je vreme da probaš neko „usisna cev“-pojačalo...i ja sam pomislio da mi treba sad jace pojacalo - 2x 100w recimo
BokiTokiVoki Napisano Februar 7, 2011 #303 Napisano Februar 7, 2011 Znas kako, prijatelj kupio Daciu sandero, ia ja pitam kako mu se cini auto. A on meni kaze: zavisi sta si vozio pre toga. I bio je u pravu. Ako si vozio BMW pa preso na Daciju, sigurno ti se nece svideti. Ako si vozio Yuga ili Keca, bices odusevljen. E sad, kontam da je tebi ovo prvi fullranger ako nisam pogresno shvatio. A bas i ne znam koliko si velike zvucnike slusao pre njih. Tako da je sve subjektivno. Da ne kvarim pricu, glavno je da se tebi svidjaju i da ne zauzimaju mnogo prostora. E sad, da li ce ti dati djavo mira pa ce ces izdrzati ostati samo na tome, videt cemo... Diplomatski. :lol:Mika nam je svima simpatičan, pa nije red šire komentarisati to sa subwooferom.
Zen Mod Napisano Februar 7, 2011 #304 Napisano Februar 7, 2011 nemoj neko Miku da mi dirqaon zasluzuje sav respect , kao najveci entuzijasta medju nama
zika Napisano Februar 7, 2011 #305 Napisano Februar 7, 2011 nemoj neko Miku da mi dirqaon zasluzuje sav respect , kao najveci entuzijasta medju nama Ko Miki pod prozore dolazi?
Sipi Napisano Februar 7, 2011 #306 Napisano Februar 7, 2011 nemoj neko Miku da mi dirqa...Nema potrebe, otkad je nabavio ove zvucnicice, po ceo dan se dirqa sam...
Mikorist Napisano Februar 8, 2011 Autor #307 Napisano Februar 8, 2011 Onda je vreme da probaš neko „usisna cev“-pojačalo...e nije to - previse sam natrpao dampinga
Mikorist Napisano Februar 11, 2011 Autor #308 Napisano Februar 11, 2011 ovo je tek sad pocelo stvarno da se usvirava
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah