Jump to content

Jamo D830 crossover


bata bane

Preporučeni Komentari

Nisam bio u raspolozenju da petljam sa zvucnicima , ali na par mesta sam dobio sugestiju da bi se sa skretnicmo ovih zvucnika moglo poigrati i dobiti Nasao sam samo diagram sheme skretnice. :coffee: Takodje sam malo ceprkao i dostupno je za "friziranje" :cheers: Obzirom da sam duduk za ove stvari vasa sugestija bi mi dobro dosla :blush:

post-62-0-96094500-1294687695_thumb.gif

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 98
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

ne diraj ništa... sve je to igra bez granica.

Jest, kod tih zvučnika, ne diraj. Da su neke iz klase 12000 dinara par nove, onda vredi, ovako, lepo ti reko čovek, 'rani prasići, dugmići ne diraj :)
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ček, jesu li to oni Concert 8 D830 koji su 2006 bili 4500$ ??? :confused1:

Jesu, to su ti, imao ih je jedan moj drugar, teeezak audiofil, veruje da se sistem unapredjuje iskljucivo jos skupljim komponentama...i od 2006 je ucetvorostrucio cijenu (sitnicu) systema...
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Pa nisam ja neki nasilnik, kod mene je to vise onako "suptilno", prvo vidim kakva je situacija na mestu reza, pa onda, gledam jel mogu iz toga da se izvucem, a da pacijent nema recimo nekih trajnih posledica, pa tek onda, ali tek onda kad su svi kriteriumi ispunjeni krecem sa intervencjom :Viannen_loungelizard: Prvo dziga, pa crevca , pa bubrezi, pa onda da vidim jel ima tu za skembe corbu ili da vracam nazad ;)

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 1 month later...

Da li neko ima informaciju koji su drajveri u pitanju kod ovog zvucnika :scratch_head: Ne mogu da pohvatam da li je u pitanju W17 ili W18 kod mid basa...Posto nemam iskustav, neki sajt gde bih nasao specifikacije drajvera :to_become_senile:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ma izbusi mu bas hornu na kutiji, novu skretnicu i uzivaj..... sve sto covek napravi mora da ima RUPU.. .

:Viannen_loungelizard: Stici ce i to na red, jedno po jedno...ajmo prvo ovakoNeskor-e, hvala za info :good2: Visoki je T25-001 , samo da proverim :rolleyes:
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ovako: svaki zvucnik, bar ovi vise klase, je detaljno i natenane projektovan u fabrici, uz svu opremu za monitoring.Bilo kakvu intervenciju da izvrsis, samo ces sjebati stvari jer je sve vec fabricki podeseno na gotovo idealno.A da nesto napamet cackas bez opreme za merenje, totalno ne dolazi u obzir. Znaci, nemas gluvu sobu specijalnu za te namene? Nemas mikrofon i opremu za merenje? Ne diraj nista!Promenom samo jednog elementa na skretnici neodgovarajucim, mozes bukvalno totalno da upropastis zvucnu sliku

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...